UNDICAP *FOLD UP MI MOUT*

SMH-Optimized

MELISSA PEOPLE LIKE YOU WHEY HAVE NICKI MINAJ A FOLLOW DEM NUH SUPPOSED TO MEK DEM ERROR YAH……DIDNT YOU SEE THE RED LINE UNDER THE WORD ? YUH KNOW A TWANG YUH A LOOK FI TWANG INA YUH WRTING AND FLOP……..GHETTO PEOPLE SAY ANDICAP………DEM NYAM DI H BUT YUH RUB OUT DI H WID DI PINK CREME AND DASH UN PAN IT……….LIKE A WHEEL A FORTUNE..WHERE WAS VANNA AND ALEX MELISSA..WHO ASK YUH FI BUY DI VOWEL AND CONSONANT? AND DI WORSE TING IS DAT A DUH YUH A TRY DUH UP SMADDY AND CYAH SPELL FI DO DEM UP..DI PINK GONE WID DI INK MEL? :travel

0 thoughts on “UNDICAP *FOLD UP MI MOUT*

1. Dis bloodclot gyal fe buy ah abc book an learn fe read an write.
    Illiterate zutu peg bout undicap my god me woulda tell yuh fe guh school but obviously yuh nuh guh ah none
    melissa take de pink creme
    Money an buy a rass education
    Bout uno ah hot gyal an can
    Construct ah sentance
    Get the hell outta hear

1. Quena, too much grammar cop and none of us are perfect. That’s why I just read and laugh. Even the professors at school make mistakes. However, some people really dunce inna real life :nohope

2. Lol! Lavish, got distracted because the kids needed her attention so she made the mistake. Lavish claims she graduated from St. Catherine HS but illiterate and arrogant as hell. She needs at least 4 more years of HS. Can you imagine, having so much attitude and can’t read or spell properly? Anyways, this is not Lavish only, a lot of “hypers” including Apple, Kerry, Radona,the dolls etc. Trust me, them so call hot gal yah fi go hide. It is very impressive when a woman have her education/degree or even just intellectual. Girls, please get it together.

3. Her mouth look like it sweats when she talks.it always a run wata. And the time she deh pon social media ah promote party, she needs a dentist ASAP, she has a beautiful daughter but you can see Melissa don’t take care of her lil teeth dem. lil kids should not have rotten teeth. Please don’t get mad at me. I’m not talking bad about the precious lil girl. It’s just her lil teeth should not look like that. Melissa needs to take care of that. It look like she let the baby sleep wid bottle at night.

4. @Quena, YESSSS, mistakes can be made but nuh suh!!!!!!!!!! Good grief man! Some ah unnu fi see Social Media and STEER CLEAR!!!!! GOT DAMN!!!!! “UNDICAP”?????????? HOW DO RASS SHE ARRIVE AT DAT!?!?!?! ‘SYCLAAAAAT! NOOOO MAN! NUTTEN CAAN JUSTIFY DAT! I’M DONE!