SHAMAR YOURE LIVING IN DREAMLAND

11 thoughts on “SHAMAR YOURE LIVING IN DREAMLAND

1. She took her teenage daughter to go visit her man in prison? mi did think this bitch couldn’t get any lower my gosh..she a train har daughter how fi be a man mascot too, poor kid.

2. So is all ah Jason gal dem put up him picture fi him bday?
    Girl you living Inna dream ,cause ah bare Jason picture mi see up bout him bday lool

Uptop metty

3. Jason no want sharmar him talk say a money him give you and fuc you ..sharmar man clown the bwoy say him get hook to you because you keep him clean and you freaky , nasty sharmar how much a him fren dem you fuc again ? All of the freak you out and non never take you serious a you suppose to go look for him because a you salt him up and make him reach a prison . Bout you a hide face me have picture with Jason me can send in but because me no wan style him thing you fool no rass you fuc pon Jason like dwag ole hoe and sketel in one which good man want you to own up ? Everywhere you go you advertise pussy and batty you ever tacky and naked ..I am not from nyork and when I look at you on the gram you are so disgusting ..you are no where near the gal in Florida that Jason really did love but a just thru she lef him..every woman Jason fuck him watch and a just you ass hole …him cuss all all gal him no get don’t feel special sharmar the battywoman

4. Imagine how you thief dun the place to go buy ticket fi visit what did you take the plane or the train or is the bus you take memba you bruk and hungry plus you have to put some money on the books so me know a the cheap route you take make sure you thief enuff and save up the money so you can put him back on a link to come up back after the dip that him going to get ,him going right back to the gal a jamaica that him use to fuck before him go back a foreign