MAN MINING PERPLEXITY

Mumzel have baby n everybody a talk say how she did a say a shawn baby but a reggie Vuitton dem say adi father .🤣🤣 mi nuh no a ask mi a ask cuz mi nuh see reggie a talk bout no baby or partake girl u never no who breed u? See ar wa day she look mash up and sick so how it ago go because remember a u mine reggie Vuitton .

8 thoughts on “MAN MINING PERPLEXITY

1. Admin yuh caption is appropriate but I think most of us truly find it more perplexing trying to decipher what the Sender a try fi sey.i am of the view is that ur best work is when fixing up what senders are trying to sey before posting it,so di wall can get a gist of what really n truly a bother sender so we can help in any which way we can!

2. Wait what………… she n reggie Vuitton did together Fi true but she have baby for him reggie deh pan all a my social media and mi never 1 time hear or see him mention baby and it would a be his first child this nuh look good

1. She married now? But imagine this gal deven have papers n run gone breed fi boy weh nuh stop fly smh these women fool fool bad

3. Which reggie Vuitton this? Because reggie deh pan all a my social media and mi never see him post or talk bout baby n its would be his first then reggie really breed petagay‍♀️