MARIO AH HOPE YUH REACH PAN LOVE N HIP HOP

met mario lef him wife wit har big pregnant twin belly to deh wit tammy beca him wan job pon love n hip hop!! what a opportunist left him ooman fi hype!! mi belly! dem life sad tammy is a chilhood fren babymada now tell me?? n di two a dem a f**k pon each oda like dog tammy a bronx matras from yuh hav 2 shillings she dash out di p**y n shi known in di industry fi f**k har way tru n him a bronx toilet f**k anyting wit p**y between dem leg. him nuh partial n the idiot babymada always a tek him bak but the real question is where is felecia fi fight off tammy like she do wit shamar fi har sista husban??

see di ole vomit dem deh watch him too nuh dem do it fi likes n fi di gram if mi lauf mi pi*s

15 thoughts on “MARIO AH HOPE YUH REACH PAN LOVE N HIP HOP

1. Tammy a look father for her unwanted child she breed for Frankie mario friend and send his women to prison left her kids to get the man she a evil gal Frankie don’t look at her or her daughter she take this ting for a habit now

2. Mi want know if Tammy muh tired a Mario a use har when it convenient to him n then go back home to him family last year him shame everybody for him baby mother everyone knows Mario n him wife nah left met suh them left suh them go back man like ten ya no muh want no fraid a aids

3. Mario been f**king on pinky his wife from day 1 ain’t nothing new abt them sad life. Felesha only have strength fi ediot, cause a real bad gal need fi tear off fi har face. the time felesha tek a war ppl fi whoring Mario she need to go beat TROYBOY that leff her and always f**king on her with bitches that’s her frens. TROY don’t want anyone but his Baby Mom and loves his baby mom and the whole world know that from school days till now. Felesha go look a life, Yuh big an stink like, no shape stay bad felesha tell your sister pinky seh remember she claim she change her life around and turn Christian so why she worrying herself and having you fighting for her as if that’s gonna stop Mario from f**king anybody he wants too. why pinky don’t leave everything to god Mek God deal with him and jus Mek him live him life, you bitches be trying too hard to change a man that dosnt want to stay. felesha talk a road seh unuh rich, and mommy and daddy have up them money so if unuh so call rich and have life so good why unuh a fight over man, so why unuh cannot find a rich man wid unuh rich self to stay with you guys and spend pon Unuh because unuh always a spend and tief clothes fi man as if thats gonna make a man stay. Unuh name always in a mix up with other gal fi man, always man problem. all the money unuh claim unuh have no man still not staying with you felesha or your sister pinky, unuh life style dirty and unuh hands not clean. Felesha remember your Father WAnted, and a bare younger girls than your age group him sleep around with. Yuh mother bleach till she pink and skin buss up real bad, only thing yuh mother look way better than you felesha lol. Felesha you still f**king your babyfather FACE from LORDSABROAD Crew that had got deported, and back here in U.S living in the BRONX, Felesha Face still a f**k yuh an use yuh big bitch and him still nuh want yuh. Tammy Anyone one a dem touch yuh lock them up jus like how yuh lock up SHORTY. FRANKY BABYMOTHER THAT’S DOING 6 YRS IN JAIL, because yuh press charge on her, TAMMY REMEMBER YOU USE TO F**K FRANKY her babyfather THATS WHY SHORTY HIM WOMAN DID STAB YUH. maybe she soon come out cause she been there for yrs now. TAMMY AND MARIO BIG UP UNUH SELF LMAOO UNUH SAD LIKE Funeral.

4. Pinky was a real ride or die fi Mario a hope she nuh tek him back ‘this time girl just raise u beautiful kids and mek the dutti bwoy Gweh.But one question Mario wey all dem gal yah did de when u did a serve u time

5. What a disgrace of a man unuh mada never teach unuh bout bad blessing smh n why bronx gal dem luv sleep wit the same crew dem do do betta

6. D world knw mario dnt wan tammy its just a matter a time him drop har like d dead she is like last yr mario love pinky believe me met tammy love d likle gal man till she fool him treat har like dog shit n if him seh jump off Mont Everest she jump dwl him n pinky deh from dem a pickney him married r a death do part dem seh pinky nuh badda mek him kill yuh off wit heart ache n pain dnt tek back d ole mongrel met d man have him family pon him page wife n kids wit d caption “from them good me great” Tammy can’t post him n him don’t post d poppy show gal yuh deh pon d back burner n when ur fren dem tell yuh fi stop tek ppl man yuh vex yuh wortless like

7. ALL A LAB A OPPORTUNIST THEY WALK N F#%% DOWN THE BRONX N TEK PRIDE IN SLEEPING WITH THE SAME GIRLS THEN THEY LIVE WITH THE ONE THAT HAVE THE APARTMENT FOR THEM TO SPONGE BECAUSE THEY ALL BROKKEEE I REALLY EXPECTED BETTER FROM MARIO IDK WHY N I LOVE SEEING HIM WITH HIS WIFE N KIDS I BELIEVE HE REALLY LOVES HIS WIFE BUT IS CAUGHT UP RIGHT NOW HOPEFULLY HE GETS IT BEFORE HE LOOSES HIS FAMILY N PPL ON HERE BASHING HIS WIFE ITS HER JOB TO TAKE HIM BACK THATS WHY SHE NAME WIFE DON’T KILL ME NOW LOL

8. Woiii yooo wat a thing! Mario really f**k up tho him shouldnt duh the girl like that.
    Lordsabroad crew the whole a dem walk roun an a used woman the one Face him come back and a sleep a terry yaad and a tek the big woman fi fool and how she go tek out phone inna har name fi him and a track him dung she know every whereabout about fi him , why dem man ya nuh stop mek woman tek out phone inna them name fi dem like dem na go kno dem whereabout and she all a check call history fi see who him a talk to pon phone, then him same one turn roun and walk weh from har why him never leave the phone with har? Wooii yoo all the name weh him a used she have it and a tell har friend how she ago f**k him up she must hurt… dem deportee ya bad now him back at the boulevard, mi nuh see him but mi hear seh him look sick ,and a walk with two ring pon him finga … felesha u na stop run back a face why u left u man and think face ago cum back to u ? Fi a young girl like u ,u fool eeh.. because u beat shamar u feel like u can walk and war with everybody u must a tek mario likkle hood to . Leave u sister and mario alone an stop walk and beat up ur chest like a ur man and go worry bout u dutty life fix up yuhself all the money weh u have u cah go fix up yuh body?

9. This is pure foolishness he did not leave the girl the girl posted it on her Instagram that he had the same side chick through multiple relationships and she has outgrown the foolishness so clearly she is the one that left him so the man is free to f*$k whoever he wants tammy pinky felicia mario has a job and you guys are here sitting on social media talking about the people that I’m sure is at work right now she must know why she would leave while pregnant clearly she must be financially n emotionaly stable to do so leave the man let him f$# & go though stopwatch people life & I’m sure she is gone take him back a 2017 people not living for people how many of you on here are side chicks it’s the in thing it’s the norm leave people let them live them life if you guys are proud side chicks and take men back when they’re not even yours how much more the girl y’all need to come off these people name they liveing their life i admire both these girls they not getting up on road stealing all day sitting in shop gossiping they kids look well yaking care of Mario you have taste in woman the only thing is Tammy is frankie baby mother lol

10. Come off tammy name is her pussy pinky found out about her n she left tammy not going no where.. she tek any body she want!! where was pinky when mario calling down her phone begging to be relevant she cant sit on mario lap if he is not there to sit on yes pinky left mario n tammy want him suh i dont get what the issue is she get him job and they live together life goes on mi friend happy n well content now carry on with yall careless life!!!