SUH SUSHANNA GONE JAIL FI TRUE? WTH

0 thoughts on “SUH SUSHANNA GONE JAIL FI TRUE? WTH

1. Now why would this young girl duh dis and ruin her future????…something upstairs ain’t right widder but hopefully she will come tuh that realization soon before it’s too late smh poor ting :hoax2

1. Some people have ah teefing addiction just like how some people have ah shopping addiction…but you would think that after some of these young girls become mothers, they would at least re-think and change their ways for their children…sometimes mi feel sorry fe some ah dem people mi read bout onya cause there has tuh be deeper underlying issues which causes them tuh act out these kinds of behaviors repetitively…nuh nawmal person naah guh jus git up suh everyday ah have teefin pan di top ah dem to do bucket list..life and freedom too sweet fe ah siddung behind bars wid big bertha…

2. Serious ting Yep. Nuff time ppl sheg wid mi and when I tink bout big bertha and har sandpaper tongue, I just hold it dung.

1. Itsme, ah me fe tell yuh!!… :hammer :hammer :hammer @big berth’s sand papa tongue. LOL!!…some ah dem deserve likkle dunments still, but more time ah best yuh jus avoid un-necessary headache ah drama, yuh zimi?!…

2. You and Yawdy need tuh go easy on the jokes lol..piece ah rice cake fly dung mi choat choke mi cause ah yuh comment :hammer

1. Yeppy :peluk Sorry bout di rice cake, at least ah nuh one a Dovey dumplin dem :ngakak :ngakak On ah serus note doe…..yuh knoe seh Shushana hab ah tiefin spirit weh overcome har and she need prayers and fasting fi bruk weh from it. It nuh nawmal Yeppy, it kaint nawmal :hoax2

1. Hey mi poopsie!! :peluk :peluk :peluk…girl, it ain’t normal at all fe somebody choose prison ova dem young baby…*note tuh self, do not eat n’ drink while reading comments on JMG* :ngakak

1. Why You said she came out when there is proof that she still in Jail? SMH. Just asking so dont come cut off me head.

2. Wow these r not the time for stupid stuff like this what happen to these young women where are there parents to talk to them i am 34 of age i live on my own pay my own bills but God kno i would be so scared for my mother which is a jamaican to know that i went to jail or i am in jail for stealing

1. Cheutty dem ole vagabond deh nuh hab nuh regard fi dem offspring. Dem wrerser dan mi dawg Sheila ah yaard…cah not even fly coulda touch har puppies dem days afta she gi birth much less left dem. Dem gyal deh ah waste….

3. A dem yard they don’t give a f**k about shushanna and she won’t get the pic dem run out Vicky and leave her so call friends ugly big mouth kerryann and man face miss Lou shushanna dnt want real friends she rather the fake hype one’s

4. Dis girl hab mental issues, she need psychiatric help. One smaddy caan teck up wid teefing suh. Dis is beyond a character flaw, is a cry fi help.

1. @Yep, you tink a coulda someting deh pon har, some hand set pon har or family curse shi a carry? Cause fi har case nuh normal, no way no, her case is of a diffrant sort.
        I was the anon@on February 26, 2015 at 4:47 pm

1. Anon, ah coulda dat tuh but mi nuh really know too much bout di generational curse ting *yuh haffe check Metty or Dr. Ewing bout dat*..I do believe that it is more of ah chemical imbalance inna di brain cause mi know people weh teef jus like dem girl ya and dem wi git up ah daytime guh teef and treat it like ah regular 9 to 5 job, like seriously..it is ah sick addiction just like excessive compulsive shopping or hoarding…mi nuh feel like seh dis young girl knowingly n’ consciously git up an risk har freedom plus jeopardize losing har kids dem just fe di likkle teefin goods..she need help cause dat isn’t normal atall, especially since she jus have young baby, which tuh me, is ah tell tale sign…big up tuh alla di girls dem weh very frugal, basic ah live within dem means…

1. Funny how our comments are almost identical. She need bath, scrub dung wid bush, prayers, fasting and vigils, sweat lodge, and alla dem fi weeks if nuh months. Fi har case a special case.

5. So thrives them man don’t give them money ? Everyday you get up o here the a thief and get caught. Them need to bag all a them and send them to some priIson down a Alabama.

6. TRANShana MANna ain’t sh*t wron with her, no generational hex, no obeah, nothing……she my friend in my head(Kerryann, Robbas, Apple, Ms. Lou and the entire lot of Dancehall Thieves do it because the want the brands, labels and hype but have no other real half of talent besides thiefTing, look at the men they keep, if they aint in the stores or get away cars with them they frontin’ for the Gram like they hustlers, flossers or get real money Ninja’s. Bald head is a real puXXy, imagine with with a woman who bares your children but you ain’t got no talk for her, waste the entire lot of them, man and woman!! Starving, struggle ninja’s……..doin’ it for the Gram!
    Can’t believe I been missing days on the wall. Robbas pity you got away with time served, awaiting the fling down for the rest of you, same as how it’s reaching Shawna now!