NEISHA BEFORE AND AFTER

27 thoughts on “NEISHA BEFORE AND AFTER

1. NEWS FLASH!!!!!!!!!!
    Met, you know Bossy Dolly have BIG belly! Yes she is Breeding for that boy and some drop

2. NEISHA UGLY SAME WAY HARD AND TUFF. KADI NEVER HAVE TO DO BREAST OR BATTY AND POSH POSH WANT HER SAME WAY AND THEY HAVE A PRECIOUS DAUGHTER TOGETHER

1. The precious daughter a get mining uno fool fool like, lawd unno sad eeh poor unno man gonna be man,always a guh cheat nuh man nuh perfec come of a the girl leave har alone uno don’t see she is unno there’d while unno bothered really.

2. The precious daughter a get mining uno fool fool like, lawd unno sad eeh poor unno man gonna always be man they always going to cheat nuh man perfect, neisha is unbothered so why unno bothered.

3. Listen don’t ever compare dutty kadi to neshia kadi is a ugly f**king girl an if u cah see that u blind Kadi do are whole body that bitch was big like a whale,all u have the nerves eeeh yuh bright bad. Which part a di man want kadi all the breed Weh she breed him still nuh want r so go get ur facts straight An come back. Kadi look like predator wid are big f**king bald headed self, kadi u obsess with neshia everyday yuh send are in u story lines are lame now di man nah leff are so u can stop ✋

4. so wat him nah lef neisha bayyyy, u and ur frens them can say weh u feel fi say , kadi a look stripe mash up house gal abaayyyyy, u lucky

5. But wait kadi ugly kadi favor this that and all but guess what Posh Posh sleep with her RAW and give her a precious daughter. A Kadi did make Neisha cry eye water cause she find out bout the baby. kadi a BM and here to stay. Neisha a wife without BABY

6. Me say the whole crew a them girls get some hot bun. Yes posh posh not leaving Neisha but him nah stop breed women outta road either. Tracey a walk like dead a mad over Paul. Every pan knock she want to be there to look @ him thinking him ago look pon she Paul say no more STD inna him life. Michelle look old and face droopy like old Dog.Richie nah stop play she. Tamara a the better one she move on and never look back not even fi say HI. Dancehall door mats that’s what you girls are called

1. Unnuh stay and worry about tracey and paul she nah worry only unnuh, sad eeh michelle face droopy u ever look good pon u mumma ole pussy look like har face that’s wah droopy don’t be bothered over neisha she’s just fine dutty stinking stay bad big eye kadi she wrong fi guh take posh she know exactly what was up look, how much man married and guh f**k gal and breed them neisha is not the first and she won’t be the last that happen to, get a motha f**king life unnu don’t have nothing better to do with unnu self, tracey michelle and neisha better off than unnuh Richie a play him self not michelle and caan bet nuh man nuh want unnu bitch u ugly like gullybop suck motha.

7. Boy unno big and igle, everyday unno deh pan di girl. Is she scamming, thieving, selling puss where is the mix up? Mama I don’t know u but it is time to clean house, all of this disgrace because of your husband. He lays himself 2 careless that is y these germs keep on sending u in. Tell him fi go deal wid dem because is not u laying wid dem. Unno fi find a job, clean u house, take care of your children (find something to do with your time)

8. Neshia did tell unno sah she want ah baby,evey min unno cum with this baby story Kadi have a baby fi POSH YES, but what him still nah look pon her, yes him f**k the ugly gyal raw dog. The baby is precious in Kadi eyes,unno cum off ah the Neshia name now man. The baby is 2years old now, unno get a life. Kadi duh her body bout 3 to4 times and still no man nah look pon her, she ah walk ah talk bout Neshia duh breast but yet she do her breast to. Kmft these is way more important things going on in life to be so worried about whats going on in someones else life. Kadi yuh shoulda never send yuh friend go look Posh.Memeber sah ah yuh see Posh and look him. Get ah life now man

9. Neshia ah wife without the baby so what. Pickney nah mek no man stay, Kadi should know that. Its full time unno come off ah Neshia name now man. The girl nuh memeba uuno but its clear unno memeba her. Kadi duh her body bout 3 to 4 times and nooooo man neva still neva stay with her. Kadi ah walk ah talk bout how Neshia duh her breast and how she soon duh her breast to. Kadi yuh get a child by Posh the world know that, if it was me like you mi wouldnt talk ah who breed mi. Yuh shoulda never look the man, like yuh sah outta yuh mouth, who caan hear must feel and now yuh ah feel it. Yuh talk outta yuh mouth sah Posh nah tek care of him daughter but yet still yuh still support him by going to his party. Kadi yuh and yuh friend dem go look ah life and lowie Neshia because the girl nah look pon yuh. Bye Garfield sister

10. Posh and Big eye Kadi have ah baby the world know that. Neshia duh her breast so whats the problem. Is it a crime if someone do there breast. Whats this topic really about. If i was Kadi i would be ashamed to say Posh ah mi baby father, Kadi yuh shoulda never look the man. Its about time unno find something to do with unno time instead of being in other people lifes. Kadi memeba ah yuh sah how yuh tink yuh have the baby fi Posh him woulda leave him wife fi yuh. Memeba sah ah nuff nights yuh cry yuh self to sleep over Posh, memeba ah yuh sah yuh neva know sah Posh suh wicked. Come on now just live yuh life and continue taking care of your daughter. You knew what you was getting your self into from the jump. Posh wasnt single when yuh di look him. Neshia neva duh yuh anything, any problem yuh have tek it up with Posh.

11. NO WONDER DOLLY A THROW WORD LOOK LIKE THE MOTHER AND THEM VEX WITH HER THE MOTHER ANS EVERYBODY BUT SHE PON HER BDAY BUT THEN AGAIN SHE NO LIKE DOLLY SWEETS HER FAVE!!!!!!!!!

12. Kadi nah fi say Posh is her BF but Neisha fi say him is her husband unna favor Shit. Kadi you know your BF walk and brag. whether she look him or not him still did da with her and breed her.

13. A SO THE NASTY CREW OF NEISHA,TRACEY,AND MICHELLE STAY WHEN THE MAN DEM GO LOOK WOMEN AND BREED THEM UNNO QUICK FI SCREAM OUT SAY IS THE WOMEN LOOK THE MAN.IF THE MAN DEM DID RATE AND RESPECT UNNO THEM WOULDA @ LEAST USE PROTECTION. KADI NEVER ONE DAY TELL NEISHA TO LEAVE POSH. FIRST OF ALL NEISHA WAS NEVER A FACTOR TO KADI IN THE FIRST PLACE SHE DID TAKE POSH AND BREED AND STILL TAKE HIM NOW WHEN SHE FEEL LIKE IT SO WHAT. AND DUTTY POSH KADI FI FIX YOUR BUSINESS CAUSE YOU SAME ONE TELL KADI DON’T DASH WEY THE BABY YOU WANT YOUR BABY YOU DON’T CARE WHO WANT TO VEX. YES YOU!! AND LIE SAY YOU NEVER CHAT SO.

14. NEISHA GWAN HYPE BOUT WIFE THIS AND THAT TAKE A PAGE FROM MICHELLE BOOK SHE USE TO HYPE AND TALK BOUT LISA AND HER BABY AND LOOK DA SHE SHAME LIKE DOG NOT EVEN POST SHE CAN POST PON FB NO MORE THE WAY SHE SHAME. STOP HYPE AND HUMBLE YOURSELF YOUR HUSBAND THE PPL MAN IS DIRTY

15. NEISHA,TRACEY AND MICHELLE SAY WHAT YOU ALL WANT TO SAY BUT FACTOR OF THE MATTER GYAL LIKE UNNO A WASTE NEISHA CONTINUE TO HYPE CAUSE A SAME SO MICHELLE DID A HYPE AND CLASS UP LISA AND HER BABY AND WHO DROOPY DOG MOTHER P&&Y LOOK LIKE NOW ONE BIG FOOL. NEISHA JUST WAIT CAUSE THE LAUGH OF A LIFETIME IS COMING JUST WAIT. TRACEY CONTINUE TO LOOSE SLEEP A NIGHT TIME FI GO WATCH AND SEE PAUL. MIND YOU DROP DONE INNA MILK AND HONEY SUNDAY NIGHT CAUSE MET AGO GET THIS VIDEO FI SURE.

1. Neisha tracey michelle they are unno breakfast lunch dinner all unno do get up everyday and deh pon the girls bitches find something fi do. get a life people tired unno.blooclaat man

16. KADI WITH BABY NEISHA IS FOR PAPER SO STOP TELL LIE BOUT POSH POSH WANT SE SENT TAMARA FI LOOK POSH POSH TOO SHE AND TAMARA DID THINK IT WAS GOING TO BE DOUBLE DATE NICO AND POSH POSH BUT THE OBEAH NOT WORKING NICO HAVE HIM NEW DAUGHTER AND GIVE TAMARA AND HER LESBIAN ASS A HEART ATTACK WHO LOVE F**K WITH LIKE THEM AND CHAT PEOPLE DESPERATE WITH NO HOUSE WIFE LAUGH OFF A THEM

17. GREEN CARD MARRIAGE IS NOT REAL MARRIAGE NEISHA YOU AND YOUR FRIENDS THEM GO ONE SIDE YOU KNOW BETTER MAKE SURE YOU DON’T HOLD ON PON HIM GREEN CARD FI LOOK A HYPE FI KEEP HIM IN THE MARRIAGE

18. ONE CHILD AND DO YOUR BREAST I DONT THINK SO A BAD MIND A KILL NEISHA POSH POSH STILL DON’T WANT YOU SORRY YOU’RE GETTING USE THE TIME YOU TAKE A DO BREAST GO PAY FOR SPEECH THERAPY WITH THAT STAMMER OR STUTTER TALKING POSH POSH DON’T WANT TO LISTEN TO THAT Y HIM GO PARTY AND GAL YARD AFTER WHILE YOU WORK OUT YOUR SOUL CASE NEISHA HAVE TO PAY FOR HER COMMUNITY DICK