OBEAH FIRST TIME VISITOR FINDS OUT THAT HER NAME WAS IN THE CRYSTAL BALL LONG BEFORE

0 thoughts on “OBEAH FIRST TIME VISITOR FINDS OUT THAT HER NAME WAS IN THE CRYSTAL BALL LONG BEFORE

1. Mi seh di Fb war start. Nikki juss come back come ansa har BACK But on anado note nikki you know weh Aliissa live. Why u neva go park up deh like you use to when you did a watch Shabba buddy. Nikk i BEG YOU pleasE go teck some Pills and leave Shabba and all him stress alone. Mine you drop dung from stress MAMA. YOU FI CONTROL DI BUDDY IT NUFFI CONTROL YOU.

2. Nikki Fab is di name. and she is going off. Alll a seh she ago ketch a case fi di millions ah stalker weh she cah get rid of..
    MArlo, hello, Did Shabba come home to you yet? it seems as if Nikki put him pon permanaet lock dung. ALissa cah even smell di buddy again competition stiff..

3. She DUTTY long time f&*king fool fool gal when yuh go obeah woman she never tell yuh say it will come back n kill yuh stop send out BLOW Pon ppl n burn candle wicked evil galllllll wid ppl name Pon it bitch…. When yuh sacrifice yuh son yuh never know it would haunt yuh? so stop trying to act like yuh ah nuh wicked gal move yuh bloodclotttttttt DUTTY evil gal yuh get what u serve!!

4. Damn yall sum evil dirty low bitches y mention da girl dead child inna careless argument da demons rite deh itch up inna dancehall neva in all my days hmm dats y I dont party in dancehall too much evil yow

5. Unu sound disgusting Nikki big up Yuh self anyweh Yuh den ten a very strong woman to take such a burden with the lost of your young son family issues I cannot say what to do about your husband but cut off some a den fren den and live for you and your other child or children bless