SENDER CUSS SUWAYNE FROM DI BEGINNING

Dirty ugly frog walking Suwayne and har elephantiasis foot woman no have noooooo ambition! Suwayne still live with him mada inna the dirty room filled with designer clothes and a likely bed without head and this germ walk and look everything weh wear panty and everything weh wear designer clothes including man. Suwayne no fashion you need fi do better all the cars u changing are all in your mom name u and u wanna be doll fi do better the scamming so catch up to you. All them gal and boy yah  do a hype and don’t have shit to their name .SAD F***ING CASES‼️Nardisha you need fi find something do with your life all u know to do is cake ur face with makeup you look like a mash mouth man without makeup , y’all wanna be sad broke want to be rich scammers need   To do better unu no see how America get hard ? SUWAYNE you still a hide and f**k Karisma? Memeba me see u multiple times wid har and then u parade fi Instagram  unu life sad badddd!

13 thoughts on “SENDER CUSS SUWAYNE FROM DI BEGINNING

1. Nardisha stay out of trouble. Remember u have a court case in Queens. You forget. The lawyer have the video of you, Prissy and your black friend. Nardisha you forget how the woman rip off Prissy face. The woman was going to fuck up your face next. One woman beat all three of you fat pigs.

2. A pure fake clothes dwayne wear .
    Dwayne live inna 1 little apt with him mother junie.

Dwayne and mr chin must be neighbour meck him have so much fake designer.

Him not gay at all him look fishie from he was a kid.

3. All this big head bwoy do is hype and look pon himself like him frighten ..the hol a dem Weh par a frighten Friday ..like them a try compete ..mamas bwoy a act like him hot oonu ever notice all of them that par bout them a give way money the hol crew of them frighten and fool …

4. Never see a young girl so worthless , she live with har mom and suwaynesha live with his mom no progression , no values no nothing . All suwaynesha do a walk and look all u friends them and u vex with the Fren them when them tell you sad gal, Karisma and Shelly Eva clean deh wid ugly horse face suwaynesha neck to neck #noambition and everyday y’all get up and ack like y’all have it when y’all are broke and sad get y’all life together learn fi encourage u man fi do better cause a years now suwaynesha a drive cab and as him make a money him floss it and you Nardisha as a woman instead of encouraging ur man to do better u join him , me I forgot that u don’t have any ambition from day one cause u baby daddy is no better you act like somebody but you is a bitch a very ugly one too wid u mash mouth.Unu no tias fi fuck mek unu mummy hear come on now man unu do better cloth and boot no make it again .

5. Dude definitely look “funny” but not in a fishy way to me, he looks like he has a touch of dwarfism, him head and neck inna one and him upper arm look disproportionately short

6. Suwayne you clothes you wear go fashion and brunch never ready swear you look funny in those colors…and a how me no see your good woman next to you look like the Matie dem a pressure she suwayne you and your fren dem a clothes fren all the one name usetothings him act like him no use to shit one bag of clown

7. So this big boy live wid him mother his baby mother live with her mother and all him do a wear designer? Boy them age but naw grow and a them some girls want

8. Nasty shelly Eva clean mi know a you send this in. Yuh piece a shit yuh. Walk an tek all kinda man an because swayne stop fuck yuh an rob yuh how much money it bun yuh. Yuh neva know him did live wid him muma when yuh did a beg him fi leave him woman fi yuh? Him woman an him nah lef suh gwaan write to met dogshit. Is what mousey get baby an bill gates nuh enough fi you?

9. Damn y’all sound like some suck pussy bitches….come off Nordasha…she don’t trouble nuh body….she be in her OWNA Lane and whunnu suck pussy mouth just up in har business and lifE… lo her Mon! Come off the young girl name y’all probably some old farts…. jealous and bad mind….and further more eveRYbody man get Tek and them still guh back a Dem woman …what’s fucking new ..BAD MIND WHUNNU….JEEZUS…..