SUH SALLY TEK BACK DWAYNE AGEN?

13 thoughts on “SUH SALLY TEK BACK DWAYNE AGEN?

1. Mad out dem raas Sally…even if its just for this moment. The way how dem done you seh you ugly and all these things. Im lol over here for you girl. Nope, I dont care if him left you tomorrow but for this moment we ago walk out inna video mek dem vex and bawl.

2. Good man whay a use her go breed other gal she have to mind girl these people are not your friend
    Have some self esteem and ambition and do better
    Love your self sally don’t mek these man and folks clown you she risk her freedom minding this man and unu say good man stop it ya man

3. Dwayne timerz up this girl mouth that he was asking to help him with his paper I heard and black and blue her eye and ICE looking for him all him Ig page I heard the girl give the police them. Story just came to bump when them want play with the people child and end up and play with the right one

4. Wanna be hot broke nigga with no paperwork in America?

Wait who Dwayne beat up? And he just have a young daughter that him need to worry bout not the next gyal them him have a road Leri is a clown a sally is more than a sally she ugly like ah the free tings them Dwayne want from sally none a them nuh better than none so mek them stay together