SHOW WE WHA YUH BUY A VICKY SECRET NOW DOUGIE

0 thoughts on “SHOW WE WHA YUH BUY A VICKY SECRET NOW DOUGIE

1. Come back a jamaica everything gone wrong cant know the woman dem different from the man. The prophet Capleton

2. Oh my goodness! Is who this bleach out battyman with blond weave, Met? Surely he’s not the Dougie Platinum spoken of.
    DH is one big frigging Wilton Manors!!!!!
    I am convinced that a only battyman guh dancehall. I swear. It’s despicable, it’s a damn shame!!!
    And woman want and deh wid dem, Met?
    Dem Krotches fi rotten out cos dem nuh blind and yuh cyan suh desperate! !

3. One more thing Met, like Bready, have you noticed how none of them have very masculine features? They both have bitch faces. No strong jawline, no chiseled features. Just this round, fat, bitch face.
    Maybe dem really born suh!

4. Laff out suh phuck’n hard all mi chest sink in :ngakak :ngakak :ngakak

How yuh mean plattipus get ready fi yuh LOVE funeral yuh gone need all dat hair tuh hide yuh tear (s)

(Simplicity soon sign in)

5. Breadys new york bottom got this shit turned up with her blond twists. Not too much gurlllll. You Work Bitch!!!!!!!

6. Dougie singing am coming out & i want the world to know . Buss out me friend no more aquarium Homisexual are legal USA & Jamaica pop off the closet door & step out .

7. Him ah transition slowly but surely;dem hormones working on softening up the masculine features as per “Kaitlin”, aye Sah’…all fi’ hype at the deceased event!!!! Wata’ way dem hot…..hotta’ fire!
    Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers and all, blessup.

8. Di man juss look like ah battyman…ah dem deh kine ah man ah run dancehall??!! Dem kine ah man di gal ah rung down? joke yuh ah meck yah…. :cool :cool

9. Douglas nah luk pon wi him soon draw fi him hair extension references

Movado fooled wid it
    Vybz kartel did it
    alkaline nuff up in it
    harry toddler look stupid in it
    elephant man live it

10. @SIMPLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :peluk :kiss !!!!! MET, MI HAAAAAAAAAATE YUH!!!!! MI WAAHN FIIIIIIIIIGHT YUH!!!!! DI OOMAN SAY “YAP”!!!!! HEY DI WAY MI LAUGH MI T’ROAT MEK A SOUND LIKE WHEN AH ‘PRENTICE AH DRIVE AH OLE LEYLAND AND IT STUCK INNA GEAR, AND AH BAWL LIKE DI GEAR BOX GET F@CK! NOOOOO SAH! DIS AH SIN TUH PU$$YCLAAT!!!!!

11. Plattypums me haffi change him name to light bright. What a piece a transformation. No sah really Douglas blond extensions, where’s your fashion flare here, blond is so basic. A mackaback like you I though Teal or Purple would be your funeral hair color?

1. ___________________________________________________________________________________________________________________________

12. Quena….the girl he was in love wid, hmmmmm, a tink she name …..ahhhhmmmmm……BREADY!!!

13. Rass….seeit yah now…..a wanda if dougie a plan fi fight pinky.dougie yuh decide fi come pan land outta di closet behind yuh….funeral tun rite up to claat.

14. @Jamaican, u wrong for dat comment rite dere!!!! Mind PINKY NERVES MASH UP..JESUS IF U NUH BUSY STAP HERE.. :ngakak :ngakak

15. So wait… Mi tink :alay :alay :alay di Dougstar would’ve posted a pic by now of his first class accommodations enroute to LA. Him nah goh ah him soulmate funeral? IJS… From one battey bwoy to another “IT DON’T LOOK GOOD!”

:alay :alay :alay

16. my little pony to rawtid . ketch him a skip in to the funeral . him a take time come out like bruce jenning….

17. When has DOUGIE ever stated he was straight? when has he ever made any mention that he likes pussy in that way? Why is everyone gagging? This is no secret. All school children in London knows about DOUGIE story. This is old news. The fact that he has not come out publicly to admit he is GAY or act openly gay or claim he is gay is Okay. Once he not looking any woman or sleeping with other females then he can be who he wants to be. I know DOUGIE. I and he never ever talk bout looking girls or f**king woman. He just is what he is and leave it at that. Yes he has to deal with the criticisms as that is life. But lets be fair, is not like DOUGIE go dance and look woman. Yes him have whole heap of us as friends but we all know the deal.