SUH SHAMAR A LOVE LETTER DIS?

So this is the jay dog 🐕 weh grandma 👵🏿 shamar a fight ova???? My 8 year old writes better than this !! A him mek yuh really wan kill Kimone? A him make yuh pressure high? A him make yuh a call the girl baby ugly ? As well as your daughter is beautiful too ! Shamar u need a man not a boy .obviously the most faithful he will be in his life is being locked begind bars …..Shamar sometime God take people away from us for a reason …….Pinky as u can see shamar is my fren 🤫 but girl walk fast and don’t look back !

17 thoughts on “SUH SHAMAR A LOVE LETTER DIS?

1. Bwoy cyan even spell kmft!! And a him shi a war ova! Shi don’t have no shame! Jus fi prove u put di man out there fi everybody see sey him cyan spell!!! Unnu a real carry dung artist!!!! A nuh everything unnu fi post!!! This low life bitch!!

2. Then Shamar u never hear the saying “a dying man will clutch all straw” of course he’s gonna zero in on u now cause ur his link outside n u so vulnerable n dumb u swear say this man in love u no see say him just repeat whey inna di card smh a must joke this kmdt

3. Truely Apoljize? Let me get my glasses. This is what happens when some a unnu don’t have a phone fi spell fi unnu lol

4. SHAMAR YOU REALLY IS A JOKE, YOU HAVE NO CLASS AT ALL. HOW YOU FUCK TINA EX MAN AND YOU WAS SLEEPING ON HER FLOOR!!!! LITERALLY!!!!!!

SHAMAR JASON PLAYED OUT.. YOU PICK UP JASON WHEN JASON FLOP YUH A F*CKING IDIOT.

YUH AND YUH HAND ME DOWN MON FROM TINA TO PRIM TO WHOEVER & THEN YOU DONT YOU FEEL SOME TYPE OF WAY? YOU SHOULD HAVE JUST F*UCKED HIM WHEN YA WAS ALL LIVING UNDER THE SAME ROOF IT WOULD HAVE MADE MORE SENSE. BIG PUSSY GYAL

5. That man only apologizing to shamar now because he needs to a place to stay after he gets released from jail.

6. Jason a the biggest clown everybody a laugh after him right now me know sharmar a fuck pon him ..all him fren dem freak out sharmar and the bwoy go fall fi har ole eediat Moscot bwoy him have woman all over the rass place