SO BEVERLY A GET BLAME FI FRENCHY WHY?

Drag queen Beverly white…u think u got away Zara going to send u to jail & remember Tuesday child looking for u u picture is at the door ….You send home your sister to be to thief but u at the bottom 

11 thoughts on “SO BEVERLY A GET BLAME FI FRENCHY WHY?

1. It’s so obvious iis har friends dem behind all this and Beverly always come to unu rescue fi help unu that’s why unu can’t better inna life Beverly yuh ting up and yuh sister and yuh good and live great a Jamaica unu drag the woman inna dis fi no reason

2. It’s so obvious iis har wicked friends dem behind all this and Beverly always come to unu rescue fi help unu that’s why unu can’t better inna life Beverly yuh ting up and yuh sister and yuh good and live great a Jamaica unu drag the woman inna dis fi no reason

3. It’s so obvious iis har wicked friends dem behind all this and Beverly always come to unu rescue fi help unu that’s why unu can’t better inna life Beverly yuh ting up and yuh sister and yuh good and live great a Jamaica unu drag the woman inna dis fi no reason

4. Anonymous 6:51 what thing up for dunce bat Beverly that cannot read go sit down …. Beverly is nobody bout her and her sister live good who u fooling … Beverly stay bad looking like a line backer with her big back always loud …. She have nothing but that fowl coop in Jamaica she have a nerve driving with no driver license….. anybody go around her never prosper…. Beverly white u better stay calm because Tuesday child still looking for u and the nasty mouth lady ….Go learn to read

5. Beverly ting up where Beverly can’t even spell ting all this brand and nothing else gyal siddung as people talk di tings you all quick to say people grudge dem Beverly wey har man use to beat her in claudette Bunji’s Shop i witness that facts pon Flatbush she still a run down brandname I saw her and cherry in Foxy’s thiefing the other day all dem old woman deh can get is prison man Beverly beat her own mother them a crosses kmt and her batty man nephew Stefan Jamaicans glorify thiefing and scamming too much

6. Frenchie hold the key fi the city fe thieft aynway the bible cant wrong she eat the bag grape it in ar kids them blood fe thieft them get it from are bev have nothing to do with it. Paula tell me she tell are to stay out the people them stores she addited paula thieft and give are fe sell but the money is not enough fe mine zato aka patrick so she no want spend fe are money frenchie ur a disgrace for a big woman thats wat me have fe tell u thieving picken them

7. Dis story dry come again because Beverly always dress clean come ah road and har house clean n stay gud nuff unu nuh own shit a foreign nor yard a nuffa wi Beverly bring a road fi eat and unu still vex and the oman come from good looking family big up mi friend Beverly

8. Girl bye it seems like Beverly feed u nuff & u still hungry y u come a talk bout eat please Beverly house chuck up like junk yard plus she have the huge oversized furniture nothing modern or look good for someone who shoplift Everest …. I often see them in dirty clothes oversized shirt in the city where I work stealing …. good looking family where stop it yah all of the whites shape like jumbo bread and stay bad