WHO OWN DI MAN?

These stupid B&&ches need fi do better…. But I guess they don’t mind sharing the d*ck. New York gyal and new Jersey gyal, today fi Jody and tomorrow fi Trish Uno story sad, uno cahh find a man fi uno self. A gyal like uno mek these niggas feel like they the shit around here…. One big happy family to rasss.😂😂😂😂

Screenshot_2015-07-27-13-11-03-1-Optimized

0 thoughts on “WHO OWN DI MAN?

1. yes to rass dem ediot gyal yahh a mek Benz Man feel like him a sumbody and a mek dem self look like clowns

2. Man I knew this would reach here. Them popular man deh a fi everybody. Look like she ketch feelings. One ting mi a tell yuh. You will never be the only one. Try just tek the likkle money from him and gwaan bill. Nuh you post up wah day yah bout man will never leave him side chick all if him married. Yuh need fi come out a ppl biz and look pon yuh own life.

1. In the clubs. Once these men start buying them bottles them tun fool. Dem swear di man dem have money so dem flock to dem. They will never learn.

3. If yuh ever guh pon Benz page s bear women him post. Do I don’t understand why these women would feel special. Don’t yall see he’s for everybody. Jody poor ting should a know better. She on that type of life weh she see how these men do and yet she guh fall fi the same type of fool. Jody get you a man with a degree well if you keep showing off your ass I doubt you will find one. Good luck.

4. Excellent why do you love to put ppl on pink wall .. Why would u do this to your cuz is it because she look better than you . We all know you did wah benzman to ..you need to stop n grown up don’t u see nobody not paying u any attention ..excellent we all know this your doin smh ..

5. How do you know it was excellent i was shooting at jody friends because they are constantly clowning her behind her back they are all following each other on ig so they are well aware the other girl fashion expo looks cheesy and cheap everyone she comes across is her man another one that walk and f((k like donkey im suprise she is his type must be the head

6. Lmao I swear excellent you make this one so obvious poor you …girl that’s ur family why would u do this …and what give you always from the other day you don’t stop chat her

7. This hoe Jody don’t learn her lesson u no stop walk n f*k dung bx after that nigga Germaine use to treat u like shit u affi walk n hide from him baby mada u improve pon di dressing but the lace wig thou hoes will b hoes bx know this hoe ain’ shit!! #benzahdiboss boss but y this how thou?

8. Every other week Benzman pick up new gal n new relationship. Come like him love ah sticky situation. Hope u using condoms

9. Its not excellent that send in this story its the ugly Big head light skin gyal name @Kimixae on instagram wah Benz run weh the other day when him find out seh shi sell pussy like dog

10. Yes it must be the head Caz Benz Man have so many girls he has to keep them on a schedule. Poor Trish she get so much bun and no cheese she love dancehall man too much she can’t go anywhere Benz man keep her in her 1br apartment so he can go to dance and pimp himself but Trish after big cocky Lando hype saw a saw a yuh puss go u bun bigger than a loaf a bread I thought u would have learned your lesson to leave dancehall man alone. Benz don’t want yuh honey you’re just the destination to get away from his wife n two kids you too old to be working to provide for benzman. I don’t know who tell you that nig have money cuz the piece a old benz truck fooling yall. All flash and nothing more. It’s all an act. Benz you full a gal though only hope batty man fresh prince weh nuh stop f**k man fi clothes look and learn Trish look and learn Benz doh want yuh and Jody sick a why yuh have to guh mash up Trish life yuh too bloodclaat f**ky f**ky tekk weh yourself! Crosses do whole a unnuh chruh

11. Hold up kimixae did deh wid Benz man?? Lmfaooo mi need fi c dis ya boi cause the last time I check that was Birdman’s young thing and that nigga is heavyy$$$ unless she made a major downgrade!! Boi dem gal ya fool!! And let us keep it above the gal is far from ugly y DAT message sound like it come from a bitter bitch @anonymus

12. Benzman walk and suckpussy like dawg I don’t know why u bitches f**k with him that rass boo not even like use condom and he is broke AF dutty construction working with him old rass Benz that’s why Kim kouture walkand beauticoure n talk how she sit Ina u face girls who know him mock the shit outta this pussy mouth boy n we low key know u f***king prince u only look more prosperous cuz ur mobile n no cotch a family yard but that old woman u with deserve some respect

13. Kimixae stop changing up name and coming for ppl under this old ass post bcuz every man nd woman yuh f**k ah bronx seh yuh pussy stink you mad benz run for your so-called enemy Jody and stop pretending bout birdman old ass want you, you just a bitch he was buying pussy from like all the other old man that you sell pussy to.

14. Lmao BIG DUTY STINKING PUSSY EXCELLENT yah love mix up 2 much that’s y yah can’t keep nuh bloodclat friends… Y would u wanna put ur cousin on Pink Wall? Ah jealous yah bloodclat jealous ah Trish? Everybody know seh yah love walk n chat di gyal day in day out smfh di time yah teck fi chat di gyal sit dung n teck ah good bloodclat look at yah self… Every week yah in di clubs ah pop champagne n ah pour champagne pon ppl but can’t PAY YAH LAND LORD HIM RENT kmt l… Tell di ppl how yah get EVICTION NOTICE from yah LAND LORD cause yah dnt pay rent… Yah ah sit n chat bout who an f**k who? U done walk n f**k the whole ah Bronx, Queens, Brooklyn, New Jersey n the list goes on… Yah even f**k BANGGA YAH BABY FATHER FRIEND what ah wicked bitch… Yah sure seh yah pickney ah AK son? Stop chat di ppl them wah him them good good life n guh carry yah big sour ppl guh see 1 doctor true yah 2 f**ky f**ky… Yah nuh see how yah skin look nasty? All yah face smh stop meck di men them c inna yah face… Yah soon get what yah ah look fuh… Yah think them gyal in Brooklyn f**k yah up year b4 last well news flash something worse coming ok

15. Smh poor trish I actually feel bad fi har cuz no matter how much people tell har bout that no good nigga Benz, she always saw good in him while him out here clowning har hope seh she see dis & Lowe di low life nigga

16. @Tibz yes the whore young but har stinking pussy older than har… It have more Mileage than di car weh seh ah drive to Pussyclat…
    Yah think seh di odor wah she have ah anything papa Jesus yah nuh want smell har fronts yah will pass out di men them seh… Ask SLIM he know