PREZI RULING UPTOWN

So prezi from uptown Bronx weh walk and sleep With all the young gal them uptown and pay bills have him wife shevy this young shape good pretty 25 year old and a go Jamaica go fly out go sleep with crawny michiboo and have him wifey go get tested cause allegedly he caught something out there allegedly don’t know how true it is but why leave this at home go sleep with gal a Jamaica make it make sense please . Prezi is a grown ass man and love the f***y still 

22 thoughts on “PREZI RULING UPTOWN

1. Prezi yuh want a slap cross ur face with 2 of michy’s shitstained drawse for being so bomboclaat fool fool!!Prezi you’re fueling the myth that men will fcuk any n anything when it’s simply NOT true!!Not even in my wrong mind I would cheat on fineass Shevy!!!Prezi yuh let dung Mankind enuh negro!! :malu2 :siul :cd

2. Some man jus #FOOL sender.. cause Michi wey CRAWNY so! man really have stomach strong. Then go mek it worse this man-fool almost give him bonafide wife sumn? #FOOLNUHRAAS

1. Vain* NOT vein Cuz that’s something else entirely!Prefer yuh sey “some” not All..my women dem humble and down to earth.Yes women with Good shape can hold a Man..again speaking from my experience and witnessing it with others.

Signed Sarge on duty
      Grammar Police
      To correct and serve

3. Cuz pretty & shape nuh mek a good relationship.

Pretty & shape nuh mean she have a good personality.

Pretty & shape nuh mean them compatible.

Pretty & shape nuh mek people happy.

And when man confused & don’t know what them want fi mek dem “happy” then it nuh matter if you pretty, ugly, slim, fat, brown or dark, etc. MOST man don’t know what dem want so dem ah go dibble & dabble inna everything & everybody ah look “happiness” & dem will fukk down di place & still nuh feel satisfied.

4. THIS IS MICHII NO DISRESPECT BUT CAN YOU KINDLY REMOVE THIS POST PLEASE. I HAVE NEVER MET PREZI PERSONALLY THATS MY BOYFRIEND UNCLE . THANK YOU IN ADVANCE

1. Prezi secretly sending you money michi stop tell lie you said it out your own mouth he might not have been done in Jamaica but y’all secretly talking so move your rass you just mad people send in your business and know the man thing out there

1. PRETTY LADY, BUT MEMBA SOME BIG COCKY BOYS LOOK THE SAME..LOT A CONFUSION ABUNDANCE DEM SELL PUSSY FASTER…MURDAAAAA

2. Hello miss chevy :rolleyes: smaddi call mackerel pan speed dial deh please n tonks…caah yuh cudda shape good an pretty like Barbie dolly as yuh seh yuh ago get bun.

5. Let me see if I can put my 2cents in,shape nu have nothing fi du with letting a man feel good wen he lays down n want some good attention.. some a dem woman look good as fcuk but a dem vain as to di correction up top.. dem feel seh a dem alone need attention.. then dem wonder how me look su good n mi man a fcuk that deh gyal weh nu look good as me,the answer is she knows how to him to sleep like a baby

6. We all know that Miichii is the threesome queen of Jamaica, so Wifey have to join the threesome club or Miichii will 3sum him away from her.