RUSTIC BEAUTY

0 thoughts on “RUSTIC BEAUTY

1. No comment :tkp Hippopotamus? The nose down to the big liva lips. Yes girl you pretty gone to bed.

2. GO REALLLL!?!?! STOP PLAYIN’! I NEVER HAD A CLUE! MI NEVA KNOW SEH JAMAICA WAS A STATE BELONGING TO YOU DEAR! SEE!?! WE LEARN EVERDAY!

3. DWL!!!! I had to pause and lean my head to the side. She can’t be for real…nope! I won’t believe it…Haha!!! Gurrrlllllllll, mi nuh grudge yuh fi yuh pretty face.

4. MET I really do not like the fact you put my picture up. Along time you a try get my picture. Please to remove my picture mi too pretty fi pinkwall.

April FOOL FOOL lol

5. Unnu see why mi nuh have nuh Social Media Account!?!?! MI NAW PLAY HYPOCRITE WID NONE AH DEM!!!!!!!!!!

6. Omg lol we nuh pet people
    @ 3:56.
    When she say state ah mind
    It does not mean a country
    It ah phrase.
    Meaning she inna jamaica an ah feel it she feel good dats her state a mind.
    Meanig again de condtion ah yuh thoughts lol
    Yuh mexc mi laugh till mi ah ball
    But all wi cant pretty etc
    Wi all have flaws she is a woman an mi nah guh slam har
    She inna de pic fully dress
    An feel nice inna de sun an run outta de freezer.
    Every pot have dem lid an mi sure she nuh have a man problem
    If she feel confident inna har
    Self fe accept an love de big
    Nose etc who am i to judge
    Live an let live
    Bless bless

1. Yes Judge Judy we know what she means. But she neva say “Jamaica state of MIND”…..”. She said “Jamaica state of MINE”….. That is what WNPP saying. We just mouting har anyways cause we know what she MEANT TO SAY an we know is a grammatical error. But it funny still cause she love type like har finger dem more intelligent dan di phone. Lol.

7. I guess yuh face can only be pretty, fresh, nice and clean if you have a pencil thin nose and thin lips. Oh and dont forget the chrome bleached out skin to boot. Kylie Jenner and Kim Whoredashian a plump fi dem lip fi look like wi (liva lips and all) but the sexy lip dem we bawn wit ugly 2 us alone. Gwan Latoya u get it free!!!

1. AAnything represent our blacness we hate with a passion big lips big nose darkskin u automatically ugly to some people
      Nothing nuh wrong wid di girl

8. mi feel say a di camera angle mek she look so…..but all a gwaan mi have di same problem….mi farid big, mi cheek bone dem wide,mi nose broad and mi no have no nose bridge, mi have big lip…every bloodklaat baddie and dem mumma a ask if mi a african or mi come from haiti or some odder f**kery cause mi apparently clearly do not look american…..at least mi get di likkle bit a 1/8 coolie hair from mi granny and mi no bleach…..cause dat a f**keries……..mi always say woman call mi cute when di lights dem very dim and di alcohol dem very high…..hush yah mi girl…a no everybody can have str8 face and claim coolie,chiney or white ppl inna dem fambily….so hush yah my girl mi know di struggle…but a one ting mi say…..do like mi and avoid tekking selfie…yuh not doing yuhself any raas good…..