SHAWTY DEM SEH DIS IS MARRIAGE NUMBA FOUR

43 thoughts on “SHAWTY DEM SEH DIS IS MARRIAGE NUMBA FOUR

1. Best pic I’ve ever seen of shawty! Congratulations on your union….. again! Where was your sister to help celebrate?

2. Lol a weak fake fake fake marriage this, this is not a real Married clearly as we can see she is trying to give him his papers 4 business married so far me leave are to trump and immigration fraud because of money Shawty doing all this fraud and she suppose to be so top rank in the army, Shawty married a white youth and this make 3 dark skin guy now, how you agu answers this at 26 Federal Plaza mam

1. Mi seh to rassssss mi know seh Issa fish me a look pan da pose deh lick mi right a grung to rasss den u nuh see d one weh hip a poke out ? Dwllllll

3. Baby Monkey a.k.a Shawty need to go rest her pussy,It need rejuvenation surgery. A papers marriage this,maybe a All her cousin!Next.. 2018 same hoe.

4. Fi this her 4 marriage then she must be getting some money for that oh well and then again when you in the army and married font you get more money too.

5. A wah she a do gi di man dem greencard? Which would mek nuff sense cause nuh she inna di army or suh? dat mean it easy fi dem get choo and more money fi she an him army wise… but dis betta be yuh last one cause mi see dem ketch up pan ppl whey do 2 n 3.

6. i dont know this woman and i dont care who she is really…but i will say this…as a former member of the military who understands the sacrifice it takes to be a part of that organization….i would greatly appreciate it if unnu hop offa di woman bumpa wid unnu likkle wukless self….

1. KMT!! Kick rocks! Who tell yuh fi go sacrifice fi ah country that would walk over your black ass in secs!!

Fighting for freedom you’ll never have… Jay-Z seh “STILL AH NIGGA!”

PS: My brother is a Navy Seal and I still don’t rate shit bout army/marines/ you name it!!

7. Work she a work a nuh chicken she a jerk. Get that money booooooo. Doh bring him go a no beach….yuh hear Shawty. He will surely “drownding”.

8. She just helping him with his papers, cuz to how she hype she should a have a million $ wedding

9. So she and steve lef and she pick up dis boy in less than a month and married already. Her pussy busy bad. Thats why Steve lef har. She a hoe long time. She not even wait till her pussy bounce back she bring this new man go florida Solo caution party

10. BBC
    on February 16, 2018 at 9:25 am – Reply

KMT!! Kick rocks! Who tell yuh fi go sacrifice fi ah country that would walk over your black ass in secs!!

Fighting for freedom you’ll never have… Jay-Z seh “STILL AH NIGGA!”

PS: My brother is a Navy Seal and I still don’t rate shit bout army/marines/ you name it!!

lmfao……well dis nigga living in a nice neighborhood in the burbs, wid a nice cyar, some cute kids and a pretty girl all because the army paid for an education…….but that is not the question…all when mi did deh a yard mi did live inna di burbs..wid a nice cyar…no kids…and a pretty girl…so yuh fi go kick rocks up unda yuh mumma….pussyhole….

11. @ busy body she is a hoe yes so anything happen to her is because she cause it Pon her self karma is a bitch lolol Steve lef her and she never even no anyman weh tell her say dem love her can f**k her

12. Stfu bout serving in military and hop off her fenda. This bitch is a bonifide ho and tief.. Military ppl serve the country yes and should have integrity. But there’s always the bad apples she’s one. Fake marriage fi give gc a tek govt money? She married one hole heap a time… anon up top a better you chilll like you said you dint know her… a dutty ppl!

13. Ok mi pree it. Homebwoy a tin milk n she a buss him fi papers so shim can carry the other sugartooth (bwoy pon the left). Shawty, God go wid u.