SUH DIS A DI SASHAIN WHEY A USE MI EMAIL IN HER MOVE………….

SMADDY SEND IN THE BELOW…SASHAIN SOMEONE ALSO TOLD ME THAT URE UPSET ABOUT YOUR MUGSHOTS ON HERE..U WILL GET ANOTHER MUGSHOT SOON

Dutty sashain who don’t like tek care of har pickney dem ah run dung every money man inna la & use Robert funds to trick dem. Sashain wi kno yuh don’t ave a pot to piss inna even if di pot did anda yuh big pum pum tell Robert how yuh ah run round la wid Vicky man Gary British (yes Gary British) @poshbyv man an ah lie tell Robert how yuh a guh to school but really you and him ah creep round long timeee. Him all ah laugh at yuh and seh yuh worthless wi all kno yuh pum pum big from la to ny. Sashain idiot bowy Robert don’t know yuh still f**g Saji an use him car an money to trick people? Robert dumb nuh b***th yuh ah walk an lie sey him things a fi yuh but it really fi him, only thing yuh have to offer is the cpn numba weh Robert buy yuh. mi ah talk up the bl***th things them my girl yaah post Nikko @nikobambam777 party wen yuh fu***g him as well soon as yuh get to la yuh bring yuh dutty ways an a f**k everybody yuh name stink ah rode an everybody ah chat how yuh cum ah la to live off Robert an drive up him car an live inna him place wen yuh did just ah get caught ah steal & homeless inna New York.My girl yuh life fake nuh f**k yuh live a pretend Hollywood life wid nuh money ah hype fi what ? di day yuh mada voo doo stop work pan Robert yuh whole life dun. yuh don’t haffi buy fake things no more cuz drugboy Robert funds ah help yuh big time yuh ave no shame as a women every state yuh guh dem chat bout yuh dutty ways now yuh deh a la an still gi di idiot bwoy Robert bun how one man suh stupid fi yuh an yuh face tough nuh bl***h Kmt. Sashain Mek the people dem know seh Ah Robert money yuh a gain strength offa

21 thoughts on “SUH DIS A DI SASHAIN WHEY A USE MI EMAIL IN HER MOVE………….

1. Sorry shes a nasty whore but robert giving her money ah beat you bad sender??? Man fi tek care of woman PERIOD… you vex over the man mining her and knowing shes a piece of shit?? Girl byeeee

2. Sashain gwan mad dem bbc yah girl!! Senda yuh really cyaa hate the girl bcos her man a mine her. A dat is our problem as women we don’t uplift another woman. Now you say Sashain use to wear fake clothes, homeless, and tek bus (I had to insert that) Now the girl drugs man a spend pon her, so she wear brands, live in a him big house and a drive big car.

Bihhh recognize and congratulate Sashain fe her glow up! Sashain goodie weh yuh say…bruk days done and we nah go back!!

3. Sashain a brag say Robert buy her Bentley but every other year she get new car. What she really going to school for. Very worthless girl. A how much gyal Gary British a fuck. Him nuh fraid a disease

1. Tru di sender ah seh sashain ah waste gyal in real life Robert been a mine her still afta she leave him and come back but she ah hype like di money fi her … sashain yuh betta have a plan b mi hear seh Robert a give you bun with him la girl you soon homeless again

1. Not sure what would be her motive to be using your email…just can’t make any sense of it.I will say though that it can’t be for any good reason.Cry Shame Sashain!!

4. Dutty sashain leggo met email big hole gal. Tap teef an maybe di ppl dem woh send een yuh mugshot teefing gal…naa lie u face tuff fi true. Sumting off bout har batty it nuh match har baddie none tall. Eeze up offa di har file dutty gal an mine yuh affi get dun ova yah.

5. My money long long and mi would a take care of this girl in a minute she look good inna real life.matey guh such yuh mada and leave the girl alone..caan Wait fi hear seh yuh drop an dead.

6. True story dis she a fuck Gary and Nikko dem both deh unda one roof last night at nikko parry but since Gary deh there wid him next woman and him crew side gyal Sashain juSt did have to humble her self Sashain yuh a waste gyal in real life

7. Anytime the girl post something y’all send her this sound like the sender use to fuck the girl man and not getting shit so she’s mad lol. Look how many years ago the mugshot was send in. Jamaican people are the worst don’t like to c anyone step up in ah life low the blooodclaut gyal..

8. I live in LA and I hardly c this girl unnuh too bad & wicked low da gyal mek shi drive the car them and guh har school.. unnuh love bring dung people too much.. Bloodclaut wicked unnuh

9. Met show the email that was send to u, this coming like a fuckry when did she email u I’m confuse this look like ah bag of hating. Bc if she’s worthless and don’t have shit y are u even posting her or acknowledging her.. ‍♀️

10. Leave people alone the girl move far and stay to her self y black people especially Jamaicans are so terrible no man

11. I’ve never heard of this girl being homeless I alway c her in a fly ass house. Black people unnuh fi stop it stop hate pan people when they’re doing good. Stop it!!!!

12. Last 5 sender a di the same person look at the time difference Sashain yuh nah fool nobody

13. Aye met mawning, I don’t get what the sender says about her using the email… but I don’t think the sender is hating…. the girl bad on a different level I don’t know she or javana which is worst and jav seems to be trying. This girl gave was pregnant for Robert and didn’t know it was his and give it to another man and when she have the baby she found out it’s for Robert and had to go back to Robert, she use him senselessly, I don’t know what happen to Robert maybe low self esteem and he’s not an ugly guy but she fuck hawddddddddddddd pan him to the point ppl sorry for him, she is fcuking Gary British anno now a long time, staying with Robert is just a sham because sashain is for the highest bidder. This gurl has 3 kids and don’t raise them, she pawn them off pan har mother, the girl worthless badddddddddd. However she cannot be homeless because har mother own house a NY unless har mother don’t want har there but jah know she bad on a different level. I don’t knwo why she always fuck on Robert I don’t know him personally but he’s not ugly yute also seem to be a nice person and a humble May God go wid har cause this girl don’t believe in working just fuck man fi money and I don’t think she’s an ugly girl. Yessss latty she well do up breast batty and tummy tuck.