WE NEED CALIFORNIA FI ROLL OUT PAN DIS

DIS A PART A DI COMMENT AND WI WAA KNOW IF SHAUNA REALLY SLEEP WID GOLDIE HUSBAND FI TRUUU-

very cute girl but with bad habits, one min she in church next min she in the same nasty dirty party lifestyle .. cant keep any friends, slept with goldie man after goldie help her so much

23 thoughts on “WE NEED CALIFORNIA FI ROLL OUT PAN DIS

1. Hopefully it is not true but I would not be surprised. Everything above that section is . Quena and Marie, confirm the LA details.

1. Metty always remember mi did tell yu! Any woman sleeping with goldie husband a fi sleep with Goldie to! The husband look woman fi him an him wife,and the wife look woman for both of them.! Anytime you see things blow out of proportion the other woman not willing to f**k nasty goodie suh shi put them on blast!

2. Met you know sey yuh memory bad I think it was in the Lefrac post or the post with her and Barbie about the escort thing from the old blog when she get lock up a California. From then in one of those old posts dem sey She tek Goldie husband a Miami she and him plan and meet up and Goldie find out. them sey she go buy red bottoms a California after that and get lock up smaddy come sey a Goldie give har the card fi use a LA this a before she get lock up fi Long Island bar bill thing. A long time dem come talk this. Or look in a the post whey dem sey Shauna send go a England go borrow shoes.

1. If it was a comment mi nah go remember because Im sure it was not a post. The only thing I remember clearly was that dem seh she did a do tings in cali with goldie after lefrac died. Mi never know di husband get tek in all that

2. so in her “grieving” for Lefrac she found time and energy to f**k another woman husband

pussy nah no loyalty

lol

she and sweets a par hard now

so maybe she soon sleep wid Sweets girlfriend

lol

3. Den Shauna yuh nuh know the difference between the words “bored & board” .sell those designers stuff and go back a school darling.
    Yuh mother reach back in a America. Unno learn eeeh. Shauna will never learn that’s why people nuh fi sorry fi yuh wen unno get lock up
    Unno go right back to doin dirty deeds n profess unno fake love n scriptures about God. God will soon fix unno
    Back to the question of the day, whe sender a ask because yuh would a really nasty fi go sleep with Goldie husband after she help yuh

4. all you correction officers, stop kill the BC vibe!!!! most a we here to read and laugh, but the correction officers a kill it man!!!!

5. Met check your inbox mi find the post from 2014 about the man takings a Miami tell me if a me a read wrong. Plus a yankee Michelle shoes she borrow dem sey ‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️

6. YOOOOOOOO!!! She fooled me the most, out of dem all. SHAWNA I hope you did change for the better, cause your acting skills are beyond Hollywood. I do sense the lesbian thing, so all this is sooooo believable.

My! My!! I guess it’s possible for:
    Opal to stop from becoming plastic
    “EVERYONE” to stop stealing and wearing fake clothes
    Daffy and JIcon to come out the closet
    Dolly the kids and Kwesi move in with Ven
    Sky and Hollywood start selling dildos
    and for Jodi to publish the list of her regular clients in dancehall (men and women).

7. Nyoka My Beauty used to f**k Uncle and say him is one big stalker. So wait till him start stalk Shauna. Him hard fi lef!!

8. Nyokamybeauty is one wertless ooman wid ar buss up teet. Her ex is a handsome chocolate man and she spread ar shit up pussy fi nuf man while they together.