PEACHES DEM SEH IF DIS A DI SIDE MAN

16 thoughts on “PEACHES DEM SEH IF DIS A DI SIDE MAN

1. Dem big woman here punany busy like rush hour traffic eeh man!!! My gosh. Dem punny a play russian roulette wid a bag a man. Sigh.

2. So weh dem followers dem deh ..? No icolette , weh dana and ar battyman bredda IG and Facebook followers! Lmao dem nuh show up lawd a weak ! Well luv wrote up unda dem picha eeeh weh dem deh ..? Party look boring sorry , ppl realize sey y’all fake waan ppl support y’all dem class dem, ppl wise up yah now

3. a robbas u wah see, a peaches mawga dog , har pants foot pullout she get mawga bad , robbas memba say u and gq did a feed the hungry wah gwan now

4. If issa har side man an him young… him a hold har up doe… not even di biggest a couple whey dem dash ova yah mi nuh see dem eva suh close a show any type a affection….. go choo miss mek dem move dem bumbo an go find man fi hold dem.

5. Icolett wasn’t there cause she need to find somewhere to move she love ppl family she need to learn to cook for her kids stop by street food instead she need clothes for them all day like it’s food to full then belly she meet a young boy to mine again so that’s why she never go to party

1. This Cassie u is fake. Ur storyline don’t hit at all. Bitch!!! Get a life and stop carry down ppl who more important than you n ur stature slutish self.

6. If hype is her side man she need to do alot better..he don’t give women no money him more fi ask fi it..peaches hole muss tired now Jesus christ

7. Guess what icolett u only change to mind your kids cause u grown to realize u stop mind boys u is a fool cause all u do is read on the road everyday reef in a ppl pocket bag give your kids never work day of your life long breath icolett brush your tongue when brushing your teeth my girl go church stop tell ppl u believe in trust when every morning u wake up a reef in a store u not tried of kings player have your face in the store showing ppl what u reef for your kids your son’s going to grow as batty man cause of clothes so shut the f**k up about kids cause u chat ppl kids and begg family when the only family u have is deported with your salt self both kids father deported last one breed one gal a yard told u it was his cousin he was leaving with long breath icolett unhappy dear