WHICH TINA DIS?

Tina that suck man and women and you want see how all the man and women she suck not even come her party Sunday and she just reach 30 me tink she 30 long time that mean say fr she a 14 she a f**k and suck down the place what a waste Gyal all that suck she doing don’t reach no where

29 thoughts on “WHICH TINA DIS?

1. Kizzy y yuh send in this thou? Guh war wid Kerry weh chat yuh wid Tina everyday of the week seh how shi can’t stan you and your big son a faggot look how long Kerry a f**k pon yuh wid Tina beans weh look like a bad Drag Queen Kerry mek it all har duty fi pick up Tina from work inna yuh car everyday yes har party empty but it did nice

1. so a weh you did deh when Wonda message Ms.Beans pon instagram a tell har sey light mouth Kd showed her all the text that she Beans was sending Kd and one long arguement. The Beans retaliate and sey that she had to leave Kd cah she wasnt going to sell herself fi mind Kd nor maintain her sneaker addiction. Blah so why yuh think Beans and Ven had a falling out cah she Ven did well run up inna Wonda after that and look deh now Kd and Ven friendship crashed into a brick wall. I am just sitting here waiting on Wonda to get her papers and leave Sid (from ice age looking Kd) .

1. I kaint with them. Is whey me did deh when dis did a gwaan? Wonda must be looking for something from KD because aint no way in hell someone can cuss and say all those bad things den profess love. It is sickening.

1. So a lie Met google sid and tell mi if is not her animated Twin. KD is a big demon cah Beans had receipt pon top a receipts bout wonda. This would indicate that she was chatting or playing both a dem at the time. I heard Beans was afraid of Kd too cah she can be violent at times.

2. Yes no matter how dem butch deh claim dem a man dem worse dan a big gyal …period/pad, pms and midol in hand.

2. Weh you a say i spy- did can get violent? I’d like a background on sids childhood bc it seems her mother spoil her up

3. Yes KD And Tina beans did deh fi a long time after kd diss the gyal a jamaica weh did deh a jail and the girl have Pickney a same so kd did profess har love to the girl i dont remember her name right now. Kd used to beat up Tina beans and she used to fraid a har bad.

4. Run Ven run! Dont look back! Leave the Mr and the Mrs to their demise. WHen destruction tek dem you nuh want it ketch yuh. Borrow Bolt 2 foot dem and RUN!!! Butches can be very voy-lent. Fi dem love is very very different.

5. Lmfaoooo Met u never seh a betta ting! A muss wid her eyeball them dwfllllll the way how kd used to complain bout tina too ruff and act like she a man. Me used to see them and deh round them all the time and me neva see which part a tina did fraid a kd. Kd can only bad up people who allow her to do so. Kd only bad fi mek video and send vn Anuh genna genna dat inna me aidonia voice

6. Woieeeeeeeee dah one yah sweet me much :ngakak :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak :ngakak :malu

7. Sender which man or women of yours did Tina suck or f**k
    She a 30 and f**k and suck how much man and woman and don’t have noting but yet still you send in post over jmg so she have something that you don’t have which is a life. Yuh fayva ediat