SENDER WHEY YUH A TRY SEH, FISH A SWIM PAN DRY LAND NOW?

Yo trade mark you make history in a Bronx last night bro Batty Man and Straight Man a party together ,good coming out Tranquility Bar came a live last night when the gay and the straight mix in . You did it all them a complain they did not leave anyone see what really happened last night?

18 thoughts on “SENDER WHEY YUH A TRY SEH, FISH A SWIM PAN DRY LAND NOW?

1. All you haters do a hide behind pink wall and hate on people since you know the woman pussy shit up go take your tongue and clean it out

1. Girl check the back ground of the guy before you talk . Ain’t picking up for anyone. I know he have several business own by him . If he gay or not who care him not looking your man . At least he combined a damn good crowed many of you keeping party for years and never full a club so get .

1. Money team was there they never leave when them see the batty mon dem and fortis look pon the picture dem lol

2. Look how much straight party the same set a batty man goes why a this one you a point out,you mad none a the batty man never want you

3. I like this dude, he keeps it 100. I would support his dance, he’s not hiding his lifestyle, its up to self to decide if they want to support his lifestyle or not. He didn’t make the choice for us by hiding in the closet. I prefer to accept someone for who they are vs being lied to:(
    I just want to know why the Icon behind his name and why that old lady. I think he should drop the Icon. “TradeMark” stands in a class of its own:)

4. Gun stop battboy a st Thomas the battboy come from a the USA a save u any time u cime back ya u dead

5. Every body know him a ig and fb celebrity him fi dead fi true a BATTMAN him love play in a shit if mi buck the fish mi a stab it up st8888 all battman hi dead

6. Him keep party and not even show up!!! Batty man gone imma hiding dem ago kill him; him Cush come back a Jamaica

7. That battboy fi dead st888 up him run leave ja feel him save cant wait fi uncle sam send the pussyhole back a yard make we kill the battboy

8. Batty gal grace jones. U fi dead. U just a F**k down US so and a long time we no see u on social media and u can’t come back a JA, st Thomas because u a go dead and we a go kill ur family if u come back a JA☠️

9. U fish grace jones, mi know u from u a go up and u alway a act like a girl at school and even in ur community u had to run away because u a batty man and dem want to kill u in ur community and u run gone to the US and hope u no come back a yard , gun shot fi man like u that love man shit hot, hell fi u ☄️☄️