SURGERY CREW EXTENSION

8 thoughts on “SURGERY CREW EXTENSION

1. She wasn’t flat chested to begin with. But just like Jodi, her breast weren’t perky …. dem did drop likkle. But dem do di breast but nuh get a breastlift. It look just like Jodi own now. Nuh she did up pon di wall a while back when she just do di breast an it did look infected and black like Yankee Michelle batty jaw??

2. The 2 a dem a f**k or used to f**k/suck dem one another so birds of a feather. Vanessa u stop run down undercover battyman Omar Scottish weh u run and breed fa and him never one day own u yet? Girl bye this gal is uglier than even twinny without makeup

3. Chrysy we knw it you and puchi send this in leave the ppl them fi bodygood want to friend back kim.jodi.vanessa wats that to yu ppl need ppl in there life so go get a job and stop it ..why cause yur body cant get done cause yu dont have papers so yu can check yur credit bitch leave her ..she wrk she have good credit so she go do her body that it wat wrong with that and fi she want to try wonen that her binesses …nt because yu snd puchi shape bad and it take trump tower fi fix yu chrysy and puchi yu fi send in the girl bad mine ppl

4. I don’t understand why when girls get any Surgery done other Bitchrs hate so mad…why does it bother u guys so much I sense jealousy unuh fi stop rass hate man caz fi unuh money nuh up like them…kmft

5. It chyrsy and puchi send this in cause nana done them lastweek sunday and talk up the thing so yu guys send ee the girl frm longtime them a send in ppl badmine them badmine them fi beat them…bodygood still win all when them bun the gal shose