MR CYAH READ DOE CALL MI NAME

IF THIS WALL WAS LOSING VIEWERS ALL LIKE YUH SUH WOULD NOT BE VIEWING NOTHING DONT? BLEACHERS ARE NOT MEN SO YUH NUH FIT INA DI MAN CATEGORY ..SCRATCH THAT RIGHT NOW AND START OVER…SOMEONE SEH UNO FIND MIKEY SPENG WALLET AND MI PUT IT UP WITH A QUESTION MARK..MR BLEACH TILL YUH SOON BUS IF A FI DI LIKES OF ME PERSONALLY MI DOE EVEN SI YUH CAUSE IF YUH NOTICE I DONT EVEN COMMENT ON Y’ALL CAUSE YUH LOOK LIKE MI BAKKLE A ROASTED RED PEPPER TOO MUCH AND MI HAFFI USE IT SUH MI NUH WAA TURN OFF. KNOW THE DIFFERENCE BETWEEN A QUESTION AND A STATEMENT BEFORE YUH RUB ON YUH NEXT ROUND A BLEACH

P.S FLIPPA WAS THE MAN NOT YOU CHAMPION BOXERS. YUH SEE YUH FIRST 600K CASH YET? ASK FLIPPA BOUT MAN CAUSE HIM WUDDA BE TEN TIME MORE MAN DAN YOU AND YOUR BLEACH BOTTLE COULD EVER BE

72 thoughts on “MR CYAH READ DOE CALL MI NAME

1. Ikan panty seat mussing a scratch him. Hi hello ikan lets talk about loosing. Every dance you have kept since Change Clothes edition has FLOPPED. Wasnt it you with your ashy feet and yuh Sadamite hole wife who ran out in hair bonnet fi salvage what was left of yuh lock off pawty….next party how many vendors cancel pon yuh inna one night…how many PPL showed? Your last party in Miami was cancelled. WHYYYYYYYYYYYYYY…..September will be another FLOP….it is SADDDDDDDDD WHEN NOT 1 PERSON COULD SAY PINK PANTHER WOULDN’T STEAL A WALLET…..THE BLEACH A MEK U DELUSIONALLLLLLLLL.,YOUR REPUTATION IS NOT A GOOD ONE AND PARTY PPL LOOSE OFFA YUH AND YUH LEAN BODY LUMPY BATTY PROSTITUTE DRESSING WIFE…. Met will always have loyal bloggers unlike your crowd….NO LOYALTY AMOUNT THIEVES…HOW MUCH HUSH MONEY DID YOU COUGH UP

1. Up up…but no hush money a gwaan like him a star and cannot read pass grade two. Ikanikalic yuh reach sweet sweet mango tree stage yet? Mi know u neva read that book. Marie him figet seh him did run lef Hopple ina di store wid di teefing credit card :ngakak poor Hopple now him tun citizen and har record long like river nile. Highjohnnyconqueror mi nuh si yuh sar

2. His whole crew wack dem anuh nobody especially the wife apple trump soon come find har rass !!!! Hype and don’t have one shit bun me fi dem!!!

Dem so call have money why jue still locked up??? Why unuh don’t go bail him

3. MET FROM YOU SEE HOW ICON WRITE THAT POST YOU KNOW IS HIM ASK MICKEY TO MAKE THAT STATEMENT BECAUSE I DON’T SEE WHERE MICKEY RUB OUT PINK WALL. MICKEY JUST MADE A STATEMENT NOT A ARGUEMENT NOR NOTHING A HIM TELL MICKY FI DWEET KMDT

4. Impartial Grammar police reporting for duty!No one is immune to and above correction!

Big ooman ting dawg yuh coulda defend your thing without the stylings yo.If the admin B did a tek the tear dung side against you dawg, no question wouldn’t ask!99% of the time the captions bout unno are based on dem sey,ppl sey,a true sey?…then when certain ppl with agendas run in pon ya is we same one slap whey n run dem with the fcukery enuh dawg!

Yuh jumped the gun fi bark up the wrong tree yo plain n simple n straight! In my own conscience I can’t support or stay silent to the programme getting dissed soo undeservedly n unnecessarily dawg.

Losing not loosing*
    Needed not need*
    Guest not guess*
    Its*..go Google the correct one
    Pinkwall not pink wall

As for the ladies. ..gwaan through, I fully get the need to be supportive of yall ppl.Dearest Princess Apple you support his OPINION* NOT FACTS!

SIGNED#
    PoolBoss…without fear nor favor!

5. MET NAH LOSE NO VIEWERS LMAO MEK DEM GOWAY TOUGH FACE CHRISTINE BOUT DATS WHY SHE PRAY FI HER PICKNEY YUH IS NO MADDA HOW CAN YOU SEE YOUR DAUGHTER WALKING AROUND NAKED AND BE PROUD OF HER SMH ALL PEOPLE COMMENTING ABOUT MET FULL OF SHIT YALL ALL LIVE ON PINKWALL AND ALL SEND IT STORY PON UNU ONE ANOTHER

1. A dat dem fi know cause mi nuh know dem…Mi have all 5 feet a mi intestine and shit mus ina it cause mi eat and mi nuh drink bleach like him and christine whey can spell better dan har daughter. I not looking :maho

6. This lobster looking dead wood,anal loving fag thing needs to leave Met and Metters alone.The truth hurts get off Pinkwall.

7. Flabby pussc mouth Jicon if it fabricated a you set it fi catch hype. You think you a trump now?

You miss de ? Sign. The same one that comes up when the REAL MEN dem a question how much cock and dildo you whine up unda and who gone a prison sake a you.

You neva did bawl fabricated when the gal dem come yah come say you suck pussc like baby pon bokkle fi compensate fi you hood inna time out or that you is a ram batty master. You little bitch

Mikey fake skeng…you a save face fi what?

1. You damn right! cause a blood pressure help buddy stand up and fi dem blood poison wid bleach.

No bueno cocky jicon who fah oman have fi tek tongues fi hit walls whey soft hood can’t massage.

8. I dont know these people but I was reading the thread and from then I picked up that the Mickey person is afraid of them, bout him dont want to cause any mix up, yeah f**king right ! U scared ma nigga, might as well u start financing them now cuz u aint shit.

1. De senda did say the likkle negro let it go after seeing tje culprits. Now is because him don’t want to cause any mix up?

If it’s not true then no mix up would come of it.

Christine as usual you in a tings. Yu see you jaw dem look like yah store seed bag inna dem. You fi pray say apple around when yu start shit up you self and a dead. Bad breed mumma.

9. What’s to talk about tho how likkle gal clit u n Apphell chew n suck till them longgggggg like the Atlantic broadwalk or how the bleaching cream pink u more while n when it have a mind it all orange u, whey unnu do really thats worth talking about mi no see u spend no portion a money cause a bareeeee scamming money unnu spend n a bare butter clothes unnu wear sir all a di brand dem whey u wear smell like ass or pusci cause that’s the bag they came out the store inna SO PLEASE TAWK TO WE WHAT IS THERE TO TAWK ABOUT. Jay FlapCON a question mark ? Implies a question ok n full stop means done finish final like how the likkle gal dem say u hood done dead finish

1. Bout him name icon and di only ting high a di bleach whey him a rub ina feva halloween costume . Mi doe trouble u sar and now dat mi address u gone mek video and u know video doe mean a ting cause all when yuh did a set fi kill u own bredda yuh mek video seh a lie and u did know a neva lie..Mi neva comment pan dat doe? Gwaan oo..fast tuh

1. MET HIM HURRRTTTTTTTTTTTTTTT BAD. IKAN WE A LAUGH AND YUH PRESSURE GONE SKY HIGHHHHHHH….IKAN A YUH CONCUBINE DEM WRITE 100% A YUH DEEDS DEM PON YERE…..IKANNNN BACK TO THE STORY…..ONLY GOD CAN TELL MI YUH NEVA TEEF THE WALLET…YUH IN-LAW SAID IT BEST….A REAL BOSS WIFE DON’T NEED TO STEAL……YUH TEEEEEEEFFFFFFF IT SOFT DICK BATTY F**KAAAAAAAAAAA…….IKAN BOOKIE COME OUT OF THE SHELTER YETTTTTTTT? 600k AND YOUR DAUGHTA INNA SHELTER….B!TCH WHERE? MI GLAD YUH CAN ADMIT SAY YUH CANT READ ALTHOUGH IT PAST OBVIOUS…….SEKKLE YUH SELF F**K GOAL BATTY FI GYAL GET GUCCI GIGOLO

1. Him fi mek video fi book pencil and bag . A so him did go run go mek video fi him bredda bout a lie him bredda did a tell and him know it was not lie di bwaay a tell. If tongue was like man fi him own wudda twist up like a cannon and beat out him choat. Whey him a come seh met and mi doe even business wid dem. Mi put a big question sign fi people come clarify and him well a come seh Met. Highbottle a bleach a nuh me u tip ina u bleaching creme sar so doe try ride me. Im not the pepper yuh tip in di creme fi tun yuh ina red lobster

10. Mikey it seems like them threatening your life or put you on how to become a scammer cause it’s stink ina dancehall sey jay go sacks with your wallet your fish anyway don’t expect no better from you coward dog keep sound bone . Mikey I hope the credit card company find out that is you give them your card damn punk cause you hiding the truth .

11. Make j icon moved him dead hood and drain out batty hole with him wife dat suck pussy from New York to Florida. Low MET name cause is JMG let ppl know you j icon and Apple . Your a scammer both you and your wife .

1. U sure him a scammer cause mi neva hear a scammer a ask people fi use dem address yet..ujally scammer ting up up and di way him ikanikalic him supposed to him some miniscammer a work and him tell dem wha fi do so u sure him scam?

12. Mi neva use smaddy credit card yet and not one a mi family memba dem have a finger problem. Yuh buy one house a Jamaica and tell di people dem seh a scheme ..when one house tun scheme or complex? Because u go si di doops dem deh a Jamaica a duh dem ting yuh add in yourself and come back a farrin come seh yuh scheme out..with the one house. Im not looking at you sar.

13. Apple the day you PROTEST Pink wall will be the day I PROTEST IMMIGRATION… Miss fukkkkk L.A.-Bob-fi-shoes-apple…………………..KWESI yuh a comment bout FACTS….YUH BABY NU NEED FAWMULA& DIAPERS??? WHO YUH A GO DM FI BUY IT FI YUH??? TINA TASTE LIKE SKITTLES [highly doubt that] yuh still a screw ikan ms baby elephant Titanic body tina????

14. Mike stop the lies please. You know your ass lost the wallet but whomever you told in confidence buss it out. You’re trying to save face because you guys run in the same circle. Keep in mind they don’t rate you or else they wouldn’t have been brave enough to use your card. They knew that shit belong to you but they already knew you’re a punk so they said f**k it. Now you will forever be a punk in their eyes,mine, PW and the dancehall faternity @PUNK ASS MICHEAL LINTON.

1. Met dem caaaa even stand up side a Flippa a money dem man deh did a deal wit Ikannot a deal with clutching n hand to mouth ting kmdt

15. Dwl a true flippa bad to bad had money real hustler and Marsha real hustler ….. scammer man just don’t earn the same respect it’s a gal crime but them really to hype … like they supposed to be living in mansions

16. Ppl get crusify no sah my life nuh perfect, I use to scam for 2yrs and mi sell nuff drugs but humble. When ppl too hype though this is what happens #demtoohype #demtoolie and I love this pink wall site mi cyan stop laugh. I hear about pink wall all the time but I just on for first time and ‘met’ big up your self it’s litt

1. The energy dem put into this is unbelievable. Faggot jayden should a spens that pon the attempted murder of him brother.

Christine me hear say you up under you bisexual son in law cause a the young man dem whey come round him.

The youth dem say dem no want no choochoo pussc ole woman and that you look like one mawga bulldog.

17. Y him suh bothered,unless it’s true,the truth hurts. Pink fassy,PINKWALL is legit,something u an yuh wife know nothing bout your lifestyle fake, yuh complexion fake,and so is your sexuality.

1. Mi doe see christine oo cause she neva feel fi go cuss annette whey did a tek har dawta tun be sad miss polly..and she neva bus di prayers when di son did a play spiderman spiderman take a look over dere…mi figet di res a spider man song :ngakak

18. I HAVE SEEN PEOPLE TALK SO MANY THINGS ABOUT ICON APPLE AND CHRISTINE AN THEY NEVER BEHAVE LIKE THIS. IS THIS ALLEGATION TRUE? WHY ARE THEY GOING ON LIKE THAT?? KWESI LEAVE OFF ICON POST. AND COME OUT A ME DM ! BECAUSE YOU DONT LIKE HIM. U ALWAYS SAID YOU WON’T SUPPORT HIS PARTY BECAUSE HIM TOO HYPE. MOST OF YOU ON ICON POST A COMMENT IS THERE BECAUSE YOU ALL DON’T WANT HIM TO KNOW YOU ALL DON’T LIKE HIM. TINASKITTLES, PLEASE START GOING BACK TO THE GYM YOUR BODY LOOK LIKE A ELEPHANT YOU CHAT APPLE LIKE A DOG. PPL NOTE THAT APPLE DON’T LIKE ANY A YOU. SHE JUST BEHAVE LIKE SHE DOES BECAUSE THEY NEED THE SUPPORT AT THEIR PARTY. LOOK IF APPLE LIKE SOME A YOU PICTURES OR COME SUPPORT YOUR PARTIES

19. “Guilty conscience speaks”…Apple yuh really a call fi boycott pinkwall? Stop it! What yuh need to do is go & pull the baby blouse weh yuh tie up fi she show belly skin pon di boat ride. Let the kid be a kid. A dat “Deaddy”(Icon hood) fi guh meck video bout.Icon need fi scam some sialis. Spongy go learn to be a good father & stop let your bisexual wife tie up your likkle daughter clothes. Apple you need to go & tie ur long pussc tongue & leave the likkle girl clothes.All unnuh should a glad fi pinkwall because the 1st time I really hear about you was on here, that same day he ran leave you in that store. You should be paying Met royalties instead of cursing her.Icon no dead hood man cannot curse nobody, because that’s curse all by itself. Them big black capsule deh weh yuh a pop like pills & potion soon rotten out yuh liver.No amount a money or fame couldn’t meck me want a dead hood man, not even a line stick caa kotch dat deh cocki deh. I pity you & your attention seeking wife.

20. Christine when you praying..pray that yuh pickney stop go in a the ppl them store and thief mess up ppl name with scamming their credit card and in the mean time pray say the next little boy yuh get him stay wid yuh old ass every wrong doings yuh back yuh daughter inna what kind a mother does that knowing the results one day will fail her forever all in the name a hype unnu stay deh wid it ppl like unnu a nuh mother unnu just have pickney fi have them.

21. if a shaderoom, bossip and tmz did a chat them it woulda deh pon them page live but them have strength fi pinkwall gweh mon.

22. But unuh hear how him bawl out dah him legit ina America I wonder how happle feel bout that.. wow

1. Legal seh u go prison legally and get a lethal legal sentence. Best him did seh him white him wudda have some big talk. Bleaching dont mek yuh white sir :ngakak

23. Bad to bad boobette mother don’t behave like Christian but Christian face look like the dog dem pon 101 Dalmatian what a women nasty and apple I can never respect a man or women who tie up child shirt all unu want somebody beat up up nasty ass !! Who the f**k does that !!! That’s tell you a lot about a man cause my man would a kick me right down do him daughter shirt suh she is a child what is she showing nasty apple your a sick big Oman

24. @11:45 when I see the Likkle girl blouse I was like no sah me nah see right :cystg :cystg my god . Man that’s a baby stop it :batabig :batabig pink face u never see that ?????? But u well hot fi met DWL @china have several seats in the back plesse @ Christine please pray for ambition for your kids and for them to stop stealing from hard , working people eye wata dey pon them

1. China a carry belly fi de two tone foot picture de other day.

Seems like Met need fi do a anniversary post of her ass whopping!

25. ME INNA A PLACE PON WHITE PLAIN AN SUM BOY IN YAH A CHAT ICON DEM SAH A REAL MAN WOULDNT EVEN RESPOND MUCH LESS FI A GOD SOH HARD ONE BOY SAH ICON EVIL TILL HIM DID WAH HURT HIM OWN BREADA SOH DEM NAH PUT NOTHIN PAST HIM

26. Bwoy when ikan say he is a citizen of america…I was rotfl…Hopple how that me yuh feel…..unno give unequally yoked new meaning When Shushanna congratulated u pon yuh green card yuh stood there smiling knowing not a congratulation was in order :ngakak :ngakak :ngakak unnu a di bestest.

27. Good day mis met yuh nuh get icon video Wey him Meck fi yuh.??
    Icon sey him can’t spell him can only count.
    Met what money icon have ??
    Met icon and apple a the only 2 person mi ever witness Inna america Wey recycle a 12years old bed by cutting the bed head off and putting a fake bed head on them old frame.History makers apple and jaydon.anytime uno dash out that old bed and buy a new bed then uno can talk but for now shut the phuck up.
    Jaydon anno money yuh know fI count a fake bed head yuh know fi photo copy ,scan and paste.lol.
    Met dont do you a ting.
    A unno friends them always a send in uno business.
    Met just a duh her job you idiot.
    Jaydon need people address fi send the phone them Wey him use the people them credit card Wey him and apple thief purchase phone and then send them all over America.
    JAYDON AND APPLE UNNO LIFE FAKE .UNNO NUH HAVE NO MONEY SO LEAVE MET ALONE AT HER JOB BECAUSE MET NAH BOTHER YOU WHEN YUH A PICK UP YUH PACKAGE them.

28. Lol apple and j icon need fi gwey and leave met alone j u and apple tek the man wallet and everybody knows it a long time uno a theif my god a video u mek a so mi know say a tru .KerryAnn u next ,robbers you next ,miss Lou still a snore pan KerryAnn floor lady daffy u next met big up u f**king self look here Dem say dem a celebrity so celebrity stay in the news and on TMZ so to all the wanna be stars welcome to pinkwall

29. LOL MET.
    ICON A COUNT HIM MONEY AND IT STILL CANNOT REACH 1/2 MILLION AS YET much less a million.
    Icon money don’t even reach a condo money yet.
    Met ,jicon , teck show off and order 1 of little mis apt them Wey she a sell and a 2years now the apt finish build and jicon cannot pay not even a down payment. Little mis nuh stop laughing at him and call him double six.

30. i remember i was rooling with some high rollers and bruk kon was with them n wen it was time to pay di bill he was asking everybody fi money di boi dem just shell down di bill and walk off from him n neva look back. and thats facts facts ja wi wen deh mek him move hypeness bring dis grace and once again dis grace deh pon him and he dont know how to shake it off. mr tmz u should be in a home paying morg…not rent.weh 600k ago.guh put a brown paper bag over u head it goes with ur character very well. and tie up frapple in the biggest garbage bag cus she is very trashy. thats all she gives mi.

31. Why apple and har man so hype? First of all they’re robbing just to make a dolla. Apple don’t have no status, isn’t she afraid to get deported? The Feds is watching dem, if I was dem I would deport myself before Trump find mi