NEW MOVIE : A DEN OF THIEVES

19 thoughts on “NEW MOVIE : A DEN OF THIEVES

1. Morning wall, why these DH fool go buy the ugliest high end shit and swear them look good? I work with people who have money and never seen them with them over the top labels/ugly looking brand yet. Ok so them swear them a “star” uno look and tell me if uno ever see bee or J low step out looking like dis unless they’re on stage . Uno all look like clowns!!

2. Yes sa them link tun up nuff women GQ used for this link ‘ man would be too much off a suspect what a ting . Under Trump ruling you guys sure tun up the scamming no worry every dog has its day !

3. Met always warn us all ” social media is going to be most off us down fall especially with our wrong doings . Bobbette your a bait for sure sure after your man in jail for fraud you really pose up like yu have a job with vacation paid pay girl your stupid ! You no fooling no one but your self on Instagram!

4. Unnu cyan tek pic and gwan pan good good working ppl cause unnu a teeeeeefffffffff!!!!!!!! When mi work and buy my tins Dem mi nuh affi stress and worry when mi a walk out a di ppl dem store!!! Mi good!!!!!!!!!!!!!!

5. dutty robbas u tek all a daffy money,bhitch try fix south up u are gonna need a roof ,daffy a good bwoy dutty robbas u cant poison him mind from him family ,bitch daffy love love him family johncrow how long it ago last ,u start scam again I hope the people dem see say daffy gone so him nuh inna dis weh u a tek him money a go scam people and a act like him family nuh fi get nothing ,robbas we a warn u daffy family a cry eye water fi u , no obeah , robbas ur day is coming ,when daffy family u ago wah run to but we deh ya fi u nasty ,ugly, scamming, liard, donkey , no career ,whoring bbc, robbas u cant take from the children u must suffer ,bitch u must suffer ,don’t forget how gun man can do ur family stop play wid daffy family,bitch

6. Bobbette, don’t pose with your hand next to your face, your bleach no reach n d hand look like it a rotten. Only cute people can do that

7. 1)Dwight what are you really trying to accomplish that’s all I want to know cause you hype without a cause and never stay right yet.
    2)Bobbette you a big idiot you man get hold and before you go humble you nasty self you still a thief and give yourself problem. when is not the ppl store you terrorizing with the ppl credit card its Trisha and her new home you stalking.LA Dionne dead and before you set example for your cousin you turn her inna young baby whore and thief. so the mother so the daughter hope them nah kill her like dog like her mumma
    3)Sade you a follow backa gyal. As a married women with 2 children you a run behind bobbette go look bout your family. when you just come from jail you was the bible scripture person now shit blow off you forget about the times behind bars. Omar family hate you them want bury you nasty rhass. I wish he take his kids and leave you for someone with class gyal like you fi humble cause you pussy f**k out more than the train running inna the tunnel bitch.
    4)Bobbette LA Dionne dead and before you set example for your cousin you turn her inna young baby whore and thief so the mother so the daughter hope them nah kil her like dog like her mumma

8. Some ppl don’t believe in tomorrow..it’s that simple. They took the term “live for today “ literally, figuratively and otherwise. Let’s pray for their kids and I hope the adults get it together before it’s too late!

9. Noo, dis nuh look good :nerd a wah dem duh to robbas? Di makeup? A who dweet? Dem wicked look pan di hand. Mi naaa lie yuh look like dragqueen. Likkle most yuh mek sex dolly come tek ova cause yuh wah be a mannequin so bad.