No Rory NUHDIRT you have the heart fi write the lovely caption ya bout bond correction n not BAND!! Bond? N from u c ms shape bad u did kno she did ago be First Lady lol.
But yet still every week u come n itch up under freaky chino Propa a jamaica though Rory u bad Nuh bitch.

13 thoughts on “THE BAND

1. All u bitches unnu ago write till y’all weak low life people unnu really don’t have nothing fi do he bout unnu a screen shot pick n post suck unnu mada think unnu fi jus he’d come out n make unnu self be noun like a Rory hood unnu a look fi suck a try mash up d dawn n him wife a faith n time unnu a waste

2. Like really bitch get a life and stay out of people good relationship you too bad mind a marriage we say wife for life and that making you and your friends them head hurt no man giving you a big up im so shame for you get a life you sound like you mad because he dont itch up under you .smfh

3. Nasty sender yuh sound hurt and badmind, weh yuh vex Fah? an how mi fren shape bad did u Eva tek a good look Ina yuh mirror?bitch look like tru fi yuh man nuh claim yuh it bun yuh how di man a big up him wife. pussy guh suck yuh madda di man appreciate an love him wife all if him did a hitch up wid di gyal him nah claim har move yuh dutty bloodclaat yuh need sum bonding glue fi glue yuh stinking mouth, yuh mussi did waan fi suck off him cocky an him neva mek yuh suck it an if him waan fi fly mek him fly him wuk him money look like yuh did beg a ting an neva get none suh yuh bitta. Happy Anniversary to mi two fren dem abaaayy.

4. This nastiness come a write up about bond and band more time the phone auto-correct so for your information typo maybe because he was at work and took the time to write he didn’t realize it at least he took the time out to write how he feel about his wife it’s not my friends fault your man don’t own you up like how he did for his amazing wife and they will not separate because of you so it won’t work bitch you sound ugly and shape bad you won’t reckon their home try again bitch abaaayyy.

5. Sender get silent a that u fi get u fi hide u self u Nah get nuh more a Rory cock fi suck that’s why u a haunt him wife like chucky the bride your time up on to the next him fi f**k free pussy after him a nuh batty man

6. But badgal it look like your man a batty man tho cause how it hurt u so much about Rory me nah lie it clear sum gyal inna dem deep feelings lol unnu life sad bad aswear tash say fi tell unnu weh a write up say let Rory f**k all him want n u weh a post up mek yourself be noun so tru can get a f**k off a u too once a no batty mek him f**k sound like Rory did promise u one f**k n u neva get it n for the lost time no matter wah unnu post bout tash n Rory dem nah separate big hole go buy a man a big An call it your own see d people dem good up life n a try tear dem dung a wonder how u feel cause Rory n tash not even good like how dem great