TINA YUH STILL ??

Here’s the Scoop Met,so this Bitch Tina leave New York where she couldn’t afford to buy a house & come a Connecticut a try sue ppl fi dem nice clean house,she & har stay bad sister rent the ppl dem place ,& Stinking croochies Tina claim she a breed again for the ppl dem husband,so when she realized no price nuh deh pon nails a Connecticut,she form up a plan ,carry d poor landlord a court a sue him seh she pregnant n the fridge a leak n she slide n drop,not realizing the man done sell the house with she n har sister stand up in there like mannequin! Connecticut is very small ,newa spread fass likka stale bread,lol…God don’t like ugly b*tch and the same u do to ppl it ago reach u 1 million time harder,I’m just sorry for your kids that they have u as a MOM! Sad to say!

8 thoughts on “TINA YUH STILL ??

1. Met we tired a WHORING TINA NOW,she expired just like her Pussy ….NEXT!!!
    She soon move gone somewhere else,lmfrcao im done!!!!!

2. Dutty Tina!! Tek off di obeah yuh put pon di ppl dem husband an mek him guh home to him wife and 3 pickney! Yuh all stop mek him mind dem poor wife a tek care a dem by harself. Wukless sardine crotches gyal yuh reap weh yuh sow yuh muss memba yuh have gyal pickney too.

3. It run in a har family dem lie and fucky fucky. Same way them harlot cousin San San mek har man crash har car and sue the people dem seh a she did a drive . Tina the obeah man or woman weh u a send u money go give a Jamaica fi hold di man a con you San San chat uno business you think she nice?! Lol

4. The entire family a dem a obeah dem work from the auntie to the baby web just born out a dem family. All dem do a tie people man nasty set a shithouse dem!! Tina pussy you have bv or something weh day u do mi nails mi smell u fishy pussy bout uno a tek people man and u pussy wah fix. Save uno money and stop wok obeah