WHEN YUH HAVE 100 PROBLEMS AND DANCEHALL TEK UP 50

Met look pon dis now

Big big man ah cuss pon social media bout who vex ova invite. Brenda_di_bawler yuh sure ah nuh yuh mon vex wid yuh true him never know yuh ah marry woman ?Plus how can u say u need more money for shoes when a 3 fucking pickney u have ??????? Yuh wukliss boddddd . Big mon ah make long paragraph ova something so small wha dis. Been following dis clown for some time now nd him evaaaa ah bawl pon the internet. Doctor Need to evaluate yuh or sumn cause yuh nuh normal !! U are an Attention seeker … big time. PLEASE stop thinking that u n ur ugly woman are such a big deal cause it ah irk the dancehall !!!!!

10 thoughts on “WHEN YUH HAVE 100 PROBLEMS AND DANCEHALL TEK UP 50

1. I was having trouble understanding this, but I think I’ve worked it out, I’m sure sumone will correct mi if I get it wrong, this young man is a dance hall celebrity who had a very upclass wedding and forgot to invite his other dance hall celebrity frens, an now everybody vex, wish these people wud put as much effort into leading law abiding taxing paying lives, I’m jus saying dance Hall popularity don’t pay bills

1. Fuck dat!!! A weh gwan wid Hilly and Orlando??? Orlando do up HILLARY bad.
        Weh mi waan know if a true, is HILLARY a real troublemaker inna Toronto dancehall as some make her out to be?? Naw lie mi watch her page sometimes and she do seems like someone who have low self esteem as much as she love post post harself.

2. woieee ya so nice. ppl come talk cause mi waah hear. Why the 2nd son neva deh a di weeding.
    Proppa come talk nuh! tap mek dem feel sehyu bittA cause mi see a likkle prekkeh wa day ya.
    talkkk seh why yu nuh like tammy a true yu and her used to be friend and she tek bob when yall did deh.
    talk seh when bob and tammy bex him run come tel lyu di tings..talk girl
    yu too quiet ….TALKKK CAUSE DEM A RUB YU.
    TALK AND LEAVE IT THERE. TALKKKKKK CAUSE MI WA HEAR LMAOOOO

1. I heard dat too b4 styl but i think wha she doin is good the girl doe need to say nothing. If she even addresses all dat its definitely more prob bcuz people aguh say a lie she a tell n these people are well on the girl from time.
      I dont even know these people personally n i see that. The big fat one love send for her like a she fuck bob. They r so ghetto n beg n i know for a fact a bob do something why 2nd boy wasnt there.
      Her friends shud come clear the air but then again look how a friend said something wah day n get the heat smh dancehall such a joke

3. Who cares!!!!!!!!!!!!!!! Make dancehall 2020 a great year please and tank unno!!! We dont gotta get along but we can respect each other’s lives and how we live it.