MI NAH LIE TANNY YUH GREAT

Tanny di way uno love cry and bawl down Jesus uno nuh fi so wicked God know. Every time God ease up pan uno him haffi leggo him hand again…Tanny yuh claim seh your mother dont like you and yuh talk all kinda tings Tanny and after the false pregnancy and suh…yuh get a likkle work fi live in…and dis is why people fi stop help uno….People…………..Tanny get di work fi live in and because Tanny madda keep party……….Tanny put on red lipstick pan di woman and push har ina di wheel chair go a har madda party ………..ina di middle a di party light dem seh di white woman siding deh ina di red lipstick…..Tanny suppose di lady family go find out now seh yuh carry out dem madda pan New Years Eve? Put on all lipstick..Talk to wi Tanny

12 thoughts on “MI NAH LIE TANNY YUH GREAT

1. Why oh why do I find all this some funny shyt!!!??Met maybe is to how yuh sum it up but Jah know iyah these ppl are hopeless like a penny with a hole in it smfh.

2. Mi bbclt :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    Tanney I always knew that you were sick in your head but this confirms it. Tanney in your funeral makeup and wedding frock. No sah. So Tanney did u leave the lady in her soiled diapers for couple hours? How it go???

3. OMG, please stop the lies.
    The woman was a black jamaican.
    Now I do think it was wrong for her to bring her client into such an environment but to each they own.
    Happy and Peaceful 2020 Met.

4. Well, maybe the lady wanted to come out. I’ve heard her doing a live and the lady is a Jamaican. She probably had a great time.