SUH DORA DI BREEDING REALLY CONFIRM ?

SENDER;-Suh yuh nuh hear seh Johnny Bravo shape looking Dora a breed fi the ppl Dem man??? But the question is will she move outta the room now with change the bed weh shi affi have cardboard under and get a nice decent place for she and her child?

19 thoughts on “SUH DORA DI BREEDING REALLY CONFIRM ?

1. Nope she not…..she not movinggggggggg, the ppl dem man is moving in pon the bed wid the cardboard under :thumbup :ngakak :ngakak

No confirmation on the baby, food belly Dora!

2. It nuh really matter , the baby bring welfare issa uncle sam baby ,stop worry bout dora ,she got it lock ,di man want the baby to HELLO SENDER BILL, RELAX YES DORA A BREED.

3. WHAT I DONT UNDERSTAND IS WHY SOMEONE WOULD HIDE THAT THEY ARE BREEDING ITS THE MOST BEAUTFUL THING IN THE WORLD . BUT AS THE PEOPLE THEM SAY ONLY WOMAN WHO A BREED FOR PEOPLE MAN HIDE THERE BABY BUT LITTLE GIRL GET YOUR LFE TOGETHER BABY COMING NOT GOING AND ITS TIME FOR YOU TO GET OUT THAT ONE ROOM LOL.

4. Unu suck unu mother Dora live ina nice big house , she good and if she a breed or not baby going to be good and I bet the big pussy bitch weh post dis cya breed suh she hurt big up Dora dem a mad affi you mi sis

5. Dora an jiggy love hide an f**k ppl man dora a breed fi elmo an jiggy still a hide an f**k nick an ninja dem is one big set of dutty gal all dem good for it to hide a f**k ppl man/husband. Dora affi hide the belly uno notice how she well quiet these late days lol but wonder if emlo ago leave him woman for ugly shape bad dora an im also wondering when space teeth f**k out jiggy ago stop f**k nija the ppl dem husband an one voice nick

6. TO DE BITCH WEH ALWAYS A BOMBOCLAAT MENTIONED ME NAME ON HERE STOP CALL ME NAME BITCH… MI AND NICK OR NINJA NUH DEH UNU COME OFFA MI NAME. SHOW YUH BBC IDENTITY. CAN BET WHEN YUH SEE ME A RD YUH CALL TO ME OLE HYPOCRITES BETTA UNU ASK ME WEH MI MAN NAME AND STOP CALL PPL MAN/HUSBAND NAME. I NEVA KNOW MI A BLOODCLAAT CELEBRITY MI TIRED A UNU NOW LOWE MEK MI LIVE ME LIFE… ALL WHEN UNU HAVE A MAN FE UNU SELF PPL STILL NUH KNO UNU A NUH MI MEK UNU HOLE NUH GOOD. GO FIND SOMETHING CONSTRUCTIVE TO DO AND SET SOME GOALS ANS ACHIEVE DEM LOW LIFE SKERMIDGE. UNU LOWE DORA AND HAR BBC BELLY UNU ISSA SET A GROUPIE MI SURE SHE NAH BEG UNU OR NOBODY FE UNU

7. Of coure she has to try an hide the belly after all a ppl man the bitch a breed fah the crew of them Thats all they know an only language they speaks is hide an f**k ppl man don’t know how some man really lay down with dem

8. WHOREA THE ONE ROOM WILL BE VERY UNCOMFORTABLE WITH YOU AND CHILD AND DIFFERENT DIFFERENT MAN COMING IN AND OUT,WHO THE FATHER AGAIN RAFFLE BELLY WHOREA YOUR MOUTH IS VERY STINK TRY START CLEANING YOUR TONGUE I DON’T KNOW HOW MAN MAKE YOU SUCK THEM HOOD YUCK, WHOREA MIXUP WHOREA BRONX MATTRESS WHOREA SELL PUSSY FOR A LIVING WHOREA WALK AND SHOP LIFT THE WHOLE TRI-STATE WHOREA THAT CAN’T TRAVEL GO AND FIX YOU PAPERS, WHOREA YOU ALWAYS SMELL GREEN TIRED OF HOLDING MY BREATH, WHOREA THAT CAN’T COOK WHOREA THAT DON’T KNOW IF SHE’S A MAN ARE WOMEN STOP SIT DOWN ON PPL NAME AND GO AND FIX YOUR PATHETIC LOW LIFE WHOREA YOU MAKE WOMEN LOOK BAD WHOREA YOUR A CHEAT WHORE AND A NASTY UGLY LOOKING BULL DOG DORA/WHOREA GO PLAY IN TRAFFIC NOW

9. Nasty suck pussy the world knows you a f**k dem bitch you just affi a hide because non of them nah own you just like how elmo nah own the belly dutty dora nuh even know who breed her uno walk an f**k an suck like there’s no tomorrow an in the streets y’all dum bitches act like you’re something special guh suck uno mada an get a likk self respect

10. Jiggy remember ninja married enuh suh you can’t post him up like dat as a matter a fact you have to hide both a dem bitch remember a fr jamaica you f**k out

11. All a who a f**k Elmo, let me tell youll this him not leaving is wife for nothing So there for you’ll will never have a place, she will always be first. You’ll Just his f**k buttons