PARTY FI MINE BELLY? DO LET US KNOW

Met me a beg u hide me information, but me see Brawlin a have party and me just waan ask if a help them a try help spyda tek care a the gyal him breed. The same Kenny baby mother friend weh nuh stop post belly and delete pic, me hear say spyda nuh stop treat her bad and tell her dash weh belly. She keep run and bawl to her friend them and them sidung and laugh. Sharl you look like fool, but hope unno mek money fi keep shower.

2 thoughts on “PARTY FI MINE BELLY? DO LET US KNOW

1. Sender your mother, father,brother, sister, granny and grandpa is a fool. The girl is a nurse. She has her good job with BENEFITS. So what if the girl post her belly and delete it. Is it your belly or page? How bout you worry bout who fucking and ducking you. Leave the girl alone.
    What she need that botched abortion loser spyda to take care or throw baby shower for her for. She have family, real friends and her money to throw baby shower for her.
    Climb back up in your mother and rebirth cause it seems like your life is very very unhappy.