WHAT A WAY YUH TEK OVA DI MAN

54 thoughts on “WHAT A WAY YUH TEK OVA DI MAN

1. Whoring kawana ,You nuh tired fi change man or two people man ……Da Grenadian gal never have a man of her own yet

2. That Billionairemag woman just move like one big dutty careless groupie. She is so tacky for a big woman.

3. Alafia a loud mouth dutty gyal long time mi know da gyal deh idk what a man with a good background like richboy was doing with her in the 1st place. That is that nigga downfall him always a tek up some crablowse everytime mi turn roun I’m like wtf is that nigga doing there. Mi wah fight him nice nice girl like me and nuff others him walk pass and guh tek up garbage every minute kmt of course him ago lef dem dat shit cannot last.. all kawana she what is he doing there … until richboy get some common sense and tek up woman weh mek sense him ago always have a new woman and always inna problem

4. Dumb post wid a bunch of dumb people commenting I know them both via social media and by now I can guarantee you she knows he used to be a playa who doesnt know that about richboy seh him love woman the woman is accepting of her man and all his baggage and ways clearly and I bet he knows her ways and baggage too. The woman love har man and clearly him rate har 2…Show me a woman who has never been a sidechick or the other woman and I will show u a liar all of us as women have a past dont we so who are y’all to judge another… kawana and richboy is a good fit ignore the fuckery and love each other that’s my advice

5. The girl look damn good next to her man though. Somewhere on this post is either a jealous ex of richboys or a woman who doesn’t like kawana because her man is lusting after her. Fi a so called big woman the girl look damn good and she can dress her ass off and she’s very fun loving and humble

6. Mi si China kay a get diamond bracelet, red bottoms and limo ah roll out wid bare champagne ah pop !! Ah who vex rayyyyyy goodie. Hold on tight because mi want piece ah di richboy 2 ah woulda cook him stew peas every night dwrcl

7. Richboy ah general ah whole heap of people mi see richboy help out over the years tek him money gi dem and dem diss the yute and him humble himself and tek it wid a smile and cut & guh thru never si him a act out pon social media or seh nuttin publicly bout it.. man woman dog cow all rat richboy look out fa him heart too good tired fi tell him dat it ago cost him life one day… nuff people don’t know dude from back inna di days like me dem man deh used to big a Suffolk ah nuff money dem gi weh ah whole heap ah ppl pot dem man deh mek put on and dem man deh nuh talk dem ting deh who know know. If mi inna jam now and mi call him phone him tek mi outta dat without question… Lowe di yute and gweh unnu heart dutty like

8. All I want to know is if taking someone’s man an accompishment? This man has 3 fucking kids which he rarely takes care of? Karma is bitch just wait on it! For a man who doesn’t own anything pulling up in a limo? You don’t own a house and u don’t even drive a good car lol bout u a pull up inna limo…. people out here knows u and all the pretending you’re doing Mr. Richboy, we know the real u. Continue spending your last on pussy, you’re pussy whipped, we all know broke fool

1. Alafia you still a war fi cocky after all these years. How you love deh wid people baby fada suh? KARMA is A BITCH smaddy tek back your own.

BITCH YOU GET YOU PAPERS INNA FOREIGN YET??

WHAT’S THE NUMBER FOR ICE? People deh a foreign a hide you deh yah a loud up yourself, you nuh see ICE inna BK all the time a run inna building.

Richboy the gyal nah nuh papers RUN
      Mi 8 and 9 you from school days loud mouth gyal.

9. Kawana tell her friend that’s Alafia ungrateful and don’t appreciate all he do for her. She sit at home and just chat him everyday with her friends on the phone. That’s what she said him tell her

10. That boy look like him nuh business about him loved ones much less unnu weh a talk. Unnu stop waste unnu breath yah man

11. So him lef alafia weh used to deh pon social media every day a war over people man fi guh deh wid dis girl weh unnu claim used to tek people man 2 no sa dis waan crowd

1. If RICHBOY wasn’t a good youth ALAFIA should a glad fi get rid of him. My gyal stop send in the man pon PINKWALL the whole crew know a you a diss the man.

You nah wok and you live pon social media everyday and chat people. All you momma you diss say she nuh duh nothing fi you and your sisters alone she help.

One gyal can careless suh. Stop diss the man cause you not working anywhere to mind that youth.

12. Low the man mek him live him life, who the hell is ALAFIA fi nuh body fi sorry fi her….Richboy deh wid hotta gyal than she and never end up on PINKWALL. Everybody know a she a send in the post dem a look sympathy because NOBODY knows that ugly girl she a celebrity. When she did a brag pon the other babymothers her friends and family dem it wasn’t a problem.

We did warn him to leave her alone because every man a Brooklyn know about her so she guh tek man a Long Island and him did wife her. Richboy you taste inna woman poor dog. All ALAFIA do all day is watch people life pon social media and chat dem. Who sorry fi her tek her in cause she chat all her mother and har family dem.

Even richboy madda that helped har she diss. Which man a gun keep minding a gyal that diss him every day.

My youth mek better choice inna woman star we did warn you about har.

13. Low the man mek him live him life, who the hell is ALAFIA fi nuh body fi sorry fi her….Richboy deh wid hotta gyal than she and never end up on PINKWALL. Everybody know a she a send in the post dem a look sympathy because NOBODY knows that ugly girl she a celebrity. When she did a brag pon the other babymothers her friends and family dem it wasn’t a problem.

We did warn him to leave her alone because every man a Brooklyn know about her so she guh tek man a Long Island and him did wife her. Richboy you taste inna woman poor dog. All ALAFIA do all day is watch people life pon social media and chat dem. Who sorry fi her tek her in cause she chat all her mother and har family dem.

Even richboy madda that helped har she diss. Which man a guh keep minding a gyal that diss him every day.

My youth mek better choice inna woman star we did warn you about har.

14. But dat smaddy in a blue t-shirt and blue sneakers a smaddy King? Seriously ooman fi do betta, when you going to talk bout a king bring it. Bwoy not even look like him know how fi wipe him azz properly bout king. Kmt.

15. Who’s Alafia fi nuh body sorry fi har? When she did a diss up the man everyday that did a mind har. After she a nuh the only baby madda so why a she alone dem a feature.
    Is only a idiot nuh know a she a write dis a look sympathy.

Richboy, him woman and him family a play wid you him need fi tek him youth. Low the man ALAFIA you never care bout the rest of the baby madda dem when you did a box food out a the other youth dem mouth.
    But you is an ungrateful gyal that diss your own mother,sisters and Aunty dem too.

ALAFIA guh get a job a low the youth that’s why nuh man a BK nuh want you fi long cause your mouth dirty n nasty.

Wi did warn him bout you but him never listen. Everyday you get up pon social media a class other people a who you my girl. Low the youth

16. Naa lie goodie a tek the man in style. She must a do something right cause the two a dem look well happy…bloodclaat maybe alafia need fi tek some lessons

17. The man buy chinadoll k. a louboutin shoes him end up pon pink wall dem seh him a fuck mizz t behind alafia back him end up pon pink wall now the man carry out chinadoll k. For a event and decide fi treat him girl to a limo and mek she feel good him end up pon pink wall mi agree is alafia a do it fi true because when Ricardo used to fuck dung the place him never deh pon pink wall the most mi ever si dat boy behave is wid she and is den him end up pon pink wall a yute weh nuh gi trouble all of a sudden suh strange very strange in my book

18. Ricardo tell me out his own mouth that alafia is a good mother and that he can never take that away from her she love har yute and tek good care ah har yute and him respect har fi dat and mi know fi a fact Ricardo nah lie to my face like that

19. If dude is a waste man why the gyal Alafia fighting for him. Thanks pinkwall fi mek we know dude left her because is a gyal gwan like she better than every gyal inna the building. Everyone know she breed fi hold the man wi did a wonder a which dude was so foolish.

Boasy gyal and a share room. 10 a unno live inna two bedroom house with you thieving family.

Alafia send in your thieving cousin over yah that nuh stop bruk inna people apartment inna the building.

WHO KNOWS DUDE FACEBOOK NAME I need to tell him to guh do DNA pon dat pickney and me have nuff more to tell him.

Pickney nah hold man again.

Fava HOG!!!

20. 2nd time I see y’all post up this girl about this man why y’all so mad they together ? They look good together when I see them out in parties and you can clearly see that he checks for her he courts this woman like no other & every time you look the 2 a dem lock up Tight inna the club a dance like nobody else nuh inna di room… Lowe di ppl dem man kmt

21. Chinadoll ah hot hot gyal fi nuff a unnu weh a talk… who never play side roll yet who never play 2nd wife mi nah look unnu love gwaan like unnu holy pon pink wall too much. If the girl never own a man yet she sure own one now and it look like is the right time dem link up nobody else to dem ting.. love wins

22. Alafia a yuh a call yuself good mother. Good mother nuh sid dung everyday pon social media and chat a bag a SHIT. Good mother keep dem personal life off social media and respect themself. Good mother get up and work to take care of her children a two people mek baby not one. The other 2 babymother dem a working mothers all you siddung and do is COMPLAIN AND BITCH ALL DAY. A good fi Richboy cause a him give up better woman fi you and him soon stop BRAFF wid chinadoll too.

1. Suh Rich bruck and him nah nutting so how him a fuck some much gyal. Him nuh live nuh where,how comes him put out 6 months pickney inna night unno argument nuh mek no sense. A shelter him and Alafia did live wid the pickney? A street side him breed her inna car?

As such much money him madda have fi mine him lifestyle.

Richboy wid the wide nose stop walking round and breed up the gyal dem, left 2 a dem fi mi breed to cause mi nuh get nuh youth yet lol

Unno gyal nah nuh ambition fi a fight over BRUCK man. Me have a work and unno don’t want me.

23. Lol all the ppl dem weh against Him last baby mada is either him mada weh still a pay him bills, di baby mada weh nuh stop do 3 some all ova di place and di bruk boy himself …, dis to much ya now

1. If him madda a mind him why you suh hurt, at least the man have a mother. Your hole miserable cause if it did comfortable you wouldn’t deh pon yah a comment before you brush you stinking mouth a you dusty ass and you man would a inna you hole.

24. man Fuck nostrils nigga swear he hard whole time he pussy what nigga puts they 6 month outside in the middle of the night because he mad nigga he 6 months just because his side bish gave him a ultimatum and you choose pussy over ur kids once again, and if the new bitch think she in love think again becasue he was def trying to get my friend pregnant sitting outside her house and all so enjoy nostrils for the time being because he like to repeat cycles And tell him get out my friend fb she don’t wanna go clubbing with you ask your girlfriend

1. Put out her bloodclat yes because she call police pon the youth. Him nose a body unno him Neva buy it.

Alafia need to guh fix har buff teeth and the hole dem between her teeth Stop BLEACH YOU SKIN and BLEACH YOU DIRTY BAD MIND WAYS.

If him so bruk left the bruk youth alone. Guh fight fi next man.

3 some common like how sucking pussy common so what, at least the gyal have jobs. What Alafia got NOTHING.

JUST like how you say yuh can’t believe him wife the 1st babymother and how she ugly and a stalk him.

25. Richboy mi hear you have 12in inna you pants a dat a man the gyal dem..lmao Stop frig careless gyal. Richboy mi want a wok affair yuh.

26. Richboy a whole FRAUD
    Where driver’s license ago
    Where car ago?
    Where house ago?
    Where cell phone ago?
    Fly out where ha cant eveing fly out but you flossing
    Anything you think you own its in your mother Carlene name Where Rich ago you real broke
    Where you work? Off the books anit you like 30 with 3 kids (you dont take care of) go look a real real job and stop laying up in front your mom big pussy

1. Fraud bway come tek a wok affa me, mi of to feel that 12 inches deh, we do 3some, backas, deep throat and all these things.

You madda would a mind we too cause me hear she mind you and you gyal dem good.

Richboy/poor bway mi ago inbox yuh.

Tek wey people man goodie, goodie and all these things.

27. The person weh comment and seh what if him mada a mine him! Lol hey Sabrina! Nuh u seh u do 3some wid yuh baby fada and ketch disease? ‍♂️ Yes him big pussy mumma still a mine him. Define what Rich means fi mi deh somebody because some shit up draws boy seem fi get and some stinking hole seem fi get also!

1. Suh him big pussy mada a mine him why you so hurt. Obviously him fuck you and left you too.

Why you so mad shortie? Alafia paying you to comment.

Alafia did a live the FAKE LIKE wid him too she use to post up picture A BRAFF wid what him mada money buy her. How she did a decorate baby room? A him mada money send har go Atlantic City.

A must you did inna the 3 some that the gyal get the disease from.

Mi have all day fi answer you.

28. China doll tek wey people man. Richboy is POOR BOY and gyal stay up all night a fight over him 12 inch cocky.

Woieee dis want crowd. The gyal dem a fight over bway whey him mada a mine.

Richboy, carlene, sabrina, alafia, China doll unno need fi put inna barrel a roll guh a sea. Unno a waste people.
    Come off a social media wid unno nastiness mi shame fi call unno JAMAICANS/ CARIBBEAN PEOPLE.

29. Put di bitch weh call har self Good Friday inna di barrel to goodie! When I tell u seh if a nuh him nasty baby mada is him mumma a comment! Mi Neva see a big stay bad woman fi gwaan suh

30. Mek mi tell unnu how life funny di man bruck but him used to mine har fi 2 years. Di man nuh live nuh weh but him put out she and baby. Di man car nuh good but she drive up and dung inna it everyday and him Instagram seh is a 2017 car him a drive. Di man nah nuh money but him a mine chinadoll good pussy. Di man a di worse ting inna America but unnu sit down fi how much day now taking time out to mention him name.. can’t fly ? Alafia can fly? Can she work anywhere in America? she have a car or ever own one can she even drive ? She ever pay a bill from she born much less rent. She never do nothing progressive from she born but walk and look man fi fuck and mine har. Bout tek care of son she ever work and mek a dollar fi mind har youth from him born ? If richboy even spend $80 is $80 more than she because she nuh mek none fi spend she never mek 1 cent yet fi put towards anything fi har yute and come a class di man idk why immigration nuh deport har big waste of space inna America. When since the man nuh have nuh job car house money and can’t fly and draws shit up yuh never know dat when ya pose up wid di man idiot gyal ano di same man yuh breed fa dwrl. Baby born from when and all now yuh caan show we weh yuh mek money and buy fi yuh pickney but u come a class people wid yuh done out pussy yuh single and miserable like gwaan kawana yuh a lead by a mile gyal some people bex dem likkle badmind heart a hurt dem kill dem inna fashion and style mi gyal

1. Come on Damian McKenzie we all know it’s you who write dat long ting “ bout Mek mi tell you how life funny”

31. Yesterday mi call richboy fi tell him seh him deh pon pinkwall di bwoy laugh and seh him busy nah nuh time fi dem waste people deh lmao den mi si him post a picture with a caption making it clear he was out with his woman somewhere and dem nuh business wid unnu ah rass and unnu still here 1 day later a carry on unnu life sad bad

32. Idk where all these broke stories coming from because dat bwoy weak to pussy him tek care of every rat bat weh him fuck I guess alafia just never worth di coil. Mi used to deal wit rich when he was living with his black deformed looking baby mother all when him fuck 9000 gyal after me inna him life mi nah leave what a boy cocky and money did sweet rubbish unnu a talk pon dis if him so called bruck nowadays and unnu a mad over him weh unnu woulda do if unnu did a fuck him inna my time when money a run maybe commit suicide lmbo

33. What a way unnu born when unnu madda gone a market di man have 3some wid him next baby mother when him deh wid alafia ketch disease and she nuh get it and dem have pickney and nah use condom.. do explain

34. Idiot Richboy still a keep mi think unno lock off dis yah dance long time.

Waste gyal unno guh find something fi duh.

All him mumma and sabrina involve now..KMT

Guh find a work all a unno waste people inna foreign.

35. Every gyal him breed a waste gyal like him that cuss him pon FB say him a dead beat father. No man nuh want none a dem.

Him fi tek all a dem a him and dem guh live deh waste life together. Him mumma can be the head bitch in charge of all the waste bitches and wok and mine him and all a dem.

A chinadoll a trend now but him soon breed she and gone left her too.

36. Alafia a yuh call richboy 1st baby mother black and deformed and you can’t believe say him breed dat gyal and the 2nd baby mother you say she look like stuff pig with her synthetic wigs.

You chat say him mother a big bitch with her stay bad self. So you a GWOPE and other fake names. Mi nuh idiot.

37. whole a unnu coming like armshouse to rass. lowe the man mek him live him life which ever one a unnu send him in over yah careless bad. yes him did deh with unnu unnu breed it never work out unnu lef yeah move the fuck on now live unnu life and figet bout him just like how him a live fi him and figet bout unnu. unnu careless bad as big grown was woman with kids ah cuss over man. unnu can stay a hide ID and ah play guessing game bout who unnu think a comment. mi nah put my rass mouth a ground and chat this is Ricardo sister unnu can come address according and when unnu do have respect and approach with caution it’s miss Mckenzie. if mi brother did a diss unnu publicly mi would a understand unnu reason fi send him in and a diss him but fi a include him mother and other baby mothers is just low. I don’t know none a mi brother baby mothers/woman personally and he’s never said anything bad bout any of u to me, he’s got the up most respect for his children mothers so wdf unnu wah discredit the man character fah

1. Dude work and take his money and buy them things and take them places help them out and pay Bill’s for them to my knowledge none of them worked when they was with him especially alafia so that is why it is so fucked up to see how she is carrying on now because she is mad he left her and started fucking chinadoll but as she said karma is a bitch and richboy is a damn good guy too fucking good for them bitches he keeps looking out for they never loved him clearly they loved the security of having him around and the dick was a plus now it shows hope he learns his lesson now make better choices kid and no more gutter rats like alafia pleaseeeeee bitch got too comfortable sitting on her ass and have the nerve to disrespect downplay and attempt to degrade a man that did nothing but try to look out for her and love her she’s pathetic

38. Ricardo sister shut down this SHIT. Alafia and her army how unno so quiet. I wonder if immigration pick up his addiction or she drop inna him mother big pussy.

ALAFIA GWOPE and wash you dirty foot and guh ketch a early space pon the bed.

ALAFIA in the garden hiding, hiding from ICE.

ALAFIA where are you, ALAFIA where are you?

Hiding from ICE.

MI ago come GWOPE now mi self. DWRCL