LOOK LIKE ANYWHEY KERRIANN GO TROUBLE FALLA SHE?

SOMEONE COMMENT THIS LATE LAST NIGHT

Off BBC topic dis big bad bull Kerry nuh deh a Miami bout to bruk fight, b*tch all mi have Fi seh a di right place Fi deh Fi get a free flight straight to JA, B*TCH DONT GET NEW YORK TWISTED WITH FLORIDA RACHET B*TCH… A should a mi you n ur hold crew would unda chrome special unit wen mi done wid u after mi f**k u up, a should a my car door u fling open bad b*tch.a swear u wid a have Fi lef DA party deh…..u case teeth w)would a kick out tonight tonight….ina mi tommy Lee voice……

24 thoughts on “LOOK LIKE ANYWHEY KERRIANN GO TROUBLE FALLA SHE?

1. Kerryann di way u a gwan u might get a shot undA u nasty rass, bullies don’t last too long pon di streets….oneday u a go get it. I know a lot bad gal get one stab and done dem…so keep it up…..if jue ever touch road I would want you, look how u deh a road a skin out u nasty rass,be more undercover u baby day nuh deh a prison give him some kind of reason to feel u naw skin out u rotten hole a street.dem seh dem a kick out u false teeth…

2. A di dutty robbas a cheer it on bitch u already know u out on bond, unuh better hurry up and go back to u rat hole a New York and leave Florida alone, cus dem wi give u wat u been looking for a long time,,, free trip back home….Kerry wen u a go start set an example Fi u Pitney dem…dem gal down love stab and cut cus u see di fear ina DAT one,but not all is the same. I feel sorry for u cus I see ur way out… One good stab, shot, r do some time in jail and deportation. Cus u don’t know how to act accordingly…… All put u foot pon di people dem nice clean Benz,,,laugh now cus u run cross a person who have career to protect, but wait it soon ketch up wid u…

3. Um, okay commenter, what’s the full hundred? Because as far as I am concerned- new teeth and redone body Kerry Ann has turned a new leaf in Connecticut. I’m giving her a free pass for feeding the kids ramen noodles on that awful video she posted with apple. But I just say Kerry isn’t nearly as hype as the rest of the gang.

1. Swollow dat bloodclat

How many a you NY hoes have a license fire arm inna yu purse or glove box?

She lucky she no catch a clip inna har bumbo and the shooter claim stand her ground because those beast were attacking her and her property 😀

Kerry mouth too shitty fi Florida humidity,Lou done suck dung florida and robbas we get pickup and carry go a de monkey sanctuary 😀

4. Sender you sound like ah idiot and I’m not taking up for Kerry cause mi nuh know har only through pinkwall and seen her once or twice but yuh paragraph was not needed and then you come on and comment 3 times like wtf why yuh neva help di girl then since yuh suh bad….next story

5. IDIOT ITS NOT FLORIDA VS NY CAUSE NONE A DEM NUH LOOK GOOD. FLORIDA IS NOT A STATE YOU GET CHANCE WITH THE LAW, LIKE NEW YORK, KERRY IS ALWAYS ON THE SCENE IN ARGUMENTS ARE SOME WAR WITH SOMEONE, AND FI DI FIRST SHE STEP OUT, THIS WAT SHE BRING THE RACHETNESS AS USUAL GO SUCK U MUMA 10:14 AND STICK TO DI STORY CUS SHE NUH REACH THE RIGHT ONE YET, FI GET THOSE TEETH FLYING NY ARE FLORIDA. I WISH IT WAS MY CAR DAT OLE FAKE TEETH GAL WHEN PUT HAR FOOT PON MI CAR I WOULD BACK PON DAT REAL FAST AND MEK SHE RIDE MI TRUCK AND BRING STRAIGHT TO DI POLICE. THEN U CAH SEH FLORIDA GET DAT BITCH DEP0RTED. SOME GAL FI KNOW DEM PLACE JUST ANOTHER HOOD RAT HUN

6. LOOK LIKE KERRY A LOOK HYPE IF SHE NUH HYPE BUT SHE A LOOK A GOOD FUK UP IN A MINUTE, SHE BETTER HURRY AND GO BACK AND FEED HAR PITNEY DEM THE RAMEN NOODLES AND SIT DOWN BEFORE SOMEBODY ELSE START FEED DEM FI HAR.

7. Dem duty trouble maker set what’s new
    Kerryann and dem will never learn till dem get a 10 to 25 years

8. It kills me every time someone makes that comment about people from N.Y. I was in South beach the other day and a dude was popping that same shit regarding people from N.Y attitudes. I really had to say something. Not all people from N.Y have a bad attitude@sender. Yes, them bitches in Florida are rachet but not the Jamaican ones. Sender if you was about that life you would have defend it. Don’t sit behind a computer screen talking shit. You sound like a real clown right now. We all know any gal step to this crew is going to make an example out of them. We need action not words mama.

9. Kerri look how mi a cheer fi u, Mama u let mi down. U must remember seh di man lock up and a u a tek care of the kids, that’s one of the reasons I cheer for u, u r a single mom. Your crew mek pink wall today, mi bias towards Kerry suh mi nah go in too hard. Mama do better, is what really cause u fi get suh upset

10. Nuh from young dem seh dat gal yah a fight an war…. see a peer crawsis a falla dat.

11. I don’t think its the person she was in a feud with write this but they put everything on social media and someone saw it and send it in. cause everybody knows they are walking thieves and trouble makers…but who all want to be her cheerleaders gal going to be the same ones saying she love walk and cause trouble and this wouldn’t ketch har wen somebody damage her ass really bad…hate to say it cause she have children’s u is depending on her to act like a grown up.and to be there for them,, but they rather be hundreds of miles away half naked and skinning out dem nasty hole.gal u going to get it one day…..

12. I saw the video robbas mek and she was her number one cheerleader wid har man self and u should see Lego beast in action. Di girl dem ina dem nice benz, and sktel not hot gal sktel Kerry all fling har foot up pon di girl car…den them wah walk around bout dem a hot gal,bitch u more look like the worst ghetto out a jamaica and new York pic one,, dirty foot, but dopey know who Fi frighten every time,, all who a back dis rachet trash suk u mada. By the looks of the girl and them nice car they had more to lose like college degrees with careers, some time u have to walk away from dog shit like dem….FOH UNEDUCATED BITCHES

13. Kerry come way a Florida and cheap everything she have on,it can roll up ina one scandal bag. Thin see thru shit. Net net shit FOH A WANT JUE FI COME OUT AND DONT EVEN LOOK PON HAR. Mad har rass and get a real career bitch his life would be better off, n leave all u scamming tieft people behind…cause now he see where it leave him and his babymada deh whine and skin out har hole down to the grown wat a disgrace, but good Fi him to si weh hypeness leave u jail and u gal a still walk round with har pussy and breast a door, n u man deh a prision. I hope he is reading this but mi know he hear all about it. Hand u head low are get a paper bag and put ova u fuking head. Mr jue icon. We laughing at you DWL….

14. Dem must be don’t know bout Florida gun law, as long u have you shit license and u feel ur life is being threaten shot to kill n not a day spent in jail.

15. Just a rachet ass bitch, that’s all I see, nothing else,, no money more thirsty as fuk all of them

16. It’s not Kerry that’s was in the fued it’s a girl that was there with sher dhq I don’t know but yah’ll quick to bring down ppl the girl and Kerry had on same bathing suit smh get yah’ll facts right

17. Uno really need to stop it, Kerryann and no one in Florida not in any war at all, mek sure you know the individuals before you send in the story, because this is ridiculous, I just talk to her, and she say nothing like that happened, so please don’t do this, as 3:22 am say, that’s exactly what she told me,and she not telling me no lie.