THE HANDS THAT SHOULDNT ROCK THE CRADLE

28 thoughts on “THE HANDS THAT SHOULDNT ROCK THE CRADLE

1. She a decay and she nuh dead yet… Tiffany please go back in church,you look like a walking dead.. audition for the roll you will get hired on the spot.

2. if she come sit infront a me bout “do my nails”, mi a tell her fi go to the ER because her hands a decay!

3. Tiffany has the most confident out all dancehall women give her credit she cares zero har confident tun way uppppp.

4. From the first time I saw her instantly I thought it was only a matter of time before the hand got its own featured presentation post…seet deh!

5. Who seh Cy no badda people?????? She love walk and mek trouble and love wen man beat ar. Cy look horrible and ar self confidence is misplaced. She need fe keep it real wid arself an go fix up. Cy stay bad an unnu need fe stop tell lie pon ar page wid unnu fake compliments SMH

6. Leave di bloodclaat gal mon everyday unno talk di same ting over and over she doe trouble ppl ah unno always goe trouble di gal wait mon mamba she is ah prayer Warrior unno business soon fix. She have a lot of confidence tho leave di gal

1. But mi never know seh God answer bad prayer, suh shi ago pray fi bad things happen to wi and God ago answer har? Yuh sure a prayer warrior or obeah wuka. Unu foolish like.

7. People weh a like up her IG pics worser then she ugly people luv boost up dem ugly fren a suh it guh pack of wolves

8. Met!!MET!!admin please me a beg yuh pon mi knees. .plz please delete mi comments pon this post. I had no idea this was “the hand” that can fix ppl business. ..plz note I am in not quite in the mood or position to have my business”fix”

Plzzz hurry up n delete them Plzzz cuz the smaddie sey is soon soon the fixing a go gwaan.going to email you now cuz I don’t know how much time I have nor how busy you are. I sincerely apologize to the hand. ..u will never see me on any post not a word. .sorry again! Come nuh Met!!!!!

9. Look like her hand a rotten off! Nuff a dem hav gangrene and dem suptn deh pon dem, cause dem nuh bleach good. That’s why mi careful how mi walk near dem, cause next thing mi go ketch suptn

10. BIG UP MY FRIEND TIFFANY YOU A STAR BITCHES ALWAYS THINKING ABOUT YOU AND YOU NOT THINKING ABOUT THEM THEM NEED FI GO SUCK A COCK ARE GO FIND A DICK THAT CAN FIT IN A THEM BIG HOLE A WHAT HAPPEN TO THEM DIRT YARD BABIES KEEP TRYING SHE NOT GOING NOWHERE….

11. Yardielovethug Look yah nuh mi get 3 number fi gi yu 22, 35, 36
    WAIT see a bonus yah 9 mi grandfather just gimme the dream fi you

12. GO SUCK Y’ALL MUMA TRY AND COME AGAIN SHE NOT GOING NOWHERE AT LEAST SHE TRY GOD WHAT YOU AND YOUR MUMA AND FAMILIES TRY OBEAH MAN OR OBEAH WOMAN Y’ALL JEALOUS BAD Y’ALL MAD FOR WHAT BECAUSE SHE NEVER HAVE NOTHING CUT UP NIP AND TUCK PUT IN AND TAKE OUT COME AND SUCK TIFF WITH A STRAW HER MOTHER BLESS HER WITH GOOD BODY AND GOOD PUSSY DON’T HATE HER HATE HER MOTHER SO KEEP STRESSING SHE LOVE THE FANS SHE CARE ZERO HER MOTHER TEACH HER FI ALWAYS HAVE CONFIDENT BITCHES IS ALWAYS GOING TO HATE..

13. THE DIRTY COCK THAT YOU A PUT IMA YOUR MOUTH THAT YOU AND YOUR MOTHER SLEEPING WITH THE SAME MAN TYPO 18 THE COMMUNITY BUDDY YOUR FATHER USE AND GET YOU YOU MOTHER PUSSY HAVE GANGRENE THAT Y YOU’RE A PARASITES UP IN TIFF ASS SHE TRY FI SHIT YOU OUT BUT THE MAGGOT EGG WON’T LEAVE JOHN CROW BELLY

14. Anonymous 6 like how you call her Cy that mean you know har long time stretch out hole you VEX still because she never lend you har papers or you did a look a f**k from har man and him run you way. You really sound upset bad ABAYY she nah go noway. Born wid good pussy no doctoring round here.

15. well if she is prayer worrier she need fi fight with har maker cause she want to be born again, and not of the sprit but of the flesh..mi nu know wey uno tek God for

16. ****Anonymous 11 ****this was fi you shit pot! you call her Cy that mean you know har long time stretch out hole you VEX still because she never lend you har papers or you did a look a f**k from har man and him run you way. You really sound upset bad ABAYY she nah go noway. Born wid good pussy no doctoring round here.