SEND DEM PIC PLEASE

BLANK

Good nite Met,

mi cut to di point mi waan dirt on dem so call ballaz dat fly weh dem waan wen dem waan. dem file plz bad_indian fabeion a long time dutty boi him av gyal inna jamaica newyork miami n all dem waan fight ova him scam self mi dun kno why cah him av no real job n mi cyan find nuttin good bout him stink self. him a look fah mi friend a brt party and mi nah lie mi feel sik. who him been with? who him wid now? who him still sen money to? who him still f**k? him file plz mi know him n him big fren saunjay f**k down dancehall mi see di man saunjay wid 2 different gyal a di brt party n mi hear seh him have more inna t dot who av him file? who him wid? who him f**k? who him look fah? next dutty boi a hubo da fish use ms chin marry har fah green card n all now him nah done f***k down jamaica newyork miami di poor gyal. who him wid n f**k? wha him bout? him at di party inna pink shirt mi cyan take it him nah even look no gyal only himself him file 2 plz n di quiet man omar mi see 2 much f**kry a brt dem dancehall scammaz wid a bag a gyal lik dem rich inna real life files plz

15 thoughts on “SEND DEM PIC PLEASE

1. Hubo la f**k man dat ah facts
    Popeye put him on cause popeye
    A battyman from school days
    Love guh downtown ft.lauderdale
    To the battyman club dem
    Justins to be exact

An the one dem pon southbeach
    Ah look man fe mine dem.
    Then yuh see dem inna dance ah floss.dem bwoy deh hide behind
    Woman an nuh really want nuh woman
    Dem ah manist

2. Sender….leggo di sikes when yu come pon di wall. Fren which part? Yu know di man a gyalliss an di man gi yu a talk, tek some a yu front anna duck yu. Now yu waa di file?? Juss hol yu lane, he will get back to you on a slow night.

3. fort lauderdale unnu a wicked as soon as sheri lee drink ppl liquor unnu ready fi kill har but wah happen to the fishes? di girl seh huba la a fish and unnu nuh seh nothing wen the big man up a jersey weh own di to masion one a south beack and one a jersey tun dem out and gi dem money: hubo la, di fat black one god son a1, di barbar one and dont figet guccidon, look pon di size a dem ass!!

4. Guccii_batty don confirm batty man and a f**k the gal them inna them batty and pay dem wid the scammer money batty Bouy

5. Gucci mek so much money dem f**kkkkkkkkk I’m inna him batty til him knee knock up till him soon drop you hav so much a the thrifting money fix you knee

6. Lol I have to lol you guys can never find something good to say about anyone that guy the barber gay I know we will be a very hard-working dude from he was in Jamaica And he came to America and does well Far himself He is a great father very hard-working if not a lot of he is a great father very hard-working so if that made him A fish then something wrong with you guys there is one person that said He are she know that it is a fish for sure then I guess that is f**king he are your man so you could know that I know that boy and that is not g it is a fish for sure then I guess that is f**king he are your man so you could know that I know that boy and that boy is not A fish stop try to bring him down he co stop try to bring him down he worked very hard for several days a week and if that made it into fish then something is very wrong with you guys You guys just need to go and shut the f**k up and focus on your life the f**k alone

7. Les address A Me !!!!!! I guest you a man becuz how u know barber a batty man that mean him a f**k u or a guest him a f**k you man or is a woman dis him f**k you in your ass an leave you !!!!! Why you so madddddd low the bloodcloth mannnnnnnn alone and go truck offff in a the ocean