YAKINI CAN WE HAVE SOME MORE DETAILS PLEASE

0 thoughts on “YAKINI CAN WE HAVE SOME MORE DETAILS PLEASE

1. Met can you please tell me which “city agency” Yakeema work for, or better yet what is har right name me will check the databass monday morning and see if she is a “city employee”. Nuff a dem a liad inno but we ago start check dem credentials 1 by 1

1. Mi wudden waa check that. Her work is her bread and she aint bothering a soul so that would be really going overboard. Noh soh

2. So hypocritical that’s how most dancehall patrons do ‘ once them friends don’t like u they freeze up in communication with the next individual . $20 means a lot in Jamaican dancehall world ‘ so yak yak talking about her own self . Not one real amongst them they all the same $20 bill.

1. It ina di dancehall culture fi lie and pretend a fi dem ting dat. Sometimes when mi hear di tings mi haffi laugh from dem buying 2 slice a bread wid likkle butter to a famous couple splitting a medium food because dem never have di 12 fi di large

3. but see yah mi come ova yah fi fun and joke more time but this person velly serious bout them people yah when dem log off a jmg. leave the people them business/career out a yuh search box. no sah

4. I use to go school with yakini she’s a big punk.she can’t fight one big mouth gal.petal buss her ass up and she got her big son involved yakini.yakini is a big foolinternet bad gal she never fight nobody in real life.bare cyber war she fight and always have a bag of fools behind her boosting her up like supligen.Trust me yakini cannot fight

5. Truth met ‘ great pretenders no body wos poor .New York rent sky high yet still everyone can floss 7days a week wear the latest brand lord them comfortable . Well met we pay taxes can’t afford the night flossing & everything new 7days a week . Enjoy your July ~ 4 MET with your family .

6. met appl put up more wedding pic. and say it was her dream wedding jay icon comment and say he ill always be here to make her dream come true.. met Kerry she put up bout fifty video a cuss..

7. DAT Mi a see to…..wat a gwan???? It never ends in the hood rats of New York. Cum send on Mi wah laugh sum more. She hurry up n tek dem down. Met u a move too slow ina di 4th a July fireworks,