MONEY CHILD SUPPORT FAILED TRAIN

MONEYTRAIN-Optimized
Met,
How Money Train him keep big party and give away $1200 last Friday night and now look pon him baby madda affi a write pon him fb wall about helping her with the child. What a disgrace. Dem a floss inna party while dem bag a pickney a suffer. Beg you run dis one pon pink wall.

0 thoughts on “MONEY CHILD SUPPORT FAILED TRAIN

1. Wow dat sad ehhh. He wasn’t thinking about his child when he was giving away the money,smh. Mi not even ago say typical dance man, cause a nuff man out a road a do this same shit. All rapper and movie star.

2. Isn’t this always th case though? them hype inna dance why you think them have any $$left over fi mind pitney. Don’t breed fi hype man because you will have to do it alone after them money done out a road. Dem nah live no where and you and you kids a suffer.

3. Talking about priorities screwed up. That is why it is so important women should know the kind of men they are getting pregnant by. How disgusting to be in party flossing when your child needs help. I can bet the old crosses gonna say that is lie the poor baby mother telling…..smh

4. Me think him did rich as he said and a him say box a money. So wait the box done already lol. What a shame so him couldnt give away $600 and gi him daughter what a disgrace and a loser. Take him to court for child support when him nuh pay him will know sad case of these dancehall folk attention seeker and to impress duncebat like themself

5. The man dem no have nothing to do with it!!!!, di duty gyal dem see them a party and get a hype when dem see man a act certain way, dem run f**k on them, them period miss and them decide DEM A BRING DEM CHIL (all because them think money ago run) then when dem realized seh it no go so, dem start class up the man dem. Unnu f**k too much!!!

1. Shut up! Ooman can breed demself. A responsible man seed nuh sow any and anyweh. A responsible man know when him ready fi plant him seed and who fah soil it will be planted in. Him attend to him seed and ensure its survival pon di land. Is ongle a wuckliss man run up raw eena anyting and when di fruit drop him walk past it. Ongle a wuckliss man meck him child suffah fi mere food and drink. Which animal nuh feed dem young? Which animal nuh build nest fi dem young? Dung to di heartless snake teck care a dem young till dem can manij pon dem own.
      Di money is di rass least dese mofos can provide, di easiest ting fi provide. Some a dem act like di pittance can enrich di modda. Dem not dere fi sick days, fi cook meals, fi help wid homework, fi provide emotional and spiritual support,, doctors visit, fi keep up to date on all aspect of the child’s life; no, all dem is asked to do is to provide di simple financial support so di child can grow in health physically and hab clothes fi wear and even dat simple ting dem caan do…kmt. It bun mi fi dem and mi nuh hab chick or child.

6. MONEY TRAIN AINT SHIT. HIM CHAT WOMAN LIKE DAWG. PPL STOMACH REALLY STRONG BECAUSE ME COULD NOT GET PASS THOSE DENTURES. BUT A GOOD FI D WOMEN DEM THAT LOVE HYPE LIFESTYLE. IF HIM NEVER GET THAT ACCIDENT MONEY AND INVEST IT INTO A HOUSE WOULD YOU GUYS EVEN GIVE HIM A CHANCE? Oh please! A just the innocent kids me feel it fah

7. How about YALL say this bitch looking a hype smh all year you don’t see this bitch talk about the man taking care of his kid but as dance done she have shit to say it look like she only want money from the man when he keep dance it look like that’s the only time the kid need something lyin ass bitch it look like only your child him not takin care of

8. U know what men fail to realize, the child is going to grow up one day, and dem ass gonna be old…when the kids no look pon some fadda u wonder y…

9. But me caan understand dem man yah Christmas and babymada a look it.and train a dash way money.fe best shoes.u suppose to Mek sure u youth dem good before dash way money a u party.what disgrace in bronx

10. :bingung
    Bitch shut the f**k up .. He keep a dance he have a child of course she ah look money after dance you sound dumb!!’n