OF COURSE DAMION BECAUSE YUH DOE LIKE WORK AND A DI BATTAM BUSINESS A MINE YUH

15 thoughts on “OF COURSE DAMION BECAUSE YUH DOE LIKE WORK AND A DI BATTAM BUSINESS A MINE YUH

1. LOL people be setting themselves all the up lol but look pon di puc to no man smh Damion Thomas a imply seh him a boy u da Yankee Michelle or that him love battam? Smh

2. michelle baby father weh want har come back now ,him soon hit the road , damion a weh u ago do , damion michelle never tell u she when that man come back its all about him and her.

3. LOL, She on FB cussing who she assume the sender is.
    When Pink Wall hits it come it like a grandmother box cross your fce.

1. Dem always think dem know but as to Michelle she is where she come in this post, its not about her so why she bummy ? :ngakak

1. Yuh a cuss dis whole heap a badwud because u cant explain yourself properly. Whey yuh wudda get up today a cuss fah if it wasnt about this post? Mine that cement/quickmix a block your brain cells ma :travel