BLEACHERS OF THE DMV?

68 thoughts on “BLEACHERS OF THE DMV?

1. Y da fuck is face look like this Ugly shit.How your girl wake up in the morning Look at something like this face look like shit disgusting

2. His woman must have very low self respect because one look and I can tell he’s gay. I’m sorry but it’s not enough money in the world.

3. What’s the REAL story here sender?!?! OR is this self promotion ?!? So many other bleachers in the DMV so pls what’s the REAL TEA?! Him and all his friends are bums. Bums in red bottoms . Next

4. Sojie swagga say a him a buy the most CHAMPAGNES in a dmv party … and say leng fi go siddun with him fake clothes… cause him a nuh bad man

5. Suck pussy sojie , as weh the other big belly sojie say u always in a dance a watch weh 95 man a wear n the amount of champagne the man dem a buy … y u so badmind … a lie bout u a buy the most CHAMPAGNES… pussy try again

6. DMV Y SOJIE A HYPE UP HIM DUTTY SELF SO, MAN U LOOK SICKENING… U KEEP ON A TELL MI FREN BOUT YOU WANT HER N SHE TIRED OF U IN ARE DM … STOP PROVE PON 95 MAN DEM CAUSE THE MAN DEM NUH SEE YOU… BETTER CHILL

7. Sojie u see how you tell tuk tuk fe beat up him baby mother, n him get him self in a trouble and then u turn your back on him kmft

8. a joke this him run dmv dancehall weh a true nuff a the real spend them a chill right now only fatman alone a spend cause he have brt fi promote my cute take weh your self dmv don’t like hype ask boom boom weh him den now a Miami a run back a Sean kinston and a be is pool boy weh 95 money dem den now smhh wtf wtf #stop wearing fake shit my nigga its 2018 get money son

9. nothing weh TEACHA WEAR FAKE! EVERYTHING REALLL!
    him alone can go party by himself and sojie haffi stand up inna corner !

10. Soji if you send in yourself big mistake. Ina mi alkaline voice wait you turn.!!!!, the ppl dem will send you in when its your time. we need self love

11. Same way di boy diss him woman friend Stacy because it look him did want fuck her but she like the big belly soljie ,and hm go live and a try style dem and run her outa him house !!!!!!!BIG OLE MAMA MAN DAT !!!!!!MOUTH STINK LIKE WID ROTTEN TEETH

12. SOLJIE IS A BIG MAMA MAN ,HIM DIIS HIM WOMAN FREN FROM JAMAICA DI ONE NAME STACY BECAUSE IT LOOK LIKE HIM DID WANT FUCK HER BUT SHE LIKE THE NEXT SOLJIE AND HIM GO LIVE AND A CHAT LIKE SOME GAL AND THE GIRL LIVE WID BIG BELLY SOLJIE AND SOON MARRIED !!!!!!!!!!A REAL MAMA MAN DAT !!!!!!

13. SOLJIE IS DI BIGGEST MAMA MAN IN DI DMV !!!!!! HIM GO LIVE A CUSS HIM GAL BEST FREN , STACY FROM JAMAICA BECAUSE SHE LIKE BIG BELLY SOLJIE , LOOK LIKE DI NASTY MAN DID WANT FUCK HIM GAL BEST FREN AND BECAUSE SHE DEH WID DI NEXT SOLJIE HIM RUN HER OUT A HIM HOUSE !!!!!!!! AND A TRY DIS DI GIRL !!!!!!! MOUTH STINK LIKE !!!!!DMV HATE YOU MAMA MAN !!!!

14. Y’all just some fucking haters!!!!!! All this man do a take care of his family ,go parties and enjoy himself ! Y’all just extra mad over here lol badmind and jealousy ago kill Unuh! 95 money all them do a run and hide and beg them scared of sojie and that’s facts !!! Them ever in corner a watch man like dey fuck man

15. LENG !!!! YOU SAY YOU A BAD MAN AND A BEG ME FI EAT ME PUSSY! idiot boy stop chat and mind me put out the screenshot .them fi call Unuh under cover pussy eater and not 95 money

16. Sojie is 1 of the best youth in the dmv always clean a smell fresh badmind ppl , and sojie is not afraid of 95 I love him unu stop watch the man unu badmind pressure sojie pure coward ppl inna the dmv dem fraid of 95 like bad dog , half what 95 did in Maryland sojie wasn’t even here I love you sojie keep it real don’t let them get your spirit down.

17. The time you all using yo discriminate the youth google Bushmouth production llc if you dunce you will never understand the man ain’t no bummm , a tru him fuck yiu red hair girl leng you a put up the man you and you badmind team leng you need a car and unu fi get it right too sojie and is frenz don’t ever wear fake shit look at is page every thing is on the original website waste people! GOOGLE THAT !!!!!

18. Stacy you a wicked gal , and big belly sojie memeber a di man Mek you a fuck now jus remember if the man never put her out she will be still styling you , you a clown to marry Stacy and a government aide you on, everything the government give you! Stacy you just mad cause tt step out on you day and night red bottom a red you eye them !U was never a friend u just a hater from the jump a hope big belly sojie piss up u donkey face

19. All my years living n Maryland leng them get a wake up call sojie don’t even see unu , unu a lion attention from the man leng member you a di biggest informer a Maryland you and you nasty girl team

20. Leng member a Jamaica the other day yu own cousin catch you a fuck a man and you beg the cousin fi don’t talk but the cousin talk cause him have u as a big pussy cause when u deh a america you dont look on them suh him talk The whole place know stop hide and fuck ass ! Wrong move pad mouth leng!

21. Red bottom god ! Ting tuff ! Badmind go kill Unuh self ! Unuh don’t like see ppl clean and smell good! Pictures clean af!

22. 95 money Unuh hide and eat the most batty and pussy ina DMV thats why y’all mouth be be smelling like shit ! Leng just remember me friend and u used to fuck and she say she see a hair ina you teeth and u get upset and leave her house lol lolol hairy vagina mouth leng ! Go Visit a dentist Genna ( the girl name Janel)

23. Leng Me wah Hold You and Sit Down Ina Ya Face Pussy ! Come Give Me A Batty Wash Deh Chargie Since You Love eat Ass So Much ! You mouth smell like piss and shit mix up together ! Gyal nah go stop shit up you face

24. 2 dalla money y’all should name not 95 cause y’all broke like dog all y’all do a watch man and don’t live no where get a job broke Niggas

25. Fi ppl have so much enemies them most be doing GREAT IN LIFE ! SOJIE BIG UP YA SELF !!! continue doing good and blind ya haters ! Badmind be killing them slowly ! Them don’t like see progress ! They wanna be like you but it take a strong man fi do this ! One king ! Haters go ya mada !

26. 95 money me wah use me blood up pad and slap each one of you guys with it across Unuh stinking mouth lol Unuh mouth stink nuh BBC the time y’all take a act like Unuh bad go take the time out and clean up Unuh dirty mouth !!!!!

27. Ummmmmm ya’ll still broke! Only farin alone mek unu hype! Now mek me run up ina dis! Nooooone a dem red bottoms man deh don’t have a Benz truck Audi or X6 in Jamaica much less a house in Caribbean estate! When unu come Jamaica a str8 in a Waterhouse unu guh which waterhouse is not a place to call place anymore! Ya’ll don’t know money ya’ll are dregs! Dregggz! Red bottoms? kmt when unu lifestyle a farin match unu lifestyle a Jamaica wen unu come den i will view y’all differently till then? Ya’ll wanna bees

28. If I have anything to say I’m not afraid to face any gal are boy period’ Listen just leave me the fuck alone!!!
    @ !!!! Badmind for bbc what ask that gal if I ever badmind her? Best bbc friend she ever have & that’s me i never chat her diss her carry back news are grudges her!!! all I ever do was give her positive thought has women to women & that’s a fact!

Ps Traci I know this is your comment are someone from your crew. But pussy badmind can’t stop me…

29. This is Stacy sister an me never come pan them shit yah but unuh push me to this weh the Boomboclatt unuh want with Stacy.. U miss Tracy imagine you and Stacy are friends for years..what she has ever done to you that is wrong? Plz i would like u to go back an think.. your man disrespect my sister put her out an u fucking watch him drag her name live and you sat there and do nothing about it this is your friend for years!!u make your man diss my sister in so many ways Stacy could come live an cuss an class unuh an she never do that, the world know Stacy a good girl from yard suh So when you allow Your man to disrespect her for no reason an talk all kind of lies god know an people know weh unuh a seh is a bag a lies..why u post an a talk bout Stacy bad mind u bad mind u for what? Unuh is some of the wickdes mother fucker i ever come across,why unuh nuh cuss the people dem weh a write up unuh name put pan this why unuh a carry my sister name in a this a she unuh have strength for why unuh nuh write up about the people dem that put unuh up here..unuh u people know a who a do it but a my bloodclatt sister unuh have strength for unuh nuh satisfy!! but unuh nuh worry unuh self man unuh think god a sleep bout Stacy bad mad unuh fi read bottom lo..u si that same man weh mak a turn u ina idiot look how him aguh do u man just wait just because when your man a cuss my sis an run her out she never say plz me a beg u make me stay an she come out a dat I caused the problem how could unuh be so wicked to Stacy!! my god me seh me naah stop pray enuh me naah stop go down on My knees an pray fi unuh because a one thing me know god don’t like ugly

30. Me cut y’all off & y’all still remember me hypocrites I don’t acknowledge y’all stop f**king notice me & go look a life pussy!! hater like set of pussy ole & fake friends like uno!! wish piss on for me … a shit pon uno ago get Roger. Dat!!! Dead dog

A karma a tek uno bbc & judgement, god don’t like ugly!
    A uno sin a bite uno jerms! “Bout Stacy a wicked gal I don’t have the time of the day for pinkwall & Stacy never selll uno out yet & send number go Jamaica though”. uno a evil karma a reach uno bbc

31. Solji lets be real, u a fuck boi and u know it. U not on his level. He spend more money in the clubs and stays fresh as fuck. So stop posing, cause we know da real, u a lame ass boi. And we all know Leng your bm Writing shit about you
    Everybody knows all Lie And stop making shit up

32. Why u never come out an tall what my sister do u because u know from heaven to hearth Stacy have never done u wrong unuh is a wicked an god naah sleep your man reach as for as come on live again an say u crying for Stacy if Stacy was so wicked why would u cry for stacy..because u know deep down u will never fine a next friend like Stacy but u make that man turn u in a big fool but one day one day your eyes will open the man a try lower my sister standard but God blessed a god-given child no one can do that because me know seh my sister Stacyann can walk an hold that head up high suh do unuh thing man the race is not for the Swift but who can endure it

33. Stacy the twin man should a put u out long bloodclat time, ppl nuh come from yard n Stay inna ppl house so long, yuh fi glad them put u up so long. U only friend the girl for her tings the first time I saw u a straight badmine I ask u if u wanted a slippers and u said no maybe because it wasn’t name brand. Gucci slippers u want. red eye Stacy u is a girl weh like ppl 4 tings I hope bruk bud-sojie weh u married fi green card can give u fuggi lol n don’t go cheat on the man if him can’t give u cuz u fucky fucky bad

34. All Stacy high maintenance and the twins not friends on instagram and Facebook lol look like them fall out too.

35. Who is a high maintenance not Stacy oh please don’t forget she has a baby for the people’s them husband she never has a man for her self . she’s always been a side chick. She’s a hater and a follower bitch get your own style.

36. Soji the whole entourage big up you fucking self you are a real star real generally if it wasn’t like that .they wouldn’t be talking about you . Real youth. Me know real round here. .

37. Soji and tootall and the bad eye one day all three of dem a batty boys FRM Waterhouse nobody no rate dem all the twins dem a dogshit dem no make dem track u guys tootall him breed the dogshit gal FRM portmore she give him a jocket tootall dem a hype pan nothing u soji u always a class ur dogshit twin baby mother say r pussy and sink which I kno it’s true but omg man she give u a son and shamar FRM Waterhouse day u all a suck r pussy u if stop it man suck pussy boy tootall u fi stop sleep out the man coach kno u a wear bare name brand and kno live no where a how u guys do it smh soji the twins r a nobody okkkkkkkkkkk dem head big like dem pussyyyyyyyyyyy

38. No no no look at this it’s only your friends know your secret that’s why I have none one phone call it take.

39. Sojie anno di fuss nor the lass man bleach…if him ooman like it, weh unu business bout…
    Mi have nuff respect fi Sojie caws him a di ongle man weh have the guts fi mek a stand and race up 95 Money when dem come diss him a him pool party….
    As fi him ooman fren Stacy, from how mi seet, she deh deh a leech pan her fren and Sojie while she a look a man fi mine har….she mussi fine one a Sojie foot soldier and den start gwaan a ways caws she mussi shame seh her man a bwaay fi Sojie…

40. None a uno nah mek no sense, uno dunce no fuck, all uno can write bout a suck pussy and fuck batty and who have more money, stop boast about other ppl things and go get uno own! Fucking fool uno! Y’all are a set of disgraceful bunch. Them need fi load up all a uno set of fuckeries and dump uno in a pit of shit, uno sick stomach like.

41. No baby love a u and the batty man dem sick we stomach and the ugly twins dem and dem mother old wicked lady Stacy a butter girl fi dem by for dem no look good all the name brand dem a wear dem alone look good when a Halloween time

42. Run dung body twin with the big heads and every man weh get a fuck nuh stay . the twins a bitch is weh to dem old whoring longtime fucka gal yah.

43. Soji a when you a go stop hide and fuck all a the top gal them in a dancehall. Please no make mi call up all a them name . Caused its a lot of them Soji a who you like the best. A no the bartender or the black car or the truck or the car or the bmw or is it the Benz mi have your ticket. Boy . I can give you the rundown.. 6 gal in a dancehall. Your woman should be a shame . Mis ida no say a word … u come back from the Dead . 5 more to go.

44. But a could a who badmind unu? Everything unu talk bout badmind? A weh unu have? Vanity people grudge unu Fah? Teetee you don’t have anything, you and u man sharing one car and people badmind unu ? Teetee u don’t even have a green card! A that people badmind unu fah? You sister Trudy never stop until she turn citizen fi run come a Maryland fi marriage man weh not looking at har This big head ugly bug man. Unu stop talk bout unu hot gal… and don’t have sharp. Twins unu body wah do, pure belly ban unu wear and fake batty, and unu hot. Look here no. Nobody no grudge or badmind unu. Teetee u need fi tell u man fi stop acting like a him a di bitch him love argue too much and love woman argument, him should never come between u and your best friend. But me figot because a so him mudd out u you sister and u mother too , so u can’t say nothing to him. Unu sick me now, nothing about eno.

45. Ugly ducklings twins di way how ono ugly a crime dats why di man you married Fe paper a hide yuh yuh too ugly .

46. Tt and har HIV twin sista and Sharon big cock up batty one gal. How ppl badmind unno? Unno Eva a walk and a talk bout ppl badmind unno. Weh unno REALLY have fi ppl badmind unno ? the apartment Weh all a unno live inna ? The red bottoms Weh unno a wear ? The fuck up wig them Weh unno wear ? The ugly stay bad clothes dem Weh unno inna ? Unno please come talk truth. TT you dunce nuh bbc, you and ya Crawny body sista Weh can’t keep a man. If a nuh fi marriage nuh man nuh wah unno. Tt tell ya TOP MAN fi buy you a car now mon. A full time now him buy you one and stop drive out the man truck. The streets a talk bout it. And ya sista Weh the young boy a stress out, man government, man door mat. Tt memba Sharon one gal a give you bun from Jamaica go straight a Farrin and ya sista Weh can’t keep a man. So how ppl badmind unno. Unno come please talk Weh ppl badmind unno fa nuh. Tt you and ya sista don’t mek one. Tt you and ya BFF Stacy a come from far and ya Mek ya shit up tongue man style the girl pon live, that fi show you seh him nuh rate you or ya bff. Big bbc mama man ya fuck, a could Neva one badman. The gal Stacy a betta bloodclottt gal fi you tt and ya crawny dry up body sista.

47. tt, Sharon one gal nah stop give you bun, and ya run a talk bout 8 years . 8 years of what? Alll inna ya bed the man bring gal fi fuxk. You nuh see him nah leave sham sham, how ya really feel ya man of 8 years nah leave him side gal. The side gal well comfortable. You should be shame of ya hole. You and ya sista pussy sad like bloodclottt funeral. The way how unno pussy sad the man Weh ya sista married not even wah sex har, the man a talk bout her suddy pussy and har long slippers breast them. Tt stop wear the fake batty pad them and Mek ya Rich man pay fi ya do ya Long Breast, ya flat batty and ya big shit up belly.

48. Crawny bloodclott twins free fuck stop gi enuh man mascot yuh sista nuh deh ere fe long n har name a play bat up a catch and have man weh nah look at har nasty bloodcloott .

49. Oh woooow is this what life is really like these days? Father if you not busy stop by here. Oonu nuh nuttin name mannaz or self respect. Everybody pan dis a iglaz, yes, and a bored mi bored fi a comment. All ppl madda oonu a class? And ppl pinkney? Smh. I guess this is what hype life is all about. If yuh nuh mek pink wall yuh nah live yuh best life lmao. Mi cah tek it.
    Oonu carry on, me a watch n read.
    Teetee and Trudy, bless up oonu self. Soljie, you have officially made it my friend, yuh dey pony Jamaica TMZ.