ROMPING DEM SEH WHA HAPPEN TO YOU AND FLUFFY?

Good evening met. I am just being fast as also to very curious as to what happened to ramping plaza and fluffys mother daughter relationship. I did not see ramping at fluffys party the other night working her bar or even in attendance. And i see ramping posted this just last month. Anyone with any info on the infamous mother daughter duo? Signed Mrs fast/curious

19 thoughts on “ROMPING DEM SEH WHA HAPPEN TO YOU AND FLUFFY?

1. What’s is trying to say clearly she can’t write go back to school for a big woman you should be shammed

1. you should not be telling any one to go back to school with that comment. pot a cuss kettle seh it black…… GTFOH

2. Birds off a feather should stick together. They both can’t keep any friends ‘ you read wey she say we chat ppl together not pray together or being positive together.

3. Those breast tattoos are hideous…………………….

PPl still wearing those thread thin eyebrows???

Im done

4. You dont have to do Ramping shop nothing fi she stop talk to you , she badmind , same thing happen wid she and janet storm dem and others , she love malice ppl and dash wud pon dem

5. As i see it fluffy should not choice Ramping Burn down shop as friend because the first time fluffy Gets pregnant she was the one who walks and tell everybody,not suprising at all that dirty lady is the Devil advocate, she never really happy for fluffy as a younger person a do or things because she or slef have a hold bunch of Unproductive kids With criminal intention

6. It’s about time fluffy wakeup and leave ramping plaza alone she is a great Pretender she don’t even value her own kids because them really don’t have no love for her..

7. Ramping shop is consider a walking germs in my book, she a fluffy a johncrow the two a dem use to siddung an slata janet storm dem and when dem see her dem laugh up inna har face and all along shop a done fuffly wid another old bitch, a shop buss it sey fluffy look inspippid and she big and fat n wagawaga. Lmao which is true a mek everybody knoe sey fluffy a breed cause a me buss it pon pink wall first and so come diva come out and tell the ppl dem.. cause the same day fluffy call shop and a bawl how ppl a done har pon the wall and shop call me a dead wid laugh..shop is a walking johncrow and she nah change but at the same time unnuh came cuss shop alone soar body fluffy wey shape like Johnny bravo fe get done to, yea we know sey a u a mine the cranny bwoy wey she deh wid, fluffy need fe get a life cause a fluffy same one buss Alex fresh man business and tell shop and shop tell me , bout wey him wife find inna him fone… big up yuhself nail tek wey a dig out Alex batty pin a regular and hate the wife fe har man hood… lmfao a fluffy mek we know sey a Alex a scam the ppl dem card and a provide har did the name brand at a lower cost … so u see sey she a real shit to… she fake as f**k to , even when dem lock up Alex and dem a beg fluffy a piece a money fe get him out she call shop and a cuss sey she nuh have nuh f**king money fe help bail him out everything dem a f**king call har ..fluffy a one a the biggest piece a shit u will ever come across inna yuh like to

8. WOWWWW FLUFFY YOU AIR BUST RAMPING SHOP A TALK THE THINGS DEM,ONE HAND DON’T CLP SO YOU TALK TOO, FLUFFY YOU IS A UNDERCOVER MIXUP PERSON ,BUT ANYWAY NOT SURPRISINGLY BECAUSE YOU WERE F**KING DAVE WHEN HIM WAS WITH MAXINE AND YOU USED TO TALK TO HER WHILE SHE AND HIM TOGETHER, A PAY FLUFFY PAY DAVE FI THE GREEN CARD AND AT THE SAME TIME SHE WAS F**KING HIM AND GOT PREGNANT…

9. If a bitch can’t elevate me or talk about making money legitly, want no friend from them. It’s a waste of time and energy. These women are very toxic. Pure crosses will follow you just being around them. Yuck!

10. Andddddd everytime ah girl comment under Dave pic she run come under di pic lmaooo

Just remember Cheyenne how yuh get him is how u ago lose him. So all di cook weh yah cook cyaa cool Dave.

Ah doh sorry fi noneeee ah dem caz dem luv chat ppl. SB: Ramping wats it not, PLEASE TO PUT ON SOME DECENT CLOTHES. Did u know u could dress decent and still look like ah hot girl???

11. All the bragging fluffy DEH Pon bout her second belly, Dave naw stop fk the married gyal that him a godfather to her baby. Fluffy plz to stop invite your mate and her paper husband to ur gatherings. Unless you doing so just to show the gyal bad face as she keep telling people. The babies won’t stop Dave from beating ur ass for his side chicks. Baby can’t hold man baby girl.