WHO IS COMING NEXT PUNCHINELLO

But none of the two of them Mon ah mine them … Them gal deh ah buy wood from them eye deh ah dem knee tk start falla di trend .bobette no man never mind u yet Tricia u need to do better you a pretty gal tell shatta to work …

Screenshot_2015-10-12-18-53-51

Screenshot_2015-10-12-18-53-54-1

Screenshot_2015-10-13-00-24-03

Screenshot_2015-10-13-00-24-06

0 thoughts on “WHO IS COMING NEXT PUNCHINELLO

1. Only women post these things is women who not used to man giving them anything ! I just don’t see it on daffy seh him a tek care of that girl

2. kizzy yuh see the phuckery yuh neva start but start..we all know you ladies didn’t get shit from no man,hubby,baby daddy stop looking like a damn fool for the gram kmft

3. Naa gi lie me hate bobbette like poison but i’m at upperdeck very frequently and a daffy one do them liquor 7 nights a week. And him a mek a lil change. Him do my dance in june and him almost never have liquor fi give me cause him say him have bout 12 bar fi do that night and me call him late. So me know daffy a mek a lil change off di liquor thing cause sometimes them all double the cost price.

4. Is whose ashley furniture bedroom set robbas have?Mek mi call mi house fi see if it still in a mi room… cho man

5. Robbas tek dat money and guh build a betta body. Duppy bat, fi all di minings yuh mine daffodil dat pales in comparison to what you gi him, si it nuh even qwits out.

6. @louboutinprincess when is @daffyblack gonna push through them papers tho? Even a appointment with USCIS tho matter a fact afingerprint appt other than when u getting locked up for shoplifting shit tho. I’m gonna forward this pic to @Sephora tho so they can see that ur disgusting ass was playing them FOH

7. which papers? Daffy illegal more than Bobet him need to mind him kids them #deatbeat Daffy have a daughter with Michele Ramsy (she live a England) and daddy never mind they little gurl from she born him worthless him nor Michele don’t raise the little girl God nah sleep. Bobet tell lie ponsn cause she shame she gotta buy shit dick $5000 from daffy? Bitch where? She in competition with her ex friend Tricia who is a next man liar

8. Seeeriosly… What the heck is a “DUPPY BAT”?

Mi keep ah hear it but I don’t know what it means and YES I am JAMAICAN.

When someone says that WHAT is another saying that’s similar???

9. I always notice when one friend make the wall the next one kill fi go pon it Robert you no a u mind daffate so stop it with u aliexpress brand the store dem no you look out fi starapple she a go try make d wall next Robert fi a slim gal u have no self stream