WPR IS BLAZING UNDER BATTEYMAN SKIZIM

ISHAWNA WRITE THE BELOW PAN HIM FACEBOOK

Chin Morris i dont want u call mi name and tell no lie pan mi because mi dont show u no man and tell you say dem a batty man so dont mix up mi name because none of you all real woman can’t know no man mi talk to because uno mouth mi only talk uno because i chose to so dont mix mi name up because mi a top gal Anything mi want to say i can say it from my own mouth don’t try mix mi name because mi name never in a mix up i talk what i have to say who vex i don’t give a f**k PERIOD A 2019 and me and uno nah go do the same road that why mi stay to mi self lesson learned

SUH …………….Chin and Kfab talk and it look like Kfab tell Chin seh she breed fi Suwayne and show Chin all text………In the same breath Chin claim seh the batteymn whey name Ishawna tell har seh Suwayne a look him and want up him body..Ishawna seh is lie Chin telling and Suwayne people dem a look fi Chin fi beat har and she run ina one church cross the road from har vehicle yessideh.

12 thoughts on “WPR IS BLAZING UNDER BATTEYMAN SKIZIM

1. Name never yet in a miX up? Lol is this the same batty man weh di big man did run out of him house? And dem say him kill police a Ja?

2. I don’t know this young man; however, From mi lay eyes on his pic the first time I thought he was flaming.

I believe the woman he is with is his BEARD!!!

No surprise here

3. Swayne is one of the biggest batty man and run behind any man him think have summin… him run behind to yute name jay wah noghy inna the dance and before the dance could end a Shawn him behind like a bitch like Shawn a pay him and a just Wah night me see him a run behind pony hype Batty. Yow dah bredda yah sick stomach no man At all nuffy love man so and dem no gay. No swayne do bedderrrr!

4. All these Jamaicans from Bronx 2 queens 2 Brooklyn//////Especially the Queens niggas..im a guy n i sucked off a lot of ya especially the HYPE 1z in queens…..So tuff in the streets acting all RuffNeck n when im pleasing them they moan like a BITCH!!!!!

5. Naa lie sender uno wicked this little yute weh name suwayne a one of the biggest galist Ina danchall fuck off all a the gal dem stop hate on the yute now cuz he doing it him a lead don’t kno him personally but your name rings bells suwayne with all the hot giirls.

6. @ galliano how suwaynesha a lead? Man weh a lead no live with them mom ok and all Suwaynesha have is clothes and shoes that the scamming buy or dj Kidd buy them half price from mr porter fi him ok sir or miss . Suwaynesha have a house ? An apartment? Any assets? Tell me how? Not even the car suwaynesha a drive no inna him name ok so moveeee up !

7. SUWAYNE IS ALSO FUCKING THICKUMS FROM BOSTON….DI BIG FAT STAY BAD GYAL WHO LOVE BUY OUT PPL ARGUMENT….MI WAN KNOW HOW SWAYNE ESCAPE WHEN HIM DROP INNA HAR BIG HOLE…ALL OF DEM WAN DASH WEH….WATA DODO PUMPUM…I WAN KARISMA BEAT YOU THICKUMS…YOU EVEN FRIEND NARDISHA…YOU IS A BIG FAT HOE! DI TIME YOU AH WALK AND BUY OUT PPL WAR…YOU WOULDA GUH NYAAM AH SALAD BIG BITCH! SUWAYNE SEH YUH PUSSY COME IN LIKE ONE WELL…. WELL PUSSY GYAL! YOU TOO NUFF! YOU BIG LIKE BUILDING…GUH ONE SIDE IF YOU CAN!