TINA DEM SEH HEF YUH CUDDEN TEK DI MATTA OUTA YUH EYE?

0 thoughts on “TINA DEM SEH HEF YUH CUDDEN TEK DI MATTA OUTA YUH EYE?

1. Damn uno LOVE Tina bad!! All uno people do is eat, drink, sleep Tina and watch her page. Ya’ll dont get tired of talking about her my gosh cause im surely tired of hearing about her smh. Some of ya’ll need fi get a life and worry about uno self and leave people and they business alone and worry about uno self!!!

1. :hammer…but Metty, I doe see nuh matta..can you please to use yuh red pen and circle it deh fimi? * mek mi put on mi hi glasses and double check again…nope, still not seeing it* :nerd

2. Hello Susan, mi a read ur comment unda di pic.mi wah kno if u tunn full fledge lesbo now or u and Mr Biggs left so u a try everything .. From Shakera dash out unu carpet eating secret you start get bold. and dat big ring weh u bore up ur mouth wid only confirm it more.Please slow down wid the Dr fisher because ur jawbone dem a seh starving Somalian.it doh look good..