TONGUE INSPECTION

On a serious note … Stacy yuh haffi do betta inna Real life. The night before last ya gone yuh bed a cuss pon live and wake up inna di same clothes in yuh bed early next morning a cuss again.  
Whole a yuh tongue well white an mout placka placka. 
Yuh need fi come off live more time an tek care of yuh hygiene it don’t look good. Every time yuh talk bareee gingivitis, plaques and gum disease mi see! Not even yuh teeth dem white like yuh tongue .. cum on now do better yuh cuss too much ppl to have a mout weh look Suh . 

11 thoughts on “TONGUE INSPECTION

1. Stacy yuh Live funny but yuh mout look like it sour fi tru :sorry
    Yuh don’t look like u like bathe either u always a dig yuh arm dem like it a itch and sweat
    Any mon weh tek u must have strong stomach naw lie yuh mout alone turn me off

2. A tru man! Mi stop follow er cause mi cyan tek di unnessessay cussing fi nuhtin, sometime mi wonder if she and somebody really a cuss fi tru or a attention shi jus a look, cause mi cyan see how somebody must get up everyday a cuss everybody in a di world!! No sah!! Where did these ppl come from? Who grow dem?

3. Everyone kno Stacy mada nuh like her!!! Is a Nanny Stacy she a look fi watch her pikney dem
    Stacy remember seh ur file nuh nice so be careful how u busy a pick war
    Cause from Pluggy ting u feel untouchable because you claim proudly u a police Peggy! But remember seh if it wasn’t for that last baby u have u wouldn’t release from immigration and the fact you willingly tell police if dem drop your immigration charges u will work with dem fi release certain names of people who’s selling or dealing drugs. Stacy is a reason why nobody troubling you because everyone knows it’s stink a road to how u alone can get lock up have record jump a previous immigration bail case and deh a road GOOD GOOD! A chat and a start problem wid people, and nothing nuh reach u yet! You alone catch case and it disappears into thin air. So continue like people not on to what u are doing, Notice it’s only thief’s, so called Don, or drug dealer she luv try draw out! And troubled on her live

4. Mi seh mi see di post round suh an did ago comment seh if a cum deh pan har tongue but it was besides di point suh mi lowe it lol… Suh ano me alone seeit :ngakak gal yuh mouth mussi tink like shit.

5. Stacy yuh too bad man go brush yuh stinking mouth and have nerves to class up people bout dem mouth stink she need fi talk how she owe people money