SIMONE KIMMIE SEH SHE OWN A BED AT THE JOB

10 thoughts on “SIMONE KIMMIE SEH SHE OWN A BED AT THE JOB

1. Every body have a job and maybe furnish room she have leave kimmy she look like a boy mi fren cuzin f**k her on time and seh him think a one little bowy him f**k and she beg him $300 fi pay rent and she seh she married fi get her papers

2. Marsha.tina.ven and kimmy a Brooklyn hoes them take each other man f**k fi money an mine man tina and marsha deh ja a mine the little bowy them they fin pon line kimmy u cuzin dead the way u cry pon fb when dolly and ven war u a pop off u should a still a cry u jump up u ugly self and when u and gal did a war i dont see ven a run in a so ven have ur head are u live with ven rent free

3. I me very comment over here yet but I did ofto now because u see tht Lil girl Kimmie is so progressive than all who a call up her name she and ven a family and tht Lil don’t walk and f**k she don’t even go to dance with ven the things tht Lil girl doing u all would be surprised unnu fi find something to and leave ppl alone tht Lil girl never tek a man ina America other than r husband she doing better than most a unnu weh a talk