SHOW PEPPER CHRIS AND HIM COUSIN

Punkey oh u so damn lie? Di ppl dem said showa Chris is not your cousin is your mon u need to stop tell lie … mi hear say is your sister dem cousin.. furthmore ppl f**k dem cousin too cause cousin and cousin Mek dozen! Mi seh is from high school days punkey lie enuh

18 thoughts on “SHOW PEPPER CHRIS AND HIM COUSIN

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak cousin an cousin mek dozen dwprcl a whey di senda get dat from….whoiie mi naw manij ooooooooo ….mi like dah ooooooooo sumting deh eno lol.

2. My mother has children with two different men. My sister has a sister which is not my sister but we call ourselves sister. We both look like the sister we have in common. People call their God sister/brother etc plain sister or brother. My point is because she says her sisters cousin is her cousin, nothing nuh wrong wid dat. Look how Portia call Usain har son. Tan, man, unno too petty more time.

3. She and him deh stop tek up for shellyann she anuh nobody passagefort battery dolly … she love married man ah suh she use to tek twin man di bitch ah dog the sister ah dawg 2!f**k every man from passagefort to porthsmout to Waterford n cumbaland 2!! She par with whore too Marie n tafeviva tek mon woman dawg cat rat f**kist hole ah drip..GYn fi unnuh pumz

4. Kmt shelly is nobody walk and theif like puss. The girl f**k any man as long as him can give r 15bills or 2gran. She need a job!! Home wrecker gal, look like man when her wig is off.

5. Punkey hype and don’t have nothing kmt. She would a mek the people them down a pig city fawt. Walk and give bare trouble she and her crosses sisters dem, weh love tek married men. Is she get all of Melissa lavish pupena dem and a behave like she’s hot. She knows every dress maker and tailor because when she get the pupena them she go take them in.

1. Some a unuh life sad bad !!!! What a way unuh live pon the girl name…better unuh did walk and tek man weh a gi unu “likkle bit” a money, at least unuh woulda look good like her…big up yuhself yah girl

6. So she a tell the gal them say she and Chirs a cousin and a par with the next gal a braeton way him a f**k walk a f**k like from u cuz come u and him a sleep and talk bout mi cuz just come so we a par

7. Suck hood sender u badmind bad suh if the gal a f**k all bout a ur pussy she a f**k out of a nuh fi har fault mek yo man wan har come off the gal dem name cause the gal dem a live blutcloth better than u guh suck yo Mada sender n come off the gal name Dutty gal everybody know a who send in dis the twin dem a nuh body Di gal a god fi dem everything the gal duh n wear them try it n it nuh look good

8. The two sisters own cars and them never work fi it so sender that mean them pussy a work fi a reason. One have all clothing store and hair dresser salon. They always look good in them clothes and them live somewhere y u hating sender look like u want a piece off a shower Chris