YES SENDER , DOLLY BAT TWO SIDE

Hey Met who party is this everybody showed up and showed out….mi neva know d angel party in ny….mi say dolly and kwesi was there supposed u see the live video of them dwl….
Now dolly wonda kd mek mi a wonda certain things eno…really affi wonda bout dolly s*xuality

45 thoughts on “YES SENDER , DOLLY BAT TWO SIDE

1. sell pussy nicky sweets and ksweets whats so sweet abt yall sell pussy bitches lmfao..wat happen to dem n katty no more 3 sum

2. Larks is that the hot girl flawless back on the scene? Looking good girl.
    Sender Who nuh know say dolly swing both ways nuh know much. As for kwesi, all the gym you a go why does it seem like you can’t get your little shape quite right and even looking like you had to borrow your baby mother’s clothes.

3. What a ting if they stopped selling bleaching cream!! Imagine they had one tub left inna di world, who would b the last one standing, nuh sa dem serious with the rubbins.

On another note, thank God for filters and all sorts of app’s to enhance oneself.. cause I was shock to see Dolly look like that ina real life!(her live) real shocked.

4. I️ know the Marley facts from longtime Marley you get hype now I️ wonder what happen between him and pops /chase .. I️ dont see the entire claim so one link crew ppl come read the file ..

5. What the fuk is that big yellow rain suit Kim have in omfg wid dem strong bright color boots color blocking was 4 years ago kim wheel and come again big ballon u look wack dwrl

6. Dolly swear she the hottest thing and she ugly bad with her fake designer things and her hha job walking tell people she a nurse bitch bye .. dolly your ugly with and without filters you try so hard and it’s not working kwesi still a mad you

7. Miss.novelette stop staying wid dolly pickney a night time :marah :marah :marah that’s wrong And it’s your house it’s bad enough she still living in your house with two kids SMH but it’s worse she is out every night like a dam ediot a run dung the dutty bwoy,

8. Lol I feel bad for Jodi omg girl ur a lost soul and u swear u hot shit I guess because she f**kin lance she wanted to stand out since a fi har man

9. Jodi come the people dem party naked as the day she born and kim perfection inna yellow raincoat. It’s obvious the still selling pussy to the lance. Kizzy wig star real baddddddd. She need fi fix har mouth teeth gone every direction sas khrist man. Dancehall gal dem disgust me

10. ksweet aka Kerry sweet aka think she is a Barbiedoll..since u have time n ova her reading no one hating on you…weh ppl a hate pon yu fah?? bc u now sell pussy part time lmfao..you live for the hype 3sums u name it

11. NOBODY DONT SEE JODI ASS ROTTING LOOK AT THE CONDITION ITS BLUE AND PURPLE WHEN I SEE HER WALK PASS I NEARLY DROP MY CUP SHE HAD THE BAG COVERING THE BATTAM ALL NIGHT

12. Full time now these girls stop selling pussy and go look a job. Kim & Jodi uno not tired fi sell front and f**k the same man. Both a dem a sell LANCE pussy that’s why dem come out. Idk wtf them wearing. Jodi skirt tight till she can hardly walk not to mention hawling that rotten batty around it soon drop off. Kim you too grown for Jodi childish/whorish behavior. As for ksweets & nikkisweets uno gone to the dogs. Uno start sell pussy to plugman or a one a di yute dem inna him crew smh. Uno tired fi fly out go do the 3sum

13. Kerry sour and Nicky sourhow is the puy selling business going? Kerry you still a sell yourself to the out a town man them ? How is big neck black short daveydon. But him walk eating pum pum to We see you in the barrow bag here and in vagas when you and Nicky sour go to fight weekend .. Nicky you in one link dance and you f**k all the one link man dem You and Kerry is a real tag team How uno feel

1. They do not care …

Kerry voice coarse yuh fck the gal just frightening inna every way
      She ugly bad n look like a fcking demon when u see dem gal deh u just kno bay crosses dash weh pan dem. No man never yet stay wid dem cuz dem whore like doggggg .. I just wanna know why certain man really go deh. Like all Davey why my nigga? TF

Kerry you and Nicky a sell pussy from Jesus was a boy and u a bloodclat tell me seh unu can’t sort out unu bloodclat papers all now
      No man it a get from bad to worst! Look how long unu deh a Forrin Ah nam man batty and swallow feces and not even a bed Kerry !?? Not even an apartment Kerry? Kerry a full time now u stop tek up residence pan ppl floor .. Not even a SS Nicky ? Why u don’t stop driving up n down without license ? Mi nuh understand dem gal ya .. unu a sell fck fi 2000.00 boot but what about selling f**k for some ambition? Start a business .. get a greencard perhaps .. ole worthless hoes .. you never see these bitches take a pic in they house lmaooooooo bitches don’t live no weh

1. There is no rass scoop Lance ah smaddy?
      Kmt
      Idk why dem a gwan like one link a bingo it ain’t even THAT
      SERIOUS that little chubby motherfcker is about 21 years old

14. KERRy n Nikki always gonna sell pussy …all krry wanna do is watch out one wish life n hate the girl ova a niqqa that drop her n borrow to try n keep up wit the girl it’s all abt the money for Dem ..So the niqqa eating n she selling #TeamDem

15. That first picture don’t belong wit the rest. That is totally different lady. This is fckd up bc I thought MET spilt the right tea smdh

16. KERRY BE POSTING SUM SHIT LIKE SIS U NO GOODAZ AFTER HAVING OVER 50 BODIES ON YU AT THE AGE BELOW 30 YUH NEED TO STFU STOP MEK NYAM PUSS DAVEY WIT THE ROLLS N HIS NECK BACK FOOL YUH

17. DUTY TORIWOOD

Fi real, mek di girl deh stay outta dis yah one yah wid har tuff manly looking self, looking like Henry likkle bredda. Want fi be Jamaican so bad, and wan di hype, she need fi stop dash weh Henry belly dem, and ah blame it pon miscarriage …Henry need fi stop rob di people dem up ah bimmer shop fi maintain yuh, and stop do insurance job fi get di check dem.

18. some a unuh gal jus sit down and watch Nicky and Kerry life like a television jealousy is a hell of a ting cuz I can bet no man nah look pon unuh,stop tell lie pon the gal them bout them sell pussy how me no Knwno man wen buy them pussy some of u bitch need to sell urs cuz a bag a man a f**k unuh and unuh hungry