NICK KLEAN DI GIRL WANT HAR 7K

N2

N1
But ah wat really ah gwaan Ina dancehall mr money need fi give jody her 7 Thousand dollars weh mi hear say borrow it from her Fi buy liquor for is party and don’t want give her back
From February until now nick can’t pay back her 7 grand and nick ah walk and ah tell ppl say Jody have to pay fi the f**k weh she ah get then mi hear say Jody babyfather come up from Arizona fi him money and nick have bottle Ina club like u can bring bottle ah gun man war

All last night Nickklean call police Pon Jody baby daddy because him fly in from AZ fi him seven grand weh nick borrow and ah sey ah 30 pond ah apple him go pick up with Jody and him tek 7 out ah it sources say that last night after nick_klean spot the Lexus outside
the club nick klean call police first u bring bottle to bad man war now ah police well the Bigga man sey it nuh done its on Suh him can nuh badda keep klean summer

0 thoughts on “NICK KLEAN DI GIRL WANT HAR 7K

1. Jodi it sad bad because when your baby father ROBERT FLAVA go Arizona and send the weed come a new york nobody never tell fi go F**K NICK KLEAN and spend your baby father weed money pan him when your man gone out a town gone make money you must learn fi hold your pussy jodi you can’t do nick klean nothing the world a wait fi you do something so them can prison you and your maskut baby father come back from Arizona and jodi can’t give account for the money cause she gone a party every night behind a nick klean like she a promoter a wah dead me week nick klean a so your cocky expensive dwl nick your cocky great jodi Bun up

1. Love you bad fi dis comment Met
        Man whey love tek money from woman will f uck aanything down to a dog fi money

2. Nick Klean is ALWAYS borrowing somebody money and never wanna give it back! Why unu still lending him????

3. Robert a real clown him come from Arizona a war wid nick klean a him woman him fi war wid and ask her weh him money deh a walk up and down wid gun fi nick klean like a clown a prison him wah go the whole new york a wait pan Robert fi do nick klean something so them can prison him f**king Clown RoBert a real clown before him run the dutty bitch and go find a real woman not a bitch weh have him back him come war gal Robert jodi need to go go go go

4. DIS A DI THIRD GYAL MI HEAR NICK KLEAN OWE MONEY TO RIGHT AFTA HIM KEEP PAWTY…MI WAAN KNO HOW SUM GYAL PART WID DEM TYPE A MONEY DEH LIKE DEM NUH HAVE PICKNEY FI MINE…TIMES HARD NOW…MI NAH GUH NUH LONG SEED MAN MY MONEY!!!

5. A better she did lend him the money jodi we and you know you was buying out nick klean that’s why it don’t work out and now you a try done the man bout money dutty bitch you up and down a night time behind a tell people say a you a the first lady so that’s what first lady come with don’t buy cocky let cocky come to you naturally money can’t buy love babe’s it hot but hush we a dead

6. Morning met jus a wake this loud bad she never have nothing fi do with her money me don’t sorry fi gal like them met him is not her good good man fi she a give them money deh a side man my girl side man don’t get them money deh learn life me me gone back gone sleep can’t bother

7. Nick Klean, 7Gs fi yuh dutty buddy? But 7Gs nah buy much nowadays, it caan even buy Happle “Chanel” jacket, but it can get yuh nick klean teely?

8. Jodi and nick klean deh good good is sudden flight her baby father take and come a new york and turn fool and find the money him fi kick out her pussy people stop buy f**k long time cocky out a road a dash weh fi you a buy f**k

9. Hate long seed man, weh tek money from ooman, fi a so me ago pay fi a fcuk,me ago fcuk miself….but if u ago barrow money to keep dance…u cant afford it…dem hype pon nothing

10. Honestly I don’t wrong nick she know nick have a bag a woman and still go dash her pussy over deh so she wah roll wid hype man you affi spend you did want a piece a the hype to don’t it your life sad hope you live somewhere comfortable for you to be giving away that money things girls do for hype it’s crazy

11. Rumor him never borrow nuh money the gal wah look hype a go out a night time a buy champagne and a follow nick go 4-5 party a night like she a promoter the money must done a never onetime she give him the money and now her baby father come back she try done the man a that fi reach her Rumor what you don’t know it older than you

12. @anon, 10:14..OK ma, true me know the man dem now a look ooman fi tek care a dem…well the saying goes, if u don’t have it to lose dont lend it/give it…it sticky pon har…

13. Nick a good good bwoy god bless yute them need fi come off a the yute name nick never run from nobody jodi come a Stanley party and drive out the dance a look fi nick car and find it park up her truck on nick car so nick come outside a the club now and see jodi behind him car so him a tell the bitch fi move her truck and she say she nah move so a police a pass same time and nick tell the police say officer this bitch is harassing and the police tell her to move her car so nick go in a him car and drive left her standing outside the a cuss nick say him is a pussy come on now my girl you have bag under your eye the way how you can’t sleep a night time a look fi nick so jodi you left your baby father in a the house with the 2 kids them fi go drive up and down a look fi nick that deep it sticky jodi it doh look goooooood

14. Jody nick never borrow your money u choose to give him because u seh u left your baby fater because him have woman a Arizona and u moving on with Nick every night u go dance u choose to spend dont let the people on pink wall feel a one time u give nick the money u also take him shopping for is birthday bitch a u choose fe give nick the money then it add up because u coming to the man like u have it like that memba u never tell nick seh a your man money u seh u work and u like to save soh when your baby father /mascot tell him seh a u give nick the money little little a prove like u have it like that u no ride and die u ride and f**k other man when your man gone

15. Nick is a pussy, him borrow the girl money and him need to run it back,big informer boy fr ja love call police fr longtime

16. Nick is a dishonest and disloyal individual ….because u know in your heart that jodi lend u that money to help u with your party and now u don’t want to give the girl her money …..u owe a lot a people u borrow lucky money fr last year and u no pay him all now….. U must do better

17. Big pussy jody go find your man bloodcloth money and goh give him back u go round and buy cocky with the man weed money when him send it fr Arizona come give u to put down u tek nick shopping fe him birthday and buy champagne a dance a night time now yuh duppy bat baby father a war with the youth him need fe stitch yuh pussy when him leave and goh find the rest of man them yuh f**k a no nick one get all the money jody mi we talk

18. Borrow is borrow and give is give ……and a borrow nick borrow the money jodi has the text to prove so all these low life ppl can come pon this come chat shit and pick up fi batty man red eye Nick klean way love chat ppl biz but fi him own a spoil ….a numerous of ppl him owe.

19. Ah lie lucky never Have money fi lend out.memba seh lucky seh londo borrow 10gs from him and nuh wann give it back

20. Big pussy jody go find your man bloodcloth money and goh give him back u go round and buy cocky with the man weed money when him send it fr Arizona come give u to put down u tek nick shopping fe him birthday and buy champagne a dance a night time now yuh duppy bat baby father a war with the youth him need fe stitch yuh pussy when him leave and goh find the rest of man them yuh f**k a no nick one get all the money jody mi we talk

21. Hush Jody that’s what happen when you want to be a side line cheerleader. You really think you was the First Lady? Sorry Hun for everything your time is up nick just going f**k and use you and keep it moving .

22. If you caan afford fi lose it, you caan afford fi lend it. 7k is no joke amount a money, and I have no clue who a teck up dem breed a money deh a lend one smaddy? One did waan come try fi get mi fi invest in him business venture mi kindly tell him I don’t gots doze breed a money, two twos di business ram eena wall, and is sed place mi money would ketch.

23. Jody go war wid nick woman she no stop laugh at you. Jody you claim say you lend money for the dance. What role were you playing I never see you handling any of the money. Bitch your hurt tek down him picture posing like a you the wife at party. Ladies please nick Klean is already taken he live home with is woman so if you wanna spend on him go head you see what happen to Jody.

24. Feliesha go suck you whoring madam. Why you never tell them say you give Troy boy herpes yes dutty whore Felesha. Troy boy don’t want you have to give him money. Dutty bitch that’s why Shamara dun you nasty rass. I leave you for Diana upscale to beat you. Stay bad gal big belly gal keep sucking Troy hood that’s why you rob your father to buy him the Benz. Bitch step your pussy game up and stop mine Troy.

25. Dutty fel fel go clean your dutty house and update your place looking like a f**king Christmas tree family like you should dead a bush and you suppose to be is cousin.

26. Yes Roberta flavor mascot, Jody is a low life bitch that bring man in your house while you in Arizona a f**k out har hole on your bed. Nick klean wasnt the only one she was sleeping with only if your neighbors will talk so much man she tek. My advice to you ms Roberta flavor be careful what you doing cause if anything happen to mr Klean I will f**k up you and your slut bitch life I’m warning stop it you will not live in peace# facts and it will my pleasure to fulfill that.

27. She fi stop a pretend. Flav and she cut from di same claatt. Him n she both r DAM teef. Paying 7Gs for cocky. Guess the Pussy nah all DAT. NICK hope you had a heavy raincoat. Dat PUSSY SEEN MORE COCKY THAN A PUBLIC URINAL.

28. Oh please nick klean is nobody Him borrow hundred dollars from Shem the day before j icon party and shem and him and fews other men ah do road the next day and Shem car broke down Ah road and after j icon party nick didn’t call shem and ask doog u good u reach home And ah them say Money Team

And yes Jody have text Fi show say nick did borrow the money

Wat kind ah friend that I hope this is a wake up call Shem

29. Too cute you and Jody bloodclaat lucky bout text to show and what proof Jody have go sit your ass down that she give money cocky fool text ain’t nothing did Jody and nick sign a contract all I know it’s a birthday gift. Jody you know the deal please let it ago the dolly house mash up.

30. @love Jody give nick wat birthday gift the only bday gift Ah give weh is nick klean when him Ah lick out jody pussy and Ah give batty wash Fi the 7k ah that him do fi get the 7 grand Suh talk cause Mi know more you cause Mi and jody ah friend

Don’t Mek mi affi drop the video on pink wall

31. First of all let me start by saying dis nothing y’all say means shit to me becuz I know the truth and n the ppl who really knows me knows what i would do n wouldnt do so yall can carry on cuz 1fool makes many n misery likes company.

I have nothing to prove to nobody I’m just going to be doing this for the simple fact that I want the world to know what Nick klean does for a living so no one else will feel sorry for his ungraterful dishonest ass and help him again neither men or woman cuz he does it to both!!!!

Listen to me no matter what you guys say nothing will be changing in my relationship so y’all r wasting y’all breaths.
    As for Nick dirty hes a disgusting lying ass piece of shit n am sorry the day I meet him.

Mi never mine a man for the day mi born outta mi madda n I can put DAT on my kids life! My kids father n I were going thru sum stuff so I decided I didn’t want to go on with it anymore so I started being with Nick anyways nick is having his party couldn’t afford to pay for the liquor so I told them I’ll pay for the liquor and you give me 3000 dollars extra on my money we agreed on that after a time Nick was supposed to get something for me so I changed it to 2ooo so i went to the bank n pull My money fr My account n I loaned it to NICk 7000 dollars and he supposed to give me back 9000 dollars after his party unfortunately for me this person is a low life dishonest no good asshole that is not used to nothing cnt b trusted.

As for my kids father n nick the problem came in wen nick started lying to his frens wen they ask him about my money saying he follow me to pick up a 30ting for my kids dad n he took a ting fr it lmfao so my kids dad said since ur tell ppl its mines am about to com get it.

Then the war begins lmao Cuz dis the funny part, PT1:The big bad nick klean who talks a lot of shit on the phone smh then Robert went to him in the club in front of everybody and nick frozen up like a f**king blackberry.
    PT2: Sunday night I’m in my house. …

32. I decided I’m going to go to the club to find nick along with a family member of mine smh n laugh

33. I decided I’m going to go to the club to find nick along with a family member of mine smh n laugh

34. So has of now being that Nick Klean is a police caller I won’t be fighting with him anymore we’re now going to do it the legal way so I’m about to let the law deal with the rest because I have all the proof so there’s no more fighting with Nick dirty and I As of 3/31/15 there will now b a legal case going on with Walt & Jodiann becuz as i said before ppl lie paperworks doesn’t!!! & mi nah mek uno prison me I have too much to lose in America. unlike waste people like uno who sit dung n watching out mi good good weh mek man diss him pregnant baby mother yes pregnant but no baby in the stomach dwfl up n down WALKING around show off my pic wen i dnt even know ur obsessive ass while I had him program like TV lol yes dat what u do to bitchass nigga and this ain’t no talk all the proofs will be coming in to met stay tuned

35. Yes jodi let these mother f**kers know …u just a good gal with a good heart and u sorry fi the old jerms but god not sleeping ….I’m glad u taking legal actions set a example out Mr nick dirty ….u better gets u acts together nigga ….badmind and grudgeful a beat them bad

36. The person that mention say is nick and sade spend the money is hilarious because Nick doesn’t even take care of his kids much less that big belly bicth way Nick always disown ….get u life ladies ….jodi I just hope u learn u lesson

37. Nicki don’t have nuh money Ina in pocket and Ah run down hype dem can’t even pay car note Much less rent please it only Ah matter of time when fi the gal weh him change address with find him out party going people Dont live no where and get up everyday on Ig like dem Ah somebody lick out batty nick klean go pay back jody her money

And by the mi woulda tek ah batty wash too
    Free free off costs

38. If nick can thief from his own brother in England who is jodi……him always bite the hand that feed him ….u thief troy money,sade ,lucky the gal from ct and troy boy just a few from the list And you Fren prezi smfh…..and as for Sade u need to stop make Nick tek u fi poppy show cause him hate u and no ramp fi style u

39. Mi nuh understand y all a uno care so much if di girl did lef har babyfada r she did a bunn har bf wid nick Klean uno nuh c seh di gal deh good cause nick Klean talk seh him want har bad and dat a fr last year long before party mi hear him say dat ina hair dresser shop him never mind if she ave har man r not him up and down wid har plus ina him car and di gal have a big Lexus truck while him sada a begg ride go party di gal bf nah lef har a hate uno hate pon di gal cos fi a fat gal she eva ready uno fi stop it mon cho

40. Shitty belly sade a 4 babymother Yuh worthless bf have so y a always u a nuff up yuh self den wen it get to yuh yuh post pon IG how Yuh uno son wah shoes pon him foot n nick tell yuh fi mek yuh man buy it smh den u really a gwan ova dat u worthless adan him rollmieye u lucky u can a laugh at Jodi u nuh see seh Jodi better after dan u n ur babyfada put together cuz u a laugh at har wen Yuh bf keep big party tek di girl money u a f**k down di place both man n woman 2 a uno guh pon get a way wah day 2 a uno deh pon IG a act rich talk all kinda shit unda uno pics just fine get likes and uno son still a wear the same black shoes guh school n party shame on uno

41. Shitty belly sade a 4 babymother Yuh worthless bf have so y a always u a nuff up yuh self den wen it get to yuh yuh post pon IG how Yuh uno son wah shoes pon him foot n nick tell yuh fi mek yuh man buy it smh den u really a gwan ova dat u worthless adan him rollmieye u lucky u can a laugh at Jodi u nuh see seh Jodi better after dan u n ur babyfada put together cuz u a laugh at har wen Yuh bf keep big party tek di girl money u a f**k down di place both man n woman 2 a uno guh pon get a way wah day 2 a uno deh pon IG a act rich talk all kinda shit unda uno pics just fine get likes and uno son still a wear the same black shoes guh school n party shame on uno

42. A long time did bitch a give nick r money and r truck fi drive did bitch make cocky get to r head a regular nick have r card a draw money a try she did want nick fi r self and nick nuh want DAT she a ask back fi money nick come pick me up in a d truck already a fi r money buy d red bottoms d Versace belt and nick outfit d world know nick a joncrow so y lend me him u 7grand dumb bitch obviously u mine man cuz u give him u money on a regular

43. U been a mine nick a regular u give him u card bunb butch u just couldn’t get him fi u self so u mad kmft

44. Look at the DAM fool fool gyalJodi. Now,you on di wall explaining, when you and the DAM teefing Robert a walk bout di place stealing ppl shit. HOW IT FEEL? You right God is not sleeping.

45. Ok…now you on di DAM wall trying to plea your case…BITCH THIS AINT JUDGE JUDY. Robert n you can’t stop Teef ppl things and F**K fi LIKES.YOU RIGHT GOD IS NOT SLEEPING.. SO GO TAKE A NAP BITCH YOU GOT WHAT YOU DESERVE.

46. Ok..now look dis fool-fool gyal Jodi.you on di wall a plea your case. Dis nuh Judge JUDY. The PUSSY clown Robert and di 7-11 Jodi (cuz har PUSSY ALWAYS OPEN) DEM BOTH TEEF FROM PPL. YOUR RIGHT GOD NOT SLEEPING. HOW IT FEEL?

47. She bring nuf man to har house yes,but talk di tings. Weh BOUT THE PUSSY SHE LICK AND SUCK, SHE TEK BFF 2 A NEW LEVEL..LADIES WATCH OUT!!!

48. She bring nuf man to har yawd. Talk di tings. WEH BOUT DI GYAL DEM. SHE LICK AND SUCK NUF PUSSY. FI HAR FRONT OPEN LIKE 7-11. SHE TEK BFF 2 A NEW LEVEL….LADIES WATCH OUT!!! WANDA HOW MUCH SHE PAY FI DAT????

49. Bitches desperate n have money to give away worse to a crumbs dancehall nigga not even a dollar no wutless man can get out a me muchless 7G just for being so desperate i hope she never get dat money back fool fool gal

50. Okay,now di Jodi 1 n only fancyface on di wall a plea har case. Dis nuh Judge Judy. Bitch you n your PUSSY clown man a DAM teef. Ppl putting your ditty laundry n party circle. SMH.

51. I just want to make it clear that I know none of these people but met just by reading I can tell that a lot of these people are uneducated because the girl 1&onlyFancyface clearly stated that she has nothing proving to know one she just wanted it to be known that nick is a liar and these people are talking about plead case as far as I see met it seems to me like they’re just jealous of the girl if she can afford $7000 to lend out & am sure she’s going on with her everyday life just the same what is everyone else worrying about? either ways the girl is the winner in my eyes because she loaned him her money he didn’t give it back to her and he keep this party and yet less than a month later he still borrow $100 from someone else clearly he’s worthless & now its out for us to see how he go around taking peoples stuff and in the end he still have to pay her back because she said that she put it in the law hand he made a fool of himself clearly

52. Nobody mustn’t sorry fi dis bitch she been a mine u hear me say a regular nick have r card and r truck a drive out r gas dis bitch dumb a find she find out say nick live with woman and go LA to a next bitch and not even tell r if nick babymother dem fraid a him and u a gal in d streets y u ago lend u 7grand to him there is more to d story just another one if his bitch got played and Mab bye Jody go take care of u kids dem cuz nick broke u nuh have no money a get back call it a loss

53. Met u c how woman always put down other woman fi man A batty man dat deh a dance every night and nah mine him kids this bad met I hope di babymother lef him to dutty boy dat but met mi hear di message look like di gal Jodi pussy up none a di man dem nuh wah lef met a yah suh nice woiiiiiiiiiiiiiii

54. so the whole a dem hype man yah stay. BRUCK and love gwan like them nice hope she get back her money. Nick klean yuh need fi go mine yuh mother a Jamaica and stop live dem dutty life yah.

55. @Too cute .you and jody ah fren.mi no you n she a tek road n a suck cocky and suck each other. So yes defend har.y dnt u go suck out 7G wort of cocky n pums,n give bck nuh…..