ROBBAS DOG MISSING LOL

60 thoughts on “ROBBAS DOG MISSING LOL

1. OMG NOOOOOOOOOOO WAYYYYYYYYYY I NEED OXYGENSSSSSSSSSSSSS :ngakak

:ngakak :ngakak Unno stop i cant tek no more……OMG SENDER WHYYYYYYYYYY :ngakak :ngakak

2. MI AND THIS EMOTICON TIDDEY…….. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    Dont mean to annoy nobody but this hilarious :ngakak :ngakak

1. But nuh dem time deh had master Neva come home? Khole say a now hungry a go killmi when mi master was home mi usually get food every now and then all medication the dog a tek? From mad dog to mad ppl, khole head tek him. Then a how daffy mek the dog run way! Tears a caah manage

1. Dwl funny but true dog can sense anything.. But dem say a nuff time the dog run way lmao. Senda mek you stay so if I laugh in here today..

3. Khole Robbastian is on the loose no yeye wata drop outta mi yeye :ngakak :ngakak :ngakak de dawg miss him muma nd indeed of har milk…..luk yah man de dawg know him muma smell and run gon a Rikers Island fi guh tend tuh him muma.. wat a wuklis step fada Daffney him be

1. Brent say every monday the spaghetti puppy (Khloe) run

wey….Khloe gone again. She trick dem because this time she chose

Tuesday :ngakak :ngakak

1. :ngakak @Marie what mek yuh bad so….. yuh sey Khloe trick dem and run whey Tuesday. No sahhhh Met and people dem bad enuh

4. Met, I swear this site is the best thing since slice bread….I have to remember I’m on the people job and try contain my LOL

5. Met yuh nuh seh mi reallu despise yuh don’t??

Me doooooooooooooon’t like yuh ah tall!!!! Nooo sah

DWL… from mawning nuh work do.. Ah yasso mi station

1. @Met, Marie and Simply need time out facing the pink wall. From whey day Marie a galang bad enuh :ngakak :ngakak :ngakak

6. den it guh seh khole takes her medication a ffours days now Daffney dawta missing nd him pussy a tawk bout long breast while him chile a long fi breast and medication

7. Dog leave from Sunday this time, nain badda wait till Monday lol
    Says she have an ‘Activated Microchip’ so why unno doan locate Khloe yet?
    Khloe where’s your mom?
    Why she not looking for you?
    El OH El

8. Met mine is PETA( People for the Ethical Treatment of Animals)gi weh Robbas enuh,cuz u know fem like pets more dam ppl.khloe fi run suh often u is a real bitch! Lol.

9. Jamaica groupie Met have me in stitches :ngakak :hammer the dog gone again . Brenton right every week this dog ran away from the demons poor dog :malu2

10. Um, if the dog is micro chipped that’s an easy find.

What the hell is going on here? :ngakak

11. no sah…di dawg never deserve dem summn yere – bwaay mi can’t tiday – mi belly no low mi fi laff caz a tiah :ngakak

12. no sah…di dawg never deserve dem summn yere – bwaay mi can’t tiday – mi belly no low mi fi laff caz a tiad :ngakak
    Yardie ooh encourage u fren happfail fi tek over di dawg and Boblet may figive and figet di loans – plus peta might even testify fi har wen a fi are and cruela time

13. Omg I can’t contain myself. I need to stop come on this site. Lol. All when mi sick mi affi come over yah, this is my New York Times in the morning.

:thumbup :babyboy1 :babygirl :alay :tkp :ngacir2

14. Yoooo these comments have me weak this is the funniest shit i ever seen and the fact that the dog keep running away on a certain day every week is fukin hilarious im in tears

15. Can we open a “GO FIND ME”account for khloe i think its a smart dog,i jus hope she wasnt with robbas when she get locked up coz khloe maybe locked up in the county pound for dogspiracy…***

16. No sah unuh Kno seh unuh fi gwaan Betta ova yah a grung mi deh to rass wid rice grain a fly outta every corner a mi body woieeeee a yah Suh greattttttt :ngakak :repost :ngakak

17. Me just pass the dog in bloomingdales lol …like how them say robbas home she can go pick him up there.. I’m sure she know every entrance and exit

18. Calling Brenton! Calling Brenton! Bcuz we want to know more as to why the dog run whey every Monday and Marie sey the dog trick dem and run whey ‘chuesday’ :ngakak :ngakak. I laugh so much I don’t need to do any ab exercise today. The comments them have me a roll.

19. Marie that comment deh shotttttt. Khloe trick dem to claat.
    Brenton never tell no lies. Brenton me did believe wen u talk the things then last week but trust me this add to n pon it whe me believe u more. Bad drag where is your dog?

1. ________________________________________________________
      book and pencil needed fi beat and teach dem. :ngakak
      Cannot write a sentence fi save dem life..C.A.N.N.O.T

1. Yuh think Khloe did a listen Brenton vidoe Marie and realize seh har secret out so she dus pick a next day

20. The dog know seh di owner always get lock up pan di weekend so she mek plans as mondeh come just in case di owner nuh come back home…….but due to how di owner was home sunday khloe know mondeh was going to be shaky and cut out……….these are just scenarios :nerd

21. Mi say a laugh till a bawl, look how khole stand up pan four foot inna picture a plan fi run way from her masters dwl. Khole say tan deh a tek picture think a Monday mi a run way nuh a Sunday.. Ooun caah study mi llooooooooolllllll, khole a run weh from something Dis strange noooooooooooooo sahhhhhhhhhh somebody adpot khole, mi say khole run more than Toby inna roots

1. Met Khloe affi include inna di year end poll just like teneisha rock stone :ngakak No sah!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Somehow yuh affi squeeze ar in.

22. Damn dog stay like it ownna a dat hunnu nuh know…. a di dog she lef incharge fi do di teefing wuk when she get lock up…. it well train see how as she gone him gone tuh…..doh trust dat dog ice need fi come fi di dog tuh dem a wurk 2gedda.

23. Poor Khloe fraid a di guard ring met, and dog nuh like thief, suh u done know how she hate the man royal muma, and she can’t tek a bone ina Daphne, poor Khloe confuse, poor lil dog nuh know what a gwaan cause Daphne a man a day, an wear skirts at night, lwad mi caan manage this a historyyyy

24. Poor Khloe seh not a rass not tudeh , not dis week , not ever mi done mi gone outta dis yah crosses house yah…A wonder if Khloe can talk scamming she can testify against har owners because she Kno nuff tings :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak