THIS IS STACY

0 thoughts on “THIS IS STACY

1. SO christine meck dis 2 color gal teck weh har son brains juss so. foot black and face and hand brown. She really come outta J Icon Crew fi true..DWBl

2. There’s something about her that he likes an momny just can’t come to terms with it at all. Btw, ah wah dat she have on doe?

3. Stacy is smoking hot/sexy. She can tie me anytime. Fool-fool people always talking nonsense about obeah, when all the girl did was whip the yute with her natural assets.

4. Christine son ah grown man so how Stacy fe teck him whey from gar? :ngakak Christine need to gave another kid so she can baby him

5. But my only baby baby question wats with the swimsuit the pumps n the carry on luggage?????
    All answers will b greatly appreciated

6. @Chuet, puzzle me too cause everybaddi ina di background luks fully clothed…But den again, a Happle dem fambily dem, and dem say naked by any means wid travel luggage…

1. u know to submit things by email and mi doe waa put that person thing here u know mi work wid gleaner, observer n star mostly..u more dan anyone know dat

7. Stacy give bk the lady har son , plzz and Tonks with u natural assets :ngakak :ngakak @ honey bee I was saying the sameting too :ngakak :ngakak look how Christine disgrace har no sah :malu2

8. stacy nuh tie damion stacy stay good the gyal tun up from wey day…damion love himbaby mother…christine mus lou the gyal alone mek har son live har life

9. I don’t think this brought battam(?)babe tie him. He just well in love and when yuh love reach yuh dem ways it can mek yuh lose yuh senses till it look like science. Like the Sinatra song seh “it’s witchcraft.” Di madda need a new hobby, cuz hating u son woman nah mek it.

10. Yes she love obeah fi true same way she try tie my god brother but this ya family ya too strong fi she we loose him …actually she is 3 color

11. Stacy deh a Farrin from whappy kill phillop all now she can’t sort out har status she cayliss baddddd
    She do hat baddie and it tan bad har bress dem dead all did lift and implant she dash inna dem nah help dem fava wata balloon. Har knee dem knock and stay bad she bleach out n ugly olé slut dawg. Apple and the mumma always chat stacy from long time say stacy tek the bredda money n do surgery

12. How di mada was cussing mi tink wen mi see di girl shi woulda sick mi stomach like puss and cheese! but shi can pass and I don’t think she tie him shi jus keep him wanting har knock knees and all!

13. Is true long time Christine ah did her up because damion always ah tell him madda how to thief always a thief him money. And is so true do breast dem loop sided like..dwl dwl everything where she have a sale she wait for and buy it….n pure cheap clothes she put on…mi cya badda wit dem waste gyal

14. Smdh ppl be careful Cuz am sure Christine wouldn’t popoff like that for no reason. Dat gyal must have disrespected her…and no matter who you are its not a good look to disrespect ur mom in law.. if u claim to love the man and u been with him for so long..christine should be like a second mom to you……I wonder y Christine n Rico baby motherr
    Don’t act like that with each other. Smdh and I did hear Christine dem say Stacy nun like wen damion give him family money. Big argument and that’s not right..if u ah cumin between family like that ur heart nuh clean!!!!!!