SALLY YUH EXMAN HAVE A TYPE O

Well dwl i must say Dwaynetimerz yuh do such a big upgrade wid da one yah Leri big up u wcw…u dash weh the gorilla Sally….u find da brownin yah good job 👍🏽 hope uno marry n u dash weh u hoein ways mi deh yah for it

23 thoughts on “SALLY YUH EXMAN HAVE A TYPE O

1. Mi know sally feel some type of waaaaaayyyyy!!! Mi know sally feel some type of waaaaaaaaaaayyyyyy!!!!! Mi know sally feel some type of waaaaaaaaaaaayyyy!!!!! Bwoy and gal look good eeeehhhh!!!! mi wouldn’t like fi be sally rite now!!!!

2. Shi nuh win nuh prize horse! She inherit Sally stress! Suh wah happen????? If some ah unnu wid unnu “cute face” did have a heart half as good as Sally’s, the world would be a much better place! GTFO

3. Sender drink bleach. Me hate unnu Jamaican with the browning and black. Man a crosses period. Mek him move on and Sally will move on too.

4. His is the same fellow sally lick we in the head with a bottle for? How dem say he did young and homeless? Puzzled!

5. Sender u r so damn lame..this is not grammar school.. its social media. @ we nuh pet ppl… Sally heart could a big like the universe her behavior is out of control. At the end of the day obviously the man move and is quite unbothered.. that ugly comment ..nobody cannot be an ugly version of sally…Sally ugly cant even find a zoo to go on display…Sally u n u fren dem big mad…..

1. I didn’t say ugly version of Sally EEDIAT GYAL. Mi seh dem fava, and they do…atleast in that pic. What make her better looking than Sally …her brown skin? Lmao …you don’t have to agree but to me…she is a brown version of Sally. You cannot change my opinion. They both ugly, how you feel?! I’m not a fan nor friend of Sally low life.

6. Unuh wicked bout di girl ugly…bwoi dis nahh mek no sense.timerz good choice mi bwoi. U cant pleae everybody. Seems this girl have alot going on for her and is focus.blessing on a change in your choice bcuz u always a choose some lame gal.

7. SO WHAT’S REALLY GOING ON WITH THE CREW??SALLY N HER SIS AKA SHAMAR NOT FRIENDS NO MORE?MISS LOU N KERRYANN A WAR LOL

8. Talk truth nuh ppl.. no sah mi agree wid u. Change good.. all uno talk a bout other gal di bwoi have..him post him wcw..so obviously a deh so him ting deh..and up there that girl dont look nothing like Sally.u need glasses or just damn nuff..your life seem very low fi in a ppl business dat much..once in a life time give credit to a man fi choose a woman that is about something.sll a wi man have a side gal but when u reach u man social media. There goes some kind of respect. jamaicans only us..

9. Mi need fi see receipt fi everything including the relationship..I don’t trust people who wear fake designer gears..

10. WHERE IS REAL CHAT AT? REAL CHAT SEEMS TO KNOW EVERYBODY UPTOWN BUSINESS. I LOVE READING THE COMMENTS AND HOW THEY DISS UP EVERYBODY. THEY RINSE UP EACH AND EVERYBODY IN THE CREW BADDDDD…LOL

11. Nuh call mi mumma bloodclaat name! Secondly, mi neva know seh ah Social Media wi ah use fi depict di status and strength ah relationships, now! Ah weh di bloodclaat dis, man????? Well, slap di FU@KKKKK outta me and call me silly, nuh FU@KKKKK, because mi nuh waah nuh pussyhole post mi pon ah mumma bloodclaat! Unnu fayva eediat! Suh, it nuh matter weh di germs dem dhu, as long as unnu mek it tuh Social Media pon a Monday or Wednesday, every ting good????? Okay! Sorry! Cudda fool me! Unnu fayva poooosieclaat!

12. What fake clothes have to do with fake relationship? Anybody who who wear fake clothes to impress others, will fake a relationship for the same purpose. I know my sarcasm often goes over the heads of those not cognitively competent enough to understand it, but at least you asked for clarification..so there

13. Timers love sweets an was looking somewhere to live because Sally put him out so that’s why him go look Lerri but Karma is a bitch.